Мнооого ме зарадва!!! Лека и безпроблемна 
Ланг, със здраве да си изкараш годината и така до 100, че да тровиш свекървите с мъдрости!!
Накри, не се вкарвай и ти във филми де!
на Сиската - най-изпълнителната сред вас

Много и се кефя аз на нея. И тя е с 2 момчета с разликата на мойте и ме бъзика днес след 2 години да се готвя 
Като изляза тази вечер ще се разбере 
. Марти още гали и гушка цоцетата, целува ги и казва, че те го обичат и като стане бебе пак ще цока.
...../. И само имал претенции /като майка си
/ - те им дават балони, той иска определен цвят, дават им нещо друго, той пак нещо специално иска. От градината се сдоби със сополи и кашлица - но педи каза, че нищо му няма. Даже съветът на психоложката беше, ако искам да свикне в градината, дори с леко червено гърло и сополи пак да го пускам, за да свиква със заведението
. Днес слушах как други кашлят със същата кашлица - ами те си я предават взаимно
. Аз го заведох в идеално здраве, а след 3 дни вече няма и следа ...
. Много любов ти желая!
. Днес слушах как други кашлят със същата кашлица - ами те си я предават взаимно
. Аз го заведох в идеално здраве, а след 3 дни вече няма и следа ...
Как така болни да ги пускат - акъл нямат...много съм възмутена. И Елия сега е със сополи, след 10 дена на градина...пак много издържа предвид колко деца от групата и кашлят!!!
. Леле каква хубава новина, супер, много се радвам за вас. Пожелавам ти от сърце лека бременност и едно прекрасно братче/сестриче на Кало. Хайде разказвай - кога е термина, абе направо така ме развълнува

, а баща й, т.е сърцераздирателните сцени са били специално в моя чест. А те бяха на доста високо ниво, такова, че във вторник ми идеше да рева и аз в колата. Абе манипулатор страшен, ама що не си каза, че иска татито да я води на градина, а не 3 седмици да се мъчим взаимно
- сега си влиза, дава целувка и нарежда кой да я вземе след градина - веча било тати, днес поръчала аз да я взема
, да поясня леля Лидка е лелята в градината. След малко - лельо Лидке, дай ми водичка и се хили едно такова дяволито
. Да се смея ли, да плача ли - или много й се кефи на тази леля, или нещо май ме понижиха в чин

. И все пак да кажа, че още нищо не е потвърдено от доки, но това не пречи да си се порадвам на двете чертички 
! Жива и здрава и все така интересна

. Тоя път стана много бързо, за разлика от Калоян (него го правихме 11 месеца, ама всъщност не сме се фокусирали - просто не се пазехме); това малкото ни отне 2-3 месеца, като първите пак просто не сме се пазили, а последния само засякох овулация и то взе, че стана
. Кало последно каза, че искал сестричка, ама да видим.