Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 966
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добрютру Wink
И Хриси е разочарован, че не става за шейна  Laughing Гого дори и не отрази снега Simple Smile
Тъй до преди антракта бях силно разочарована от Котките, втората част по-ми хареса. Това за тия, които искат да го гледат.
Мони, ще погледна и този сайт  newsm78 Аз уж съм харесала една...
Комшу, за идиотите по пътищата не ми се говори. Аха в петък да ме викат и за свидетел, че точно пред нас двама кретена се сбиха. Кой с предимство, кой без, наизвадиха се щанги, пистолети...полиция. Добре че не се усетиха, че през цялото време бях на терасата и си подстригвах цветята. Видях и кой виновен, кой не...ма си трая Whistling Като никой не спазва законите  Naughty
Ягодке, има сделка  Laughing Но то по-лесно ще е като си дойдете в България да дойдете в нас - ти ще украсиш масата, аз ще сготвя  Joy И торта ще спретнем за десерт Simple Smile
Люби, айде честито Mr. Green
Другата седмица ако ме огрее ходене до Пещера ще се сдобия и аз с още едни нови ботушки естествена кожа за 40 лв, пък нищо че не са на Ботичели ( мен пък не ми допадат повечето им модели, но вкусове всякакви  Wink ) Ей, сърцето ме заболя, като видях сегашните ми ботуши, които през март купих от Пещера тук за 110-120 лв. Ми това са си точно три чифта други  Rolling Eyes
Сега ставам да поразрина катакомбите Mr. Green

# 151
Ягодке отдавна съм открила твоите творения и много ти се радвам...само се чудя как точно успяваш да ги спасиш при две деца...особено от по-малкото...аз една поркивка не мога да сложа, камо ли салтефки, свещи, украси...мисия невъзмжна...
ама пък за бижутата как ми помага...играе с мъниста, слага си ги в купички, разделя ги по цветове...голяма игра пада...

# 152
Хайде честит ви сняг! Ние тук само ще го сънуваме... Rolling Eyes
Ето за цветовете: Laughing

И на бълг. ги знаем, ама нито на единия език не ги изговаряме добре. Rolling Eyes

# 153
  • Русе
Ха честит първи сняг на софиянки! В Русе пък се изсипа град към 15ч.  Rolling Eyes
Ралче, хубаво е човек да разпуска от време на време. За мен това е да отида на кафе с приятелки, или на шопинг. Ама сега като се затворим зимата..от сега се депресирам.
Утре мама има рожден ден и й подарих ваучер за прическа и маникюр, като запазих час за днес - да се разкраси за празника. Тя много много не ходи на такива процедури и сама няма да се сети.  Heart Eyes
Накри, браво на Криси!
Дони, на голям екшън си станала свидетел. Малии! Пожелавам ти да си харесаш нещо като ходиш до Пещера. За Ботичели-то съм със смесени чувства. Не са много качествени, както отбеляза Бубс, но аз си имам едни български от естествена кожа, пък сега просто търсех другарчета на чантата.  Simple Smile А ако не друго, там има интересни модели.

# 154
Привет мацки!
Писах, писах, егати дългият пост бях сътворила  Wink и Ники ми изключи компа  ooooh! Айде сега пак наново  Thinking

Радостче, много хубаво си описала новата емоция покрай бебка Изабел, която си представям колко е сладка като се сетя Анджи какъв бонбон беше толкова мъничка. Чакам снимкааа  Hug Прекрасно е нали, колкото и да е трудно, е най-невероятното преживяване, наслаждавайте му се с пълна сила  Hug Heart Eyes

Накри, големи сладури са децата  Heart Eyes

Елена, стисам палци на малките душички да са силни и борбени и да се справят  Praynig Praynig Praynig

Мони, мерси за превъзходната степен, която в пълна сила важи и за твоите хубавци  Heart Eyes Ти защо не успяваш да се наспиш? И аз съм все недоспала, ама вече взех да свиквам, т.е нагодих се към наложения ми от Ники режим и през деня съм ок. Той се буди по 3-4 пъти на нощ, не е гладен, понеже суква малко и почти веднага заспива, може би е от зъбките. Ставам в 7,30 да оправям каката за градина, вечер по-рано от 1 не лягам понеже чета, абе купон. Чакам другата седмица майка ми, че да се отдам на ученето по-ефективно  Wink.
Александрина вече е толкова щастлива и доволна от градината, от старите ревове и драми - нито помен, пу пу да не чуе дявола. Разказва с такъв ентусиазъм за децата, кое какво направило, казало, какво са учили, пяли, има си вече приятелчета, за които говори постоянно, а като си играе с куклите прави редовно поименна проверка на децата от групата, имитира госпожите, като ги проверяват сутрин. Започнали са с образователната част - лепят, изрязват, броят, дорисуват картинка и пр., за сега се справя много добре, слагат им нещата на таблото в коридора.

Лорини, много са ти хубави аксесоарите, успех!!!
Ягодка, не видях снимките, но съм убедена, че това, което твориш е невероятно стилно и красиво  Heart Eyes

Патилинка, вашите снимки са ми сред най-любимите, излъчвате такава хармония и любов, много ви се радвам, многооо. А Дани е станал още по-чаровен и сладък  Heart Eyes. Благодаря ти за отговора за допълнителните занимания на децата в градината  Peace

Люби, честити ти придобивки, с радост да си ги носиш. Утре и аз ще ходя за ботуши, харесала съм си някои неща от новата колекция на Кенсол, да видим какво ще взема, та ще се отчета довечера  Wink

Усмихнатото бремменно коремче къде се изгуби? Надявам се, че всичко е ок  Hug Hug Hug

# 155
Хаха, Ели, Мони, тук съм си  Simple Smile.

Първо - Радост, радвам се, че се разписа! А и забравих преди да кажа, че на мен също ми харесва повече Изабел, а Бела звучи чудесно просто  Heart Eyes И къде са снимките??  Mr. Green

Честит първи сняг и от мен! Кало като видя, че вали и почна ентусиазиран да разправя за шейната  Crazy. Претърпя леко разочарование като разбра, че няма как още да се вози, ама айде, нали е с тенденция да навали повече, та ще му мине Wink

Елена, милите бебенца.. Къде лежат? Вярвам, че ще заякнат бързо-бързо!  Praynig  Hug

Бубс, моето единствено хоби е НАПК... А дори и на него почти никакво внимание не обръщам  Rolling Eyes. Пък за мартинито - замествай, замествай, после ще си наваксам обаче (бях си казала, че ако тоя месец не стане бебето, ще се напоркам като за последно, ама явно ще отложа тоз момент за след около... колко - 3 години?  Whistling  ooooh! Crazy)

Ама защо мразите зимата? Я вижте какви съкровища ви донесе!  Crossing Arms Освен това - толкова уют излъчва всичко наоколо - оглеждаш се и виждаш хора, загърнати на топло в палтата си, светещи прозорци, а вътре е топло, сигурно ухае приятно... всички са вкъщи, заедно.. толкова ми харесва тая част от зимата  Heart Eyes.. А снегът..  Heart Eyes Вярно е, че после идва киша, ама бързо пък си заминава, пак остава уютът и хубавите спомени от снежните дни  Heart Eyes. Айде, че се разплямпах  Laughing

Аз съм добре, още не съм ходила на преглед, имам час за четвъртък и пак се чудя дали да ходя  Crazy. Искам да сведа прегледите до минимум, ама.. знам ли и аз кога най-вече трябва да отида, луда работа  Crazy. Иначе нямам никакви симптоми още, дори не ме боли коремът (с Кало от началото се разхождах с но-шпа) и хич не разбирам, че съм бременна. Само ми е по-студено и повече ми се спи, но това може и от времето да бъде Wink (с Кало заспивах в 19.00 ч., все едно копче ми натискаха - това даже още преди да разбера, че съм бременна). А сега дори взех да си мисля, че си измислям и че няма такова нещо  Crazy  Laughing. А дано така да ми върви  Heart Eyes

П.П. Днес се успокоих, че Кало не е далтонист  Laughing. Взехме да сортираме едни цветове и той пак им бъркаше имената, въпреки че го е казал преди секунди, ама поне успя да си ги подреди което където трябва  Laughing

# 156
Зима ли?  #Cussing out Да можех да я проспя и да се събудя напролет, язък, че всички домашни духове имат рождени дни през този сезон. Кеф ти ноември, кеф ти декември, кеф ти януари... Какво му е хубавото? Студ, киша и шлапавица, а аз обичам да ходя боса и с по едно парцалче на гърба, а не да се увивам в шуби и абички.

Добрата новина е, че още е есен и снегът, ако обича да почака до към Коледа, макар че Коледа по шорти е далеч по-добре, но това за някои отвъд голямата вода.  Mr. Green

# 157
Сис дано така леко изкараш цялата бременност  Peace  Hug А за мартинито не се притеснявай - аз съм съвестен замествач  Mr. Green
Зима ли?  #Cussing out Да можех да я проспя и да се събудя напролет, язък, че всички домашни духове имат рождени дни през този сезон. Кеф ти ноември, кеф ти декември, кеф ти януари... Какво му е хубавото? Студ, киша и шлапавица, а аз обичам да ходя боса и с по едно парцалче на гърба, а не да се увивам в шуби и абички.
Добрата новина е, че още е есен и снегът, ако обича да почака до към Коледа, макар че Коледа по шорти е далеч по-добре, но това за някои отвъд голямата вода.  Mr. Green
newsm10 newsm10 newsm10
Все едно аз съм го писала ... Едно ми е криво ...и така цяла зима  Tired
Радост и аз чакам снимков материал  Flutter
Утре подновяваме ходенето на градина  Rolling Eyes Стискайте палци да не плаче много и да изкара повече от седмица без да се разболее  Praynig
Лека  Hug
П.П. Шопинга брои ли се за хоби  newsm78

# 158
  • Ловеч
Усмихнато-личи че ти се размърдват хормоните-една романтика те гони -Браво  bouquetВсе така да си през цялата бременност,че и след това Wink
Бубс ,стискам палци да сте здрави.Аз си мислех ,че ще се оправи Ивко бързо ама не.Днес се събуди без глас.В петък  баща му го заведе на лекар-нов спрей за нос ,капки за очи-Бивацин в носа,Изопринизин -сироп и сироп за кашлица.Положението е по-добро ,но все още няма да е на градина.
Че ако шопинга не е хоби то кое hahaha
Аз пък хоби нямам за момента,ако не броим рисуването което ми е работата -така че 2в1 .
Иначе ,двама художника ще и дойдат в повече на майка ми Mr. Green
Зимата и на мен не ми е любима,но като се сетя колко горещо беше лятото на морето,навсякъде пясък,лопатки,надувки #Crazy

Лека от мен

# 159
Добро утро!!!
И аз да се включа в лятната група.При нас духа ужасно и вали дъжд какво да му обичаш на това време и ми е едно скапано настроението.Блазе ти Усмихнато че виждаш толкова романтично скапаното време но това може и от хормоните да е  Hugпродължавай в същия дух Hug
Щопинга на мен ми е едно от хобитата  smile3521 отивам хакам пари и се чуствам страхотно дори и в лошото време Joy
Патилинка незная кои прави снимките  но са страхотни само професионалист трябва да е.Гледах ги няколко пъти.Поздравления  newsm10
Ставам да си посвърша малко задачки.Усмихнат ден   thumbsup

# 160
Сега ще ви кажа как аз виждам лошото време...на мен ми е екстра, защото ще имам повече време за труд и творчество...иначе само навън и нямам никакво време за нищо...а сега тя си игра, аз също и всички са доволни...ама това е защото съм си вкъщи, не трябва да ставам рано, да мръзна по спирки и да комуникирам с недоволни колеги или шефове...ако трябваше да ставам рано и аз сигурно нямаше да се кефя на студа...ама от вкъщи всичко ми е розово на мен Simple Smile

айде добро утро сега и прекрасен деееен Simple Smile

# 161
Заведох го на градина. Днес рева почна от вкъщи  ooooh! Там се поуспокои като се навих да вляза с него да ми покаже градината. Разведе ме като гид - показа ми леглото, гардеробчето, играчките, децата и само хлипаше като си тръгвах. Още не са звъннали - или много плаче, или е спокоен  Thinking
След малко отивам да търся пожарна кола, че това е заръката на "Партията"  Crazy
Приятен ден и усмихната седмица на всички  Hug

# 162
  • София
Добрютру  Mr. Green
И аз съм за топлото време, сняг само за Коледа (нищо, че Патилинка ще я посреща по бански Joy)
Комшууу, мека Гана си ти, нали щеше баща му да го води?
И Гого днес получи факс и плака, ама аз съм свикнала  Rolling Eyes
Тоби, пробвай сок от лук, омесен с мед - за кашлицата.
Аз съм се приготвила за сибирски  студ, ама колегата дошъл рано, пуснал климатика и си е топличкоооо  Joy

# 163
Сис, леко бременеене  Hug А защо искаш да сведеш прегледите до минимум  newsm78. Аз ходех първите месеци през 2 седмици, т.е 5-а, 7-а и 10-а седмица, после веднъж в месеца. Даже мен ако питаш - малко ми бяха, нямах търпение до следващия преглед да видим как е бебето.

П.П. Шопинга брои ли се за хоби  newsm78

Тцц, не е хоби, мания е, при това от онези с високо ниво на обществена опасност  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз напоследък съм станала непоносима в пазаруването на нужни и не толкова нужни неща, излезем ли на разходка с малкия, нещо ей така ме влече я към детския, я към козметиката или към някой друг попътен магазин. Имам една комшийка, която си стои в къщи, респективно пред блока, и като ни види все казва - ама ти пак с торбите  Mr. Green. Добре, че захладня, че имаше опасност съвсем да изтънее портфейла ми. Е, зарибих се по някои онлайн сайтове за книги, поръчка на снимки и един за детски дрехи, 2 поръчки направих вече от него, ама толкова сладурски неща продават, как да не купи човек Blush.  

Бубс, ще свикне Делян. Питай патило - Александрина рева 2 седмици, такива драми бяха сутрин, в момента в който излезех от групата тя се заиграваше и спираше да плаче. Най-много десетина дни и ще спре да плаче сутрин Дели  Hug Като гледам Александрина колко добре се чувства на градина, не мога да си представя, че бих я лишила от тази емоция.

Тоби, да оздравява бързо Ивко  Hug На теб пък как ти завиждам за рисуването - аз на времето, т.е докато бях ученичка много рисувах, обожавах да го правя, но сега като се замисля, освен да нарисувам на детето разни неща с пастели, друго не правя, не съм хващала четка повече от 12-13 години. Всъщност моята страст беше графиката, и на изложби съм ходила даже Blush Wink

И аз съм от обичащите зимата  Peace. Уютно, приятно, чисто, беличко, а ако сме на Разлог или на ски - още по-добре.

Хубав ден и от мен  Hug, тук изгря слънце, мисля да излезем с бебешока поне за час  Wink

# 164
  • Варна.....
За времето си говорите, а?
Сняг за коледа и за ски. Или да хване капан поне 5 дена и да стоим у дома. Но пък от друга страна е по- добре от дъжд /особено като настоящият/. Имам чувството, че ще изгния от толкова вода.
Шопинг?? Не знам дали е хоби, но е мания със сигурност. Срам ме е да кажа колко чифта станаха обувките ми  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт