Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 931
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Срамота! !ак сега се записвам в новата ни тема Grinning
Момичета, много пишете, почнах да чета и докато стигна докрая, забравих какво щях да пиша, ама може да го отдам и на третата година майчинство Joy
Усмиханоооооо, е много ме зарадва Hug HugМного лека бременност Praynig PraynigАко знаеш колко много дрешки имам за момиченце -летни при това-от хубави, по-хубави, ако кажеш-за теб са Heart Eyes Целувки Heart Eyes Ех, че яко, браво на вас! HugКаквото и да ти минава през главата, нали знаеш-хормоните са виновни Wink Wink
Патилинка, много се радвам, че се появи LaughingСтрашно ми хареса гледната ти точка (за кристалните и децата Индиго) Hug
Ралче, , всичко ще се подреди, душичка мила Hug HugГоляма е умница малката Laughing
Относно цветовете-както му дойде на Преслав, днес на бялото каза, жълто, друг път ги оцелва. Единствено синьоти и червеното ги знае със сигурност, защото "на мама колата е синя, а на тати-червена" Grinning
Лорини, много хубава снимка Peace
Дони Hug
Накри, много се радвам на малката кукличка Hug
Радостчо, Изабел е е много хубаво име, отличен избор, а пък Бела звучи супер съшо HugРадвам се много че писа Hug Hug
Ели, а за твоите сладури, няма измислена такава превъзходна степен Hug
Стискайте палци да поспя тази нощ #Crazy

# 136
Моник, успя ли да поспиш  Hug Какво те държи будна, сподели  Confused
Радостчо, прекрасно е че малката Бела толкова много ви радва!  Hug Вълнението ти си личи и от десетки хиляди километри  Hug
Тайс, приеми, че гостите не са искали да те притесняват, знаейки как се готви с малки деца.  Thinking
Мим, целувки за Елия  Hug
Доника, подкрепям те за решението за трето след 10г.  Peace
Накри, честита камера! Очакваме прекрасни снимки на прекрасните ти дечица  Naughty
Мамчета, благодаря ви за хубавите думи за снимките на Дани  Hug
A сега да ви почерпя за здравето на дъщеря ми:

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 09:40 от Patilina

# 137
  • София

Доника се завтече да работи в петък. Ще и дадев тиквеният медал  hahaha
Къде ми е медала пък Crossing Arms Мнооого работих вчера.  ooooh!Ама на моменти. Че и с комшийката поработихме на обед, защото в квартала не можем се засечЕ Joy Но вечерта ми идеше да се гръмна - понеже празник на наше село ли беше( на св. Петка се прави курбан в Орландовци и всички много си я тачат) що ли, но 1 час съм пътувала 1 км. Закъсняхме съответно за логопеда Close Една самоубийка аха да я изджаскам с колата, защото ме засече. Ей избеснявам като видя къмто 20 годишни пикли, тате им купил лъскавата кола и вече хванали Господ за шлифера...Къде в правилника за движение пише, че новите коли имат път с предимство пред старите ?!? С една се скарах онзи ден и на репликата моята кола струва цялата колкото твоя фар - млъкна Mr. Green Пък и аз имам кой да ми я прави без пари Joy
Днес пазърлъка е да ходим на "панаира" То си е баш панаир със сичкото сиган, ром и тн...Да видите как от тия със социални помощи до свободна въртелека не модем да се доредим #Cussing out
Кой бижута (Лорини в пипирудкити съм се флюбила направо  Heart Eyes) кой торти, кой китки...Да му мислим тия с китките. Снощи си купих един цветарник, но не стигна, а днес трябва всичките да ги прибера вътре. Най-големия ми проблем е колегата градинар ooooh!
Айде със здраве и до после  Joy

# 138
Много сте писали - браво.

Радост, хубаво че писа. Радвам се, че всичко е минало бързо и безпроблемно.

Сега само се моля  Praynig за две мънички душички. На наш приятел бебето и на неговата сестра, се родиха в един ден много мънички и са в кувьоз и двете. Вече цяла седмица, с храненето нямаха много напредък, но дано са силни /по 1200 и 1600 грама/ и да се справят.

Бубс, за мойто дете, сестрите са категорични, че знаел точно какво иска и ако му обясниш как стоят нещата се съгласява. Убедена съм ,че като поговориш с Делян /това било водещо при Козирог, че са с мислене на възрастен/, той прекрасно ще разбере своята роля в семейството и ще започне да свиква с градината. И колкото до детегледачка ... ми не знам, не съм фенка честно казано....

Лорини, добре че правиш неща, които ти харесват.

Само аз ли нямам хоби  newsm78. Две китки и моя мъж ги полива, не ми се занимава с никаква приложна дейност, в готвенето се справям, но никак ме няма по засукани неща като торти, и тем подобни.

КОлкото до шофирането, не шофирам, за което ме е яд. Но пък ще ми дадат златен талон, щото нямам нарушения  Mr. Green. Мисля, че е крайно време да стана активен шофьор, но ще ви предупредя преди да седна зад волана  hahaha.

Патилина, да е жива и здрава дъщеря ти, и цялото ти семейство. Много успех в семейния и професионалния живот й пожелавам!   bouquet

# 139
Ето от нас 2 снимчици...

Елена стискам палци за приятелката ти... Praynig

# 140
Дони по напитка и на обед и светът ще изглежда по-приемлив.
 Laughing
Та викате трето след 10 години можело... То може, ама аз дали ще мога, че годинките се понавъртяха. Да не се учуди някой - аз съм от по-взрослите в темата.  Mr. Green Преди седмица пак станах на 24.  Mr. Green А и съпружеството след 10 години ще е абонат на "Трета възраст", та надявам се по-рано да сколасаме с третото.

Nade, golemi sa sladuri!!!

# 141
Патилинка, да ти е жива и здрава дъщеричката! Много щастие и успехи й пожелавам!   bouquet Разгледах всички снимки с голямо удоволствие! Изглеждате чудесно всичките! Страхотни снимки!   bouquet
Бубс, купувай сушилня без да се замисляш, голямо удобство е. Ние като пристигнахме тук, две седмици бяхме в нещо като хотел-общежитие и имаше перални и сушилни - голям кеф, само преместваш в сушилнята и след час само сгъваш и прибираш.  Peace
Елена, стискам палци за малките мишчици на твоите приятели!  Hug
Накри, големи сладури са и двамата, много си приличат! Ама много ме кефят колко са ви големи ботушките!  Heart Eyes  Grinning
Радостчо, много хубаво име Изабел-Бела!   bouquet  И аз се сетих за Здрач, голямо нетърпение ме тресе за новата серия... Много, много да сте здрави  и щастливи всички вкъщи, а ти експлоатирай бабата сега и си почивай, че после няма как! Чакам снимки!  Hug
Лорини, пусни и тук някоя снимчица на твоите творения, ще ми е интересно да разгледам. Аз пък от година време си намерих хоби да аранжирам маси. Много ми харесва! Ако ви се гледат снимки с мойто хоби, в подписа ми е албумът.  Grinning

# 142
  • София
Ягодке, аз се чудех за сушилнята...още се двуомя...да видим newsm78 Страх ме е да не стане някой сакатлък с дрехите, защото като прегледах - над половината са със знак да не се ползва сушилня  newsm78
Иначе кога да ти дойдем на гости  Rolling Eyes Мен в тия дейности по украсата хич ме няма Sad
Ланг, то ако ги слушам някои от сега сме за "Трета възраст"  Mr. Green
Наде, да и изям фльонгата на тази Софи  Heart Eyes
Ели, стискам палци и аз за бебчетата и ще чакаме хубави новини  Praynig
Китките са прибрани на 85%. Грохнах  ooooh!
Тази вечер съм културна - ще ходим на "Котките". После ще съм и масова  Whistling

# 143
Дони, всичко бутах в сушилнята, без пуловерите, даже яке съм сушила вътре и не е имало никакъв проблем, но пък почти всичките ни дрехи са памучни. За чаршафи е незаменима сушилнята, а якетата с пух също могат да се сушат, но с топки за тенис, за да разпухкват  Laughing пуха вътре. Така че, мисля, си струва. Ако имах място и възможност не бих се двуумила. Излизат абсолютно сухи и повечето нямат нужда от гладене. Peace Говоря за тия кондензните, или както се наричат там, дето отвеждат парата със специална тръба и изискват специален монтаж.  Иначе съм ползвала няколко пъти пералня със сушилня, дето за сушене се слагат половината от изпраните в пералнята дрехи и не сруват - мачкат и като изваждаш дрехите се получава статично електричество - мнооого гадно. Заповядай, само да не е по Коледа, че ще имам височайшо свекърско посещение!   Laughing Hug Ти ще направиш торта, аз ще украся. Мен пък с тортите никак не ме бива.  Grinning  Hug

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 19:02 от yagodka

# 144
# 145
  • Русе
Добра вечер!
Уау! Ягодка, много са ти красиви творенията! Чак ме зариби. Аз отдавна си падам по такива неща, де.
Наде, вЕрно много си приличат двамата.  Heart Eyes А София е един малък бонбон.
Радост, като казах "бонбон" - кога ще видим Бела?
Да ви се похваля най-накрая се сдобих с обуща за чантата, която си купих преди месец. Всъщност ботуши - от Паоло Ботичели. Не са съвсем същия цвят, но от самолет не си личи  Mr. Green
С тези ниски темеператури още в понеделник ще ги разходя.
Ама много мразя зимата, беее.

# 146
Комшу празник е на квартала заради църквата до нас сигурно  newsm78 Аз пък не мога да ви разбера кво се нервите като шофирате?!? Аз се нервя като вървя пеш и си съсипвам обувките, ама честно - едни токове - два дни макс по "прекрасните" ни улици  #Cussing out Иначе днес ходих до Самоков и обратно, плюс въртене нон - стоп и в двата града - е, честно ви казвам голям релакс ми е  Party Музиката на макс, танци, песни - няма такъв кеф  Party Много ми помага да отпусна нервата. А мъж ми супер много се изнервя като кара - все някой му пречи все някой го засича - ми то идиоти дал Господ, ама що да им се нервиш. Пък и съм забелязала, че стресовите ситуации се преживяват много по-лесно с усмивка отколкото с караници и псувни  Peace Мен само кат оми замирише на моята кола и усещам как нервите ми се отпускат... Мммммммммм  Heart Eyes Всичко е до нагласа  Peace
Ягодке аз моята сушилня си я ползвам с кеф трета година и мога да кажа, че без всякакъв друг уред мога да мина вкъщи, ама не и без пералня и сушилня. Няма такъв рахат  Heart Eyes Е наистина, особено в началото посъсипах някоя и друга дрешка, ама то и в пералнята на моменти стават сакатлъци... Сега много рядко ми се случва да има фал при сушене. Пък и съм на принципа - съсипе ли се нещо в пералня/сушилня - не е било за мен. Определено не съм от тези, които перат на ръка и сушат по хавлии  Whistling
В тази връзка и градивно хоби нямам  Whistling Whistling Whistling Не мога и да готвя  Whistling Абе...
Люби честити ти Ботичелки - любимата ми марка. Верно изкарват една година макс, ама за сметка на това са хипер удобни и красиви  Heart Eyes Пък и честно казано на мен рядко ми се случва да нося обущета от миналата година - изключение правят тези от годишните намаления в края на сезона  Crazy
Лорини наистина твориш прекрасни нещица  Peace
Ай наздраве, че и днес много ми се насъбра, определено имам нужда от едно голямо  Wine Glass.
За протокола, докарала съм се до 47 кила  Rolling Eyes А ям като свиня, комшийката да потвърди  #Cussing out Вече почвам да се дразня - нямам угодия. Като исках да отслабвам, все гладувах и не мърдах надолу. Сега искам да кача поне до 50 и ям като свиня, ама не  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Баси, извратена съм  #Cussing out
Май стана много дълго  Whistling
Ай наздраве, ако не съм го казала преди малко  Joy

# 147
  • София
Ехаааааа, Люби, честита придобивка Hug Hug
Патлинка, не какво, акой ме държи будна е правилният въпрос JoyЕдно 10-месечно създание прекрасно, което иска да суче по цяла нощ, за да има сили за през деня да се усмихва на всички и да заблуждава хората, колко е добричка и кротка Joy Joy
Дони, миналата зима си взехме сушилнята от един магазин за стоки с транспортни дефекти и излезе доста евтина, а дефектът беше малко одраскано, което въобще не забалязвам вече, а то по никакъв начин не й се отразява на работата. Прегледай им сайта, ако искаш http://technohit.bg/ Hug
Накри, ама невероятни са и двамата Hug Hug
Усмихнато,още  не мога да се нарадвам за новината Peace Peace
Лека, сладурки  bouquet

# 148
  • София
Добро снежно утро и от мен cold
Днес съм на работа, и тръгваме сутринта мъжа ми да ме закара и докато стигна до офиса и то побеля всичко Shocked Добре, че съм добричка, та направих кафе на курсистите и им пусках климатика в залата да им е топличко Embarassed
Добре, че вчера беше събота- много хубав ден, и за ЙоЙо, и за мен. Тя беше на куклен театър с баба си, много беше впечатлена и развълнувана, до вечерта само за това разказваше Heart Eyes. Мисля от време на време да я водя, явно й харесва. Също така й купих пластелин и сега по цял ден твори- само, че и на килима Mr. Green
А аз се изкефих, че когато сестра ми имаше рожден ден на 1.10., така и не успяхме да се видим и вчера се събирахме и аз имах възможността да опитам суши, а си мечтая за това не знам от кога, досега не бях яла Embarassed и много исках да опитам, да е жива и здрава сестричката ми, вчера ми сбъдна тази мечта Heart Eyes, аз пък й подарих билет за театър, ще ходим на "Ножица-трепач", ще видим дали е интересно. Видях се после и с моята приятелка, много добре ми дойде.
Елена- дано да се преборят мъничките душици Praynig Моли се и вярвай, аз мисля, че чудеса стават- аз самаа навремето съм се родила 1,500 кг и то в провинцията, казали са на майка ми, че почти нямам шансове, пък ей ме на. Иначе и аз не мога да карам, за което много съжалявам, ама сега тепърва в тази лудница в София, пък съвсем съм се отказала да карам курсове.
Лорини- аз съм ти казвала и преди, ама да кажа и сега -БРАВО, за таланта ти да съсдаваш такава красота около себе си  bouquet, аз също по тази час ме няма, явно трябва да си ти идва отвътре. Между другото беше писала във фейса, че и се продават някои неща, ако може на лични, пиши ми кои и за колко, че някои неща много ми харесват.
Моник- благодаря ти за милите думи Hug И аз искрено се надявам да се наредят нещата, търсим варианти, не сме се предали, дано скоро да дойде и часа на мъжа ми Praynig А ти дано да успяваш да се наспиш, целувки на прекрасните Сами и Преслав Hug
Накри- прекрасна снимка Heart Eyes
Люби- Честити ботушки  bouquet /аз имам нужда от парфюм и сутиени, ама все остават на по-заден план, заради някакви много по-спешни неща, ремонт на печката, мои преглед, пръскане за хлебарки Tired/
Патилина- Честит рожден ден на дъщеря ти- да е здрава и да има много късмет в живота си!
Радостчо- радвам се, че се разписа- Бела е прекрасно име Heart Eyes
Ягодка- и аз искам сушилня, ама няма място, ще се надявам евнтуално, като си купим ново жилище, тогава, ама кога ли ще е това...

# 149
ралче, всичко което не е купено(т.е. не е отблеязан човек на снимката се продава...останалите мога да ги направя подобни, гледам да няма по две еднакви...иначе гледам да ги продавам по-евтино, тъй като конкуренция много...диадемките ги продавам по 6-7лв, тъй като ги има подобни по 10-12лв...вчера видях такива, ама не толкова сладки в теранова...

честит първи сняг, не знам за вашите деца, но моето е разочаровано, че е толкова мааааааааааалко снега...

Общи условия

Активация на акаунт