Момичета, много пишете, почнах да чета и докато стигна докрая, забравих какво щях да пиша, ама може да го отдам и на третата година майчинство

Усмиханоооооо, е много ме зарадва
Много лека бременност
Ако знаеш колко много дрешки имам за момиченце -летни при това-от хубави, по-хубави, ако кажеш-за теб са
Целувки
Ех, че яко, браво на вас!
Каквото и да ти минава през главата, нали знаеш-хормоните са виновни

Патилинка, много се радвам, че се появи

Ралче, , всичко ще се подреди, душичка мила
Голяма е умница малката Относно цветовете-както му дойде на Преслав, днес на бялото каза, жълто, друг път ги оцелва. Единствено синьоти и червеното ги знае със сигурност, защото "на мама колата е синя, а на тати-червена"

Лорини, много хубава снимка

Дони

Накри, много се радвам на малката кукличка

Радостчо, Изабел е е много хубаво име, отличен избор, а пък Бела звучи супер съшо
Радвам се много че писа

Ели, а за твоите сладури, няма измислена такава превъзходна степен

Стискайте палци да поспя тази нощ

Мнооого работих вчера.
Ама на моменти. Че и с комшийката поработихме на обед, защото в квартала не можем се засечЕ
Една самоубийка аха да я изджаскам с колата, защото ме засече. Ей избеснявам като видя къмто 20 годишни пикли, тате им купил лъскавата кола и вече хванали Господ за шлифера...Къде в правилника за движение пише, че новите коли имат път с предимство пред старите ?!? С една се скарах онзи ден и на репликата моята кола струва цялата колкото твоя фар - млъкна 
. Две китки и моя мъж ги полива, не ми се занимава с никаква приложна дейност, в готвенето се справям, но никак ме няма по засукани неща като торти, и тем подобни.

Музиката на макс, танци, песни - няма такъв кеф 
.

/