Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 932
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте.
Сис, стискам палци /то сигурно вече е минал прегледа  де/.
Мим, аз на хомеопатия много не вярвам ....
Напоследък с десерта нещо се излагам  ooooh!, но пък детето е щастливо, че винаги взема голямо участие в приготвянето.
Ще пробвам рецептата на Кокосчето и тази, която Ланя е споделила - събота, неделя може да се пробвам. Ели, виж коледните медени курабийки - една година правих, бяха много добре.

Момичета искам да ви се похваля - от едно вътрешно състезание спечелих ваучер за почивка за двама на Банско и то в един много хубав хотел  bowuu. Сега трябва да видим как да организираме пътуването до там, че доста скъпо идва  Crazy. Аз лично ски не карам и всичките пъти, в които съм била на Банско не ми е харесвало, но сега ще видим, ще разказвам после  Wink.

# 556
Простете, но по нашенски Банско е с едно "Е" отпред, което дава точно обяснение какво се прави, особено от некаращите ски. Пиенье, ьеденье и сех. Идеално, Елена. Няма да е само Кокоса!  Hug

# 557
Ку-ку - само минавам да кажа, че всичко е екстра - имаме си 2-сантиметрово бебе с тупкащо сърце  Heart Eyes. Утре ще пиша повече, в това число и за хомеопатията, че сега си лягам вече  Whistling

Много мерси за подкрепата, момичета  Hug

# 558
Хайде НАЗДРАВЕ!!!
Мойто мъжко свари ракийката вчера и тази вечер я пробваме....в събота ще накладем зелето и сме готови за зимата зеленце,ракийка ,любов е кво му трябва на човек.....

Казах ли НАЗДРАВЕ!!!

# 559
  • Варна
Ку-ку - само минавам да кажа, че всичко е екстра - имаме си 2-сантиметрово бебе с тупкащо сърце  Heart Eyes. Утре ще пиша повече, в това число и за хомеопатията, че сега си лягам вече  Whistling

newsm44

Айде наздраве за хубавата новина!!!

Елена, завидЕх ти! Редактирам се...и на Бонита завидях.... с този АБ и това не пиене вече втора седмица - да не ми стане нещо, ей!

# 560
Докато си напиша поста и усмихнатото ме е изпреварила.

Хайде Наздраве и за малкото човече Hug

# 561
  • Ловеч
Наздраве и от мен за хубавата новина newsm44

# 562
  • София
Ми щом сте рекли-наздраве. Поводи много- и ваучера на Елена, и Усмивчето и Таис...
Аз изпратих мъжо на работа, пуснах детско на Хриси и с Жольо се гледаме либовно на спалнята Wink
Меденки правя по рецепта на сватята. Утре ще сложа линк,че през жи си ема не знам как...

# 563
Сиссссс много ме зарадва... Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Но няма да се разминеш така, утре да разкажеш подробно... Naughty

# 564
  • Варна.....
Момичета много, много ви благодаря за пожеланията!!!
Ние поизлязохме, поскарахме се, че Преслав не спря да прави бели и така сега всички са по леглата  Mr. Green А аз си пиянствам сама. Да не си помислите, че се оплаквам. Толкова рядко ми се случва да съм сама, че чак ми се струва нереално.
Усмивче, ех че ти се радвам на ентусиазма. Залагам на женско  Crossing Arms
Ели, още от първият взет изпит си колега  Naughty
Елена, ще оставите мълчо при баба му пътьом и айдееее .... на пързалката...
Бонита, ми да се местим у вас   bouquet
Дони, за теб няма да казвам.
Мим, според мен ти е бил грешен избора на хомеопат, по превърнал се малко вече с търгаш!!! Поне така казват мои познати, които са ходили при нея. За момента д-р Джеджев и д-р Капинчева са ми фаворити на мен. И от двамата имам лични наблюдения, нищо лошо не мога да кажа!! Както и познати които съм пращала при тях, но при  условие, че не са били прекалено скептични преди първото отиване на хомеопат!

# 565
Сис  Hug Hug Hug Много, ама много се радвам за теб  Hug Аз казах ли ти още предния път, че всичко ще е наред  Flutter Следващия път да ме слушаш  Mr. Green Сега само сън, спокойствие и силна храна  Peace
Тайс не си сама, бе душата  Whistling С теб съм  Hug
Сватя и за теб ще гаврътнем по едно, само споко. Между другото ей за това не ги обичам антибиотиците  ooooh! И то точно като си на антибиотик ти се допива... Много е гадно, да му се не види ...
Нещо и аз сдадох багажа - разболях се... Където и да се пипна ме боли, а проверявах пръстите - не са счупени  Whistling Гърлото ме боли зверски, и ушите почнаха - много гадно... Само дребното да се оправи  Praynig Днес пак ходихме при готиния УНГ и каза, че на оправяне вървят нещата, но антибиотика до събота плътно ... После ще го захранвам с винце  hahaha Цветан и той е като нас, болен и мисля да ги оставя другата седмица да се погледат, а аз да се мъча на работа /на семинар  Sick/
А днес как ме умили синковеца - нали предния път като го прегледа доктора и му даде бонбон. Те му стоят на бюрото. И докато доктора пише рецептата на Цветан - нали всички сме болни, дребното се кротнало пред бюлото и гледа в една точка. Ние нещо се хилотим с доктора и не му обръщаме внимание. Взема си Цветан рецептата, тръгваме да си ходим, дребното не мърда, викаме го, то пак стои. И добре, че докторът забеляза, че е вперил жаден поглед в бонбонките  Joy Joy Joy Ама поглед тип ала братчетата на Гаврош... Ох, много сладко и смешно ми стана  Heart Eyes
Не дай Боже да ни се наложи да ходим пак там, ама ако все пак се случи ще взема един плик с бонбони .
Лека за сега  Hug

# 566
  • Варна
Добро утро!

Бързо да се оправят всички, които сме болни. Сватя, и мъжа ми и той е болен...вчера на прегледа/моя/, док ми каза, че най-вероятно е вирусно и Ели ме е заразила, а тя от ДГ. А педи оня ден ми вика за втори път: "Разбери, че докато не я спреш от ДГ, няма да стане..." Че аз не я намирам много да боледува - за 2 месеца 2 пъти, като първия беше само със сополки, после 3 седмици ходи....

И да ви кажа как ме трогнаха - едната госпожа на Ели пита за нея вчера във ФБ, къде е, как е. И ми вика - много ни липсва и Ники постоянно пита за нея/тук сватята да не чете:)/. Ники е с два дена по-голям от Ели, дребно, страшно сладко хлапе - като сиамски близнаци били...Simple Smile

Айде после пак ще пиша....тук дойдоха белите мечки....

# 567
  • Варна.....
В тематиката да си се оплача, че Преслав след като му поотминаха сополите, взе да си губи гласа. Не че е спрял да крещи, ама глъхне нещо.
И аз да не съм капо, що пък като ми е пълна лудница да не ме хване зъб посред нощ. Сега чакам да ми дойде време за зъбаря  ooooh!
Мим, ветровете пак се размножиха  Mr. Green
Бубс, доктора, а!!  Mr. Green
Преслав е така в един магазин наблизо- задължително трябва да влезем там когато минаваме, и освен за него трябва да вземе и "за батко ти бонбонка" Heart Eyes

# 568
  • София
Добро утро и от мен,
Сисиииии- много, много, много се радвам за прекрасната новина, а на лентичката ти - още повече Heart Eyes, Бубсс е права, сега само спокойствие и силна храна, погали от мен малкото с тупка
о сърчице Heart Eyes
Бубссс- Кофти, че всички сте болни, желая ви на цялото семейство бързо оздравяване Hug
Аз това за мечото грозде го чух и от свекито и съм го казала на майка, започнала е да го пие, но вчера като се чухме, тя каза, че засега остава и другата седмица в болницата, а аз така се надявах да я изпишат за уикенда, за да можем да отидем да се видим Sad Надявам се поне за другата седмица вече да успеем да се видим и да я изпишат Praynig
Елена- и аз не мога да карам ски, но мисля, че идеята на Ланг звучи супер Heart Eyes, желая ви много хубава почивка в Банско Hug
Мим- надявам се Елия да се оправи напълно скоро Hug
Бонита- аз обичам много зеле под всякакви форми Mr. Green

# 569

Бонита, ми да се местим у вас   bouquet

Нямаш никакви проблеми Hug

Бубс така се почна и при мен всичко започна да ме боли а болките в гърлото бяха ужасни и чак ушите ме боляха.Вземай мерки че аз така се оставих и още не съм се оправила вече две седмици ooooh!
Ралче стискам палци на майка ти  Praynig да се оправи колкото се може по бързо.Аз съм вадила камъни и знам какъв зор.Много,много течности и биричка трябва да си пийва и трябва да го прави редовно като традиция да не се стига до болници,а зеленцето и аз си го обичам Hug
Днес ще пишем писмо до дядо Коледа че дребния ме врънка от доста време.Вчера видях в Кауфланд едни готови пликова с адреса на стареца и взех,така поне няма да издирвам адреси.
Хайде усмихнат ден на всички Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт