и за всички, които преминават през труден момент...
) Все ми се иска обаче да се справя сама- говорим му, правя ТЕС, пея му мантри, внимаваме какво говорим и как се държим пред него....
Утре я махам от там, а къде ще паркирам един Господ знае
Нищо не беше ял, и пак той ми обясни, че накапал лигавника и за това не ял, да не се цапа
Една леличка му казала "Ела с мен, аз помогна ти да се нахраниш" , но той пак не искал "Аз не искам ям, нацапам се!"
Абе всичко ми разказа, та от неговия разказ и от тези на какичката и директорката навързах нещата. А най-смешно ми стана като каза : "Ами мамо, нищо не правих. Първо поговорих си с какичките после пАчах" 

по -трудно може би ще свикне с недостатъчната чистота там
знам колко ти е трудно и затова и аз досега не съм те питала, но всеки път като споделиш нещо, се замислям дали твоите деца, или поне малкия не е дете индиго или от кристалните деца... Понеже се ровя често в езотеричните четива,но сигурно сте чели за тях и вие... Те са специални,много по-възвишени, но се чувстват неразбрани от нас обикновените, а пък ние искаме или си мислим, че те трябва да са обикновенни като нас... Много е сложно общуването с тях, но мъдрите казват,че бъдещето е в техните ръце.
Аз лично познавам 3 такива на мои приятелки. И тримата проговориха след 3 годишна възраст, но това не им пречеше да са силни ученици по-късно.

Но не е далтонис, защото подрежда разноцветни кубчета по цветове. И определено иска да ги научи. Вече знае, че не всичко е зелено, и ме пита често: 'това какъв цвят?', аз му казвам, той повтаря и само след 2-3 мин пак го бърка... 

. Пък аз даже почвам да си мисля, че е далтонист (баща му има някаква лека форма на далтонизъм, та като нищо и синковецът да е наследил нещичко), ама нямам идея как може да се провери при толкоз малко дете
. Но все някога ще се разбере
, а десятката винаги я забравя 

Препоръчани теми