малко инфоНие писмото го написахме
А си получаваме истинско писмо по пощата от Дядо Коледа (щот сме с връзки
Всяка година от Български пощи пишат на всички деца, които са писали писма на Дядото
малко инфо

Целувки за писателя. 

и одавна не влизам, за да намеря например само някаква информация, а и за да споделя, да рабера какво се случва с вас, как сте, съпреживявам всичко, което напишете
С една дума- моето стоене тук одавна не е само заради едното пиисане, а нещо много повече 
Страхотно ви се радвам, леко да минава бремеността 

Между другото преди няколко месеца ходих на една консултация с адвокат, една много готина, широкоскроена и изключително ерудирана юристка, ( как ми се иска да попадна точно на такъв човек, започвайки да практикувам, дано де
Та тя веднага като взех да си излагам питането, ми зададе въпроса - вие колега ли сте, аз - ами не, 5-и курс съм, а тя - а нее, колега сте
. Консултирах се близо 40 минути и разни документи изготви, но не пожела да вземе пари за услугата - каза - от колеги пари не вземам. Та отплеснах се малко, но винаги ме е впечатлявала лоялността и колегиалността при лекарите и юристите.
Дони, чакам си още твоите рецепти
, минат ли ми изпитите се развихрям с нея, в кухнята де, да не си помислите някъде другаде, макар че точилката доста наподобява бейзболна бухалка 

Макар че то едното не пречи на другото, особено ако е греяна ракийка, чай с коняк, или винце.
. Дони, и вашето писмо е многооо добро 

Много обичам позитивни хора като теб! И ви чувствам всички тук страшно близки. Все пак се "познаваме" от 3 години. 
то живота е един миг и какво по хубаво от това днес да си направил поне едно добро дело да кажеш на любимите си хора че ги обичаш да прегърнеш детенцето си и да го целунеш независимо че ти е спретнало куп бели и тем подобни малки жестове които да стоплят нечие сърце и най вече твоето. 

Та, благодаря ви, че ви има, момичета

. Наде, кола не виждам (но коя ли съм аз да оценявам подобно изкуство?!

(утре след теб е една друга приятелка при нашия хом. - вече ще взема такса да му искам дето му водя толкоз пациенти
)
. Е, това нещо го лекувахме доста време при един друг "хомеопат", но не стана - мен ме загложди и се махнахме от него; сегашният оправи този проблем за.. дори не помня колко време, но около месец-два най-много продължи.. и после просто забравихме за това - вече към 10тина месеца.. Веднъж се беше разболял с хрипове - от едната страна; два дни по-късно го заведохме на друг лекар - имаше вече и от двете страни; дадохме ХЛ и след още два дни го заведохме пак при нашата си педка - слуша го и с бебешки слушалки, т.е. такива, дето много хващали - и помен от хрип нямаше, а беше тръгнал на зле.. Болестите преди всичките му бяха бронхито-подобни - т.е. бронхиолити, начални фази на бронхити и т.н. В един момент всичко това се премести в гърлото, т.е. тръгна да "излиза". Сега, след последното лекарство дори вече и не кашля и няма и сополи - а ги имаше сума ти месеци.. Като бебе имаше стафилокок в носа - носи си го всъщност до съвсем скоро. Пускахме преди няк.месеца изследвания - чисти
. Както и сополите - мнооого отдавна не са били зелени
. За себе си не мога много да кажа, от съвсем скоро ходя. Е, забременях след първия прием на ХЛ, което било много "забременяващо", ама някак няма как да направим пряка връзка
(въпреки че и Кокоса пие от това ХЛ и като нищо с тоя сех да ни изненада скоро и тя
. Ако искаш, като за начало - прегледай последните страници на тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619584.270;topicseen, може и последните мнения на Мечка Малинарка - за да видиш още примери за това какво може хомеопатията.. После можеш да прочетеш и тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0. Също - може да си вземеш и последния брой на Списание 8 - там има обширна статия за хомеопатията, с участието на моя хомеопат. И после като имаш въпроси - пак да питаш 

, показвам й къща, цвете, дърво, тя - ами слънце ще си нарисувам 

От другите постове разбрах, че има рисунка на Алекс, но аз нищо не виждам.
Да е живо и здраво мамчето. 
А за рисунките, така като гледаш на Крис рисунката мислиш, че е много заинтересуван. 
Само живо и здраво да ни е (да ти е, но и то душичката е вече едно от нашите) и с нетърпение го чакаме.
Пък пола сега ще му мислим, за мен е мома, но да видим. 

Много позитивен човек си, много ти се радвам.

Кво ви става, че се разкиснахте и няма кой едно наздраве да каже, а?!?
Странно, щото винаги като иска кола държи на определен модел и марка, ама май вече е трупнал от всичките поне по две и за това само големината го вълнува 
Да сте живи и здрави всички 
Фръц, обидена съм. Грехът се изкупува под формата на стъклена бутилка с надпис Мартини. Ако и Джордж Клуни изпратиш да ми го донесе, цена няма да имаш 

, ама наистина съм забравила, ще ме прощаваш, толкова неща са ми на главата
, което изобщо не е оправдание, затова:

. Днес съм решила обаче да седнем и да съчиним нещо. И в една друга тема писах, че мойто дете не е по рисуването. Може да строи с часове, може да играе с коли, но като почне да рисува ме вика аз да пиша букви или цифри. Всички рисунки, които сте показали са прекрасни
.
. Фейсбук няма това очарование и топлота, но има ферма
.
. 
ще трябва 24 часа да поработвам в следващите два месеца Препоръчани теми