Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Пуууу, че бацили - малко ви е консумацията на
малко инфо
Ние писмото го написахме

А си получаваме истинско писмо по пощата от Дядо Коледа (щот сме с връзки Mr. Green)
Всяка година от Български пощи пишат на всички деца, които са писали писма на Дядото

# 571
Ралче дано всичко да е наред с майка ти. Hug
Таис гърлото ли е този път?
Бубс бързо да се оправяте цялото семейство Пенкови. Praynig
Дони писмото е ненормално. hahaha Целувки за писателя. Hug
Та по този повод Крис донесе ''рисунка'' от ДГ. Убеждава ме, че кола нарисувал. Аз не разбирам много от изкуство, та ще ви покажа може някой от вас да я забележи тази кола:  Mr. Green

И да разкажа разговор с Крис:
Крис: Защо Кики лош?
Аз: Аде защо?
Крис: Защото Наде лош!
 hahaha Joy

# 572
  • София
Момичета, сега намерих една тема във форума, за която преди не знаех, за миговете на всеки, оито са белязали жувота му....разплака ме....толкова различни са ни съдбите на всички, а в същото време има толкова общи неща, общовалидни....Та в тази връзка искам да кажа, че започвайки да пиша тук, покрай забременяването и раждането на ЙоЙо, неусетн съм се привързала към вас Hug и одавна не влизам, за да намеря например само някаква информация, а и за да споделя, да рабера какво се случва с вас, как сте, съпреживявам всичко, което напишете Hug С една дума- моето стоене тук одавна не е само заради едното пиисане, а нещо много повече Heart Eyes
Та, стига с излиянията, накрая, както казва и Йоанка "поено" /последно/, да кажа, че наистина искрено и от сърце се радвам на вашите хубави новини и съпреживявам с вас- трудните моменти. И затов аи толкова се радвам, като ме подрепят,а аз като споделям, както е и сега. Благодаря ви! Heart Eyes  mrstraetz

# 573
Сис, честито ви сърчице  Hug Hug Hug Страхотно ви се радвам, леко да минава бремеността  Hug

Ралче, толкова миличък човек си, с толкова ранима душа. И ние сме до теб, винаги можеш да се довериш и да поискаш съвет. Гуш, Рали  Hug Hug Hug

Ели, още от първият взет изпит си колега  Naughty

Ясно, колега  Peace Peace Peace Между другото преди няколко месеца ходих на една консултация с адвокат, една много готина, широкоскроена и изключително ерудирана юристка, ( как ми се иска да попадна точно на такъв човек, започвайки да практикувам, дано де  Wink Та тя веднага като взех да си излагам питането, ми зададе въпроса - вие колега ли сте, аз - ами не, 5-и курс съм, а тя - а нее, колега сте  Wink. Консултирах се близо 40 минути и разни документи изготви, но не пожела да вземе пари за услугата - каза - от колеги пари не вземам. Та отплеснах се малко, но винаги ме е впечатлявала лоялността и колегиалността при лекарите и юристите.

Ланг, мерси за рецептата  Hug Дони, чакам си още твоите рецепти  Crossing Arms Mr. Green - утре ще ги правим сладките, но сондирам още изпитани рецептички. Купих си освен формички и точилка  Crazy, минат ли ми изпитите се развихрям с нея, в кухнята де, да не си помислите някъде другаде, макар че точилката доста наподобява бейзболна бухалка  Mr. Green

Елена, да си изкарате хубаво в Банско. Аз имам не особено добро мнение за този " курорт", ама да речем, че съм пристрастна, така че не се брои  Wink

Бубс, бързо оздравяване на цялото семейство  Hug
Таис, и вие оздравявайте, че кой ще вдига наздравици вечер  Grinning Макар че то едното не пречи на другото, особено ако е греяна ракийка, чай с коняк, или винце.

Наде, чудна рисунка е направил Крис  Wink. Дони, и вашето писмо е многооо добро  Wink

Ето и на моето дете творенията от днес: две рисунки със слънчица, много обича да ги рисува, и един гердан ли, гирлянд ли, нещо не можа да ми обясни. Първо каза гирлянд, после гердан, но и в двата случая е много хубав  Wink

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 21:53 от elli_g

# 574
  • Русе
Добра вечер, дами!
РалчеееHug Много обичам позитивни хора като теб! И ви чувствам всички тук страшно близки. Все пак се "познаваме" от 3 години.  Simple Smile
Нямам много време да пиша, но постът на Ралчето ме провокира да се включа. Кака ви отива на дамско парти ( първото такова след 8,03 - резил) От мен - наздраве, дружина! Наздраве и за бебчето на Сиската! ( и аз имам предчуствие, че гащите ще са розови)
Хайде, приятна вечер!

# 575
Ралче Hug Hug Hug то живота е един миг и какво по хубаво от това днес да си направил поне едно добро дело да кажеш на любимите си хора че ги обичаш да прегърнеш детенцето си и да го целунеш независимо че ти е спретнало куп бели и тем подобни малки жестове които да стоплят нечие сърце и най вече твоето.  Two Hearts
Любито весело да си изкараш пък и снимки да покажеш.... dance
Ето и нашето писмо (написано с моя помощ )че иначе стареца няма да разбере нищо:mrgreen:

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 17:53 от Bonitta

# 576
Като сме почнали с излиянията..  Rolling Eyes Да си кажа и аз, че тук много неща са ме ядосвали, ама много. Но аз също паля от раз, та за мен е нормално да се ядосвам на куп неща. И все пак.. Но въпреки това знам, че винаги, когато имам нужда от подкрепа, ще драсна тук два реда и ще получа всичката позитивна енергия на света  Heart Eyes Та, благодаря ви, че ви има, момичета  Hug  Heart Eyes  Grinning

Ели, тая Александрина много хубаво рисува бе, браво на нея. На Кало творенията са по-скоро като на Крис  hahaha. Наде, кола не виждам (но коя ли съм аз да оценявам подобно изкуство?!  Laughing), но виждам дете с много добро самочувствие и усещане за себе си и света около него - поне така твърдят разни психолози относно най-малките художници - че като се разпростират из целия лист, значи точно това  Peace Heart Eyes

Дони, разкажи малко повече за отговора от Дядо ти Кольо, моля  Simple Smile (утре след теб е една друга приятелка при нашия хом. - вече ще взема такса да му искам дето му водя толкоз пациенти  hahaha)

Мим, не я знам тази, но пък инфото на Таис би ми било достатъчно, за да спра да ходя там... За Джеджев мисля, че съм чувала хубави неща.. Колкото до това да те убеждавам.. не знам дали всъщност е редно - не искам да карам някого да вярва в нещо.. И все пак - всички знаете как мрънках за онези свивания на Кало - де що лекари имаше - обиколихме ги и никой нищо не каза, освен че щом няма епилепсия, сигурно му било скучно  ooooh!. Е, това нещо го лекувахме доста време при един друг "хомеопат", но не стана - мен ме загложди и се махнахме от него; сегашният оправи този проблем за.. дори не помня колко време, но около месец-два най-много продължи.. и после просто забравихме за това - вече към 10тина месеца.. Веднъж се беше разболял с хрипове - от едната страна; два дни по-късно го заведохме на друг лекар - имаше вече и от двете страни; дадохме ХЛ и след още два дни го заведохме пак при нашата си педка - слуша го и с бебешки слушалки, т.е. такива, дето много хващали - и помен от хрип нямаше, а беше тръгнал на зле.. Болестите преди всичките му бяха бронхито-подобни - т.е. бронхиолити, начални фази на бронхити и т.н. В един момент всичко това се премести в гърлото, т.е. тръгна да "излиза". Сега, след последното лекарство дори вече и не кашля и няма и сополи - а ги имаше сума ти месеци.. Като бебе имаше стафилокок в носа - носи си го всъщност до съвсем скоро. Пускахме преди няк.месеца изследвания - чисти Simple Smile. Както и сополите - мнооого отдавна не са били зелени Simple Smile. За себе си не мога много да кажа, от съвсем скоро ходя. Е, забременях след първия прием на ХЛ, което било много "забременяващо", ама някак няма как да направим пряка връзка Wink (въпреки че и Кокоса пие от това ХЛ и като нищо с тоя сех да ни изненада скоро и тя  Twisted Evil  Laughing). Не знам как да те убеждавам и има ли смисъл.. вероятно има де, щом търсиш убеждение, сигурно си на крачка от това да повярваш Wink. Ако искаш, като за начало - прегледай последните страници на тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619584.270;topicseen, може и последните мнения на Мечка Малинарка - за да видиш още примери за това какво може хомеопатията.. После можеш да прочетеш и тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0. Също - може да си вземеш и последния брой на Списание 8 - там има обширна статия за хомеопатията, с участието на моя хомеопат. И после като имаш въпроси - пак да питаш  Simple Smile

Наде, да съм по-подробна викаш.. Ама то няма какво да разказвам - това беше - видях монитора, доки ме пита виждам ли сърцето, а аз тогава не го видях и а-ха да казвам, че съм ок, ако тя го вижда, но после и аз видях как тупти - идеше ми да си ударя дупето в тавана, ама нали бях на магарето.. нямаше как  Mr. Green. И после, с най-искрено учудване казах - ама то си има ръце и крака!!!  Shocked Laughing И така, засега всичко е екстра, отговаря си на седмиците и се успокоих, че всъщност наистина съм бременна  Laughing.

Елена, приятно изкарване  Heart Eyes

Таис, честито и от мен! (на патерица, щото бях много завеяна тези дни и хич не обърнах внимание  Embarassed) Дълги години любов и разбирателство ви желая  Heart Eyes

И накрая - хайде всички болни бързо да оздравявате, че ей ги на - Коледните празници почти са тук Wink  Hug

Пууу, пак прекалих  ooooh! Whistling

# 577
  • София
Честит имен ден не Вики Кокосов. Ели, не съм те забравила. Утре вече ще пусна компа и пускам рецептите.
Народа се изкъпа и отивам да приспивам.
А, Рали, чувствата са взаимни Wink
Браво и на Крис и Влади Simple Smile

# 578
  • Варна.....
Ралче, това което си мисля от няколко дена си го казала!!!
Много уютно се чувствам с вас и аз!!
Понагока съм толкова уморена от говорене през деня, че ме мързи да пиша, но само да ви чета ми е разтоварващо  Hug
ама че четки  ooooh!
Мим, нямаш нужда от убеждаване. Аз отидох преди години с Алекс от няма и къде- все на АБ и все болно дете. Една приятелка ме прати при Капинчева- тогава не беше толкова натоварена като сега, но пък все така мила и позитивна. Както и компетентна. Май съм казвала, че и на 1-ви януари ни е приемала с Преслав.
Няма какво да губиш от среща с друг хомеопат!
Дони какъв ден е днес? Кокосов или Викин!? ИИИ с тоя чесън няма да се разберем- такова нещо в устата си не слагам. Ми ако пък се наложи да се цАлувам?М?
Бонита, много мило и чаровно  дете!!!
Наде, не е гърлото според мен, от крещене е  Mr. Green
Преслав изобщо не се впичатлява от рисуване, даже и пластилин купих- никакъв интерес.
Дядо Кольо ще му носи "подарък". Няма значение какъв според него  Mr. Green
Ели, като клика сме! На теб пък направо ти се чудя на ентусиазма- с две деца и сладки да правиш  ooooh!
Оххх, как искам да карам скиииии, вече......

# 579
Аз преди направо забравих да ви почерпя, днес прекрасната ми мама има рожден ден, да ми е жива и здрава!!!

Бонита, голям сладур е малкия  Heart Eyes
Таис, този ентусиазъм се случва веднъж на 2 години, а и ще е забавно с Александрина да си поиграем с формичките  Wink Wink Wink
Сис, мерси! Тя рисува добре, но за сега предимно слънца  Wink, показвам й къща, цвете, дърво, тя - ами слънце ще си нарисувам  Thinking

Абе само аз ли не виждам снимката, дето постнах по-горе Thinking

# 580
Ели и аз се чудя къде е снимката. newsm78 От другите постове разбрах, че има рисунка на Алекс, но аз нищо не виждам. newsm78 Да е живо и здраво мамчето.  bouquet
Таис е нека да е от крещене, стига да не е гърло. Hug А за рисунките, така като гледаш на Крис рисунката мислиш, че е много заинтересуван. hahaha
Сиссс все едно 3 път съм бременна. Laughing Толкова да ти се вълнувам значи. Спомням си със София, нищо се не виждаше, само сърчице тупкаше, но аз видях нос,уста, та чак и пола разбрах. Joy Само живо и здраво да ни е (да ти е, но и то душичката е вече едно от нашите) и с нетърпение го чакаме. Heart Eyes Пък пола сега ще му мислим, за мен е мома, но да видим. Flutter
Бонита голям сладур Влади, изглежда много по голям. Heart Eyes
Кокос честито на Викито, жив и здрав и все така палав. Hug
Ралче иде ми да те гушна едно силно, но няма как само виртуално. Hug Много позитивен човек си, много ти се радвам. Hug Hug Hug

# 581
Доповръща ми се от толкова лИбоФни излияния  Sick Кво ви става, че се разкиснахте и няма кой едно наздраве да каже, а?!?
Между другото и аз си ви обичам, и ми е много приятно и разтоварващо с вас, но никога няма да си го призная публично  Flutter
И мен ме е подгонило коледното настроение и днес писахме пИсмо до дядо Коледа - иска камион с ремарке и две големи коли. Марката и модела нямали значение  Crazy Странно, щото винаги като иска кола държи на определен модел и марка, ама май вече е трупнал от всичките поне по две и за това само големината го вълнува  Joy
Ели много здраве и щастие желая от все сърце на майка ти   bouquet Да сте живи и здрави всички  Hug
И да ти кажа, че малко съм ти обидена - израдва се, че Тайсчето те е нарекла колега след първи държавен изпит, а изобщо не отбелязваш факта, че аз го направих още като разбрах, че учиш право  Crossing Arms Фръц, обидена съм. Грехът се изкупува под формата на стъклена бутилка с надпис Мартини. Ако и Джордж Клуни изпратиш да ми го донесе, цена няма да имаш  Hug
Последно - вижте ме след 60 години:

Лека  Hug

# 582
Благодаря за пожеланията, момичета   bouquet

Бубичкооо  Hug, ама наистина съм забравила, ще ме прощаваш, толкова неща са ми на главата  Blush, което изобщо не е оправдание, затова:
Заповядай - кеф ти едното, кеф ти другото:

.............сега си представи, че ей тоя Убавец ти го носи:

.....и мисля, че си изкупих греха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Наде, ми и аз не я виждам снимката с рисунките на Александрина, а като искам да си редактирам пост, я има. Тъй или иначе съм почнала със снимките, я да видя дали ще се качи сега:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1673/176808781942151581321051 … OfTcXMHQTngnG.JPG

# 583
Добро утро.

Хайде по едно кафе, че да се посъбудите.

Аз изобщо не виждам интерес към писането на писмо до Дядо Коледа  Thinking. Днес съм решила обаче да седнем и да съчиним нещо. И в една друга тема писах, че мойто дете не е по рисуването. Може да строи с часове, може да играе с коли, но като почне да рисува ме вика аз да пиша букви или цифри. Всички рисунки, които сте показали са прекрасни  Heart Eyes.

Благодаря за това, че се радвате за мен. Изобщо, много ми е приятно да "съм тук с вас". Компанията доста се редуцира, но пък всички, които останаха са ми много много приятни. Даже в този форум посещавам само "наш'та тема" и нашия дом, а и темата за Япония  Heart Eyes. Фейсбук няма това очарование и топлота, но има ферма  Crazy.

После пак ще пиша, че отивам да пържа филийки - много са на почит у нас  ooooh!.

# 584
  • Варна.....
Малиии, какви неща описвате  за вашите деца- марки на коли не знае, не рисува, цветовете  са нещо абстрактно. С батко си и Боби кар-а ходи до Германия обаче.
Виж интереса към майсторите е траен- и в момента е на терасата, където се вихри с въже, плочки, винтове  Mr. Green Това дете не е от мен  newsm78
Писмото ще го пише Алекс, Преслав ще е включен в него. А като знам какво си поръчва голямото магаре  ooooh! ще трябва 24 часа да поработвам в следващите два месеца  Mr. Green
Бубс, свежарка се виждаш, а???
Смайлинг, като те чета ми идва да взема и аз да бременея  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт