Утре сутринта ще се разберем, че малко е сополива и аз я спрях от градина днес, ама са само сопили и то не и текат, ами носа и е запушен. Аз да предупредя, че мн мразя да се срещам с други деца и да не ми кажат, че са болни...

- вчера мъжа ми донесе заповедта за прекратяване на трудовия договор
. Но той започна да търси варианти, подаде CV на няколко места, говори с разни хора, които евантуално могат да съдействат и се надявам от няколкото опции, които в момента има, поне някоя да доведе до нова работа
А пък и един друг познат, който има фирма за превози му е казал, че за няколко месеца може да го вземе за шофьор и товарни дейности, което поне до намиране на нещо по-читаво, пак е нещо- поне няма да стой доходи и вкъщи
.
/, обаче цифрите и цветовете ги бърка, смесва ги. Изречения прави и доста думи е научила, ама пъзели не иска да реди, иначе е общителна, заиграва се с деца. Така, че явно си е до детето. Кризи и при нея се проявяват, явно това е типично за този период от възрастта.
А иначе последната ваксина на ЙоЙо беше май на 13 или 14 месеца за робеола, паротит и заушка, тогава педито каза, че чак към 5 години трябвало да се слага отново някаква ваксина 

От както спряхме мляко и млечни има малка разлика.
)Защото гледайки подобни предавания и четене на материални - Гого си беше абсолютно нормално бебе - весел, контактен, спокоен. Та той беше почнал да говори...След това се изгуби очния контакт и промяната във всичко...Но да не ви занимавам с нашите проблеми
За много хора това е плашещо. Аз лично гледам приемам спокойно нещата. Не винаги, но няма как...
В групата се изживявал като майка орлица на бебета и все ги пазел, големите ги поступвал, ако му вземат нещо любимо, но не и бебетата

Аз пък все чакам да споделиш как се развиват нещата при близнака и при батко му!!! 

не се притеснявай и да е от децата индиго.Това са децата на новото поколение наистина са различни но вече всяко петто дете е такова.Чела съм доста защото си мислех че Влади е такова дете сега вече не съм убедена дали е ,но според някои....така ще се смени човешката раса.Те са много грижовни много обичат природата и животните не са материалисти много честни и супер интелигентни и неразбрани затова и на тях им е трудно но тъй като вече има доста от тях ще им става все по лесно.(отплеснах се)

В тази връзка ще споделя, че се записах за обучение за консултант и първата лекция беше много приятна. Видях и ЛОРИНИ с Катерина в О' Шипка! 

честито!!!
На колко месеца,години се прави?