Прекрасни сте всички 
Аз днес се наложи да дойда на работа, защото на колегата, дето трябваше да идва, жена му е в 9-я месец и рано сутринта ми се обади, че има болки и тръгват към болницата
, разбира се, че му казах, че ще поема неговото дежурство:peace: /ние правим обучения и понеже много занятия са събота и неделя, затова се налага да идваме с колегите и през почвните дни, този труд ни се заплаща/. Сега само се моля с бебчо и приятелката му всичко да е наред 
А пък моята госпожица сутринта се качила на стола да си пусне компютъра и счупила слушалките, а от зор и от срам, че ще я хванем и се доа...ло и отишла и си взела гърнето
, после ми разказа какви ги е направила, чудех се да се ядосам ли за слушалите или да се смея на ситуацията, в крайна сметка ми мина, само каото си представих какво й е било Бонита- Влади е прекрасно дете

Ели- Първо честит рожден ден на майка ти, аз ще й пожелая да е здрава, другото- ще си дойде само, от пичен опит- наистина това е най-важното
И аз викам браво - за това, че намираш време с дрете деца за толкова неща- и за учене, и за сладки
. И браво на Александринка!Накри- и ЙоЙо рисува точно по същият начин, но нейното не са коли, а били коте, пате и мече
А нали знаеш, аз съм ти казвала и преди, много ти се радвам на теб и дечицата 
Кокос- да ти е жив и здрав Вики

Тайс- дано да докарате нещата с ремонта докрай и резултата да ви удовлетворява, че то на свястни майстори, май трудно е да попадне човек
Надявам се, Преслав да се оправи напълно скоро
и сигурно е пръв помагач на майсторите
А какво си е поръчал на Дядо Кодела, както му вика Йоанка
, големия ти син, питам от любопитство, интересно ми е на тази възраст, какво ги вълнува?Сис- поотмина ли гаденето
Пак да кажа- и аз съм щастлива заради теб- много те мислех тези дни 
Бубссс- ами улеснява те Дели, поне за модел и марка да не мислиш
А иначе, дай Боже всеки му, да изглежда така, след 60-та годинки

Дони-

Люби- как мина женскоо парти, аз пък и от повече време н съм ходила

Елена- важното е детето да му е интересно, а какво точно занимание, според мен, не е толкова от значение, не може на всички деца, да са им забавни един и същи неща...като каза, Япония, това ми е една от неосъществените мечти, да отида до там, ама едва ли ще се случи в този живот
- много екзотична страна ми се стува...Хайде, че и аз се улях в писането...

Ако вярва - пусни един адрес на ЛС и ще предам на дядо Коледа да го изненада 

и не че беше много скъп- 5530, ама си го харесвах, ползвах си го с кеф...абе гадно ми е. А и сега така и така заради вноските, не мога да прекратя договора, ще помиля да ми издадат дубликат на тази карта и ще си купя друг телефон, а същевременно, ще плащам и този...