И Хриси е разочарован, че не става за шейна

Тъй до преди антракта бях силно разочарована от Котките, втората част по-ми хареса. Това за тия, които искат да го гледат.
Мони, ще погледна и този сайт
Аз уж съм харесала една...Комшу, за идиотите по пътищата не ми се говори. Аха в петък да ме викат и за свидетел, че точно пред нас двама кретена се сбиха. Кой с предимство, кой без, наизвадиха се щанги, пистолети...полиция. Добре че не се усетиха, че през цялото време бях на терасата и си подстригвах цветята. Видях и кой виновен, кой не...ма си трая
Като никой не спазва законите 
Ягодке, има сделка
И торта ще спретнем за десерт 
Люби, айде честито
Другата седмица ако ме огрее ходене до Пещера ще се сдобия и аз с още едни нови ботушки естествена кожа за 40 лв, пък нищо че не са на Ботичели ( мен пък не ми допадат повечето им модели, но вкусове всякакви
) Ей, сърцето ме заболя, като видях сегашните ми ботуши, които през март купих от Пещера тук за 110-120 лв. Ми това са си точно три чифта други Сега ставам да поразрина катакомбите

Айде сега пак наново 
Прекрасно е нали, колкото и да е трудно, е най-невероятното преживяване, наслаждавайте му се с пълна сила

. Претърпя леко разочарование като разбра, че няма как още да се вози, ама айде, нали е с тенденция да навали повече, та ще му мине
Освен това - толкова уют излъчва всичко наоколо - оглеждаш се и виждаш хора, загърнати на топло в палтата си, светещи прозорци, а вътре е топло, сигурно ухае приятно... всички са вкъщи, заедно.. толкова ми харесва тая част от зимата
Да можех да я проспя и да се събудя напролет, язък, че всички домашни духове имат рождени дни през този сезон. Кеф ти ноември, кеф ти декември, кеф ти януари... Какво му е хубавото? Студ, киша и шлапавица, а аз обичам да ходя боса и с по едно парцалче на гърба, а не да се увивам в шуби и абички.

Все така да си през цялата бременност,че и след това 

отивам хакам пари и се чуствам страхотно дори и в лошото време
.