Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 918
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Знаех си аз, че чувствата са взаимни, благодаря Heart Eyes Hug Прекрасни сте всички Hug
Аз днес се наложи да дойда на работа, защото на колегата, дето трябваше да идва, жена му е в 9-я месец и рано сутринта ми се обади, че има болки и тръгват към болницата Crazy, разбира се, че му казах, че ще поема неговото дежурство:peace: /ние правим обучения и понеже много занятия са събота и неделя, затова се налага да идваме с колегите и през почвните дни, този труд ни се заплаща/. Сега само се моля с бебчо и приятелката му всичко да е наред Praynig
А пък моята госпожица сутринта се качила на стола да си пусне компютъра и счупила слушалките, а от зор и от срам, че ще я хванем и се доа...ло и отишла и си взела гърнето Whistling, после ми разказа какви ги е направила, чудех се да се ядосам ли за слушалите или да се смея на ситуацията, в крайна сметка ми мина, само каото си представих какво й е било Laughing
Бонита- Влади е прекрасно дете Heart Eyes
Ели- Първо честит рожден ден на майка ти, аз ще й пожелая да е здрава, другото- ще си дойде само, от пичен опит- наистина това е най-важното  bouquet И аз викам браво - за това, че намираш време с дрете деца за толкова неща- и за учене, и за сладки  bouquet Crazy. И браво на Александринка!
Накри- и ЙоЙо рисува точно по същият начин, но нейното не са коли, а били коте, пате и мече hahaha А нали знаеш, аз съм ти казвала и преди, много ти се радвам на теб и дечицата Hug
Кокос- да ти е жив и здрав Вики Heart Eyes
Тайс- дано да докарате нещата с ремонта докрай и резултата да ви удовлетворява, че то на свястни майстори, май трудно е да попадне човек Praynig Надявам се, Преслав да се оправи напълно скоро Praynig и сигурно е пръв помагач на майсторите Heart Eyes А какво си е поръчал на Дядо Кодела, както му вика Йоанка hahaha, големия ти син, питам от любопитство, интересно ми е на тази възраст, какво ги вълнува?
Сис- поотмина ли гаденето Hug Пак да кажа- и аз съм щастлива заради теб- много те мислех тези дни Hug
Бубссс- ами улеснява те Дели, поне за модел и марка да не мислиш Heart Eyes А иначе, дай Боже всеки му, да изглежда така, след 60-та годинки Crazy Sunglasses
Дони- Hug Hug Hug
Люби- как мина женскоо парти, аз пък и от повече време н съм ходила Whistling
Елена- важното е детето да му е интересно, а какво точно занимание, според мен, не е толкова от значение, не може на всички деца, да са им забавни един и същи неща...като каза, Япония, това ми е една от неосъществените мечти, да отида до там, ама едва ли ще се случи в този живот Crazy- много екзотична страна ми се стува...
Хайде, че и аз се улях в писането...

# 586
  • Варна.....
Ралче, все "неща от първа необходимост" си е поръчал като напримел : лап топ, уредба, телевизор за стаята му, плей стейшън портабъл, Киндъл, таблет.... и това не е всичко. Ще допълва списъка  ooooh!

# 587
Ралче, все "неща от първа необходимост" си е поръчал като напримел : лап топ, уредба, телевизор за стаята му, плей стейшън портабъл, Киндъл, таблет.... и това не е всичко. Ще допълва списъка  ooooh!

Брей, знае детето какво да си поръча  Wink Mr. Green браво, браво  Wink

Александрина иска пиано, със столче, да си свири  ooooh! ooooh! ooooh!. От къде й хрумна това, питам я дали в градината имат, каза не - гледала на едно детско детенцето свирило на пиано и съответно искала и тя Crazy И понеже е говорител на брат си, рече и отсече - жълт камион за Ники, не червен, не зелен, жълт  Whistling

Направихме меденките, такава забава беше. Александрина изрязва с формичките, меси тестото и после го точи, накрая направихме и един снежеК, разбирай снежен човек, ама много дълго та накратко - снежек  Laughing Laughing Laughing

# 588
Еееей, голямо писане....
Не смогвам да ви изчета. Вие деца нямате ли си бря?

На Викито ЧИД, а на Тайс още много дълги години любов!

Бубс, почти си те представих. Само моделът на очилата нещо не ми пасва. Малко по фИешън трябва да са !

Аз пък днес почивам и нямам нищо за правене. Нямам торти, нямам други ангажименти. 2 те деца са си у дома и у нас цари пълна хармония. Установила съм, че се разбираме чудесно, когато баща им го няма. Ако сме двамата се започва едно сечено от тях...ужас!!! Той също се оправя с тях по-добре, когато е сам. Защо така незнам!

Калоян
си поръча вече на дядо си Коледа и писмо написа, иска онзи летящия хеликоптер дето стреля...За Ани е поръчал комплект от кукли, за да не е само 1  hahaha

Дони, твоята заявка за снимка на русалката ще бъде изпълнена...скоро. Mr. Green

Айде, много ви здраве!
Отивам да се търкулна до Ани Simple Smile

# 589
  • София
Пууу, сколасах да седна днес ooooh!
Хриси, както си е редно за съботен ден ме събуди в 7.30  с викове от ВеЦето, че бил якал Mr. Green Съответно докато не събуди и брат си не миряса Twisted Evil
Сис, мина интервюто, сега чакам да ми се обади с резултат. Аз го мислех, че ще е по-страшно Rolling Eyes Само 5 минути рева и вика, после се успокои и се задява с един батко, който му позволи да му пипа лаптопа Joy
Три вечери като се прибера въобще не включвам и компютъра ooooh! Чета ви през телефона, че пусто любопитство - ша взема да изпусна някоя клюка Mr. Green Та Ели, ето и рецептата за меденки на сватята Simple Smile
Таис, ти не му ли обясни на АлеЦ(така казва Хриси Mr. Green), че сега е криза и дядо КОледа ще е леко затруднен hahaha Той вярва ли все още newsm78 Ако вярва - пусни един адрес на ЛС и ще предам на дядо Коледа да го изненада  Joy Няма да забравя физиономията на Мартин, когато получи първото писмо от Дядо Коледа за Хриси (тогава на 1 г.) Идва пощаджийката и пита кой е Християн Костадинов, че имал пратка и трябвало да се разпише, а Мартин  Shocked Ама той е на 1 година hahaha И като отворихме писмотоооо - смях hahaha
Ели, ние имаме пиано със столче и микрофон. Оцеля вече 2 години (да не повярва човек), но не мога да смогна на батерии - с 6 е и издържат няма и час Close

Дони, твоята заявка за снимка на русалката ще бъде изпълнена...скоро. Mr. Green

Ще чакам аз  Laughing
Уф, още щях да пиша, но ми се изпариха мислите.
А, Люби, как мина женското парти?[/b]
[/color]

# 590
Доника, я по подробно за писмото от Дядо Коледа, че ми стана интересно...а интервюто при хомеопат ли беше или при психолог...че не рабрах...ама аз с мойта руса главица...

и Тайс, една тайна за розово русо...взимаш една руса боя много светла, слагаш един-два сантиметра ярко червена боя към нея, малко шампоан, малко вода и бъркаш...наблюдаваш се, след около 5-6мин имаш страхотно розово...но косата преди това блондирана или много светла да е...това ми го каза моя фризьор, защото знае, че мразя да вися и да се боядисвам по салоните...та вече открих тайната на прекрасното русо, без жълти ефекти Simple SmileSimple SmileSimple Smile

ние бяхме в джъмбо, накупихме играчки и разни нещица исега играем...а аз ще трябва и да готвя...на дневен ред са кюфтета, от картофи, от нахут, сега пробвам от леща...важното е да е във формата на кюфте и да не знае вътре какво има...така всичко яде...

# 591
  • София
Доника, я по подробно за писмото от Дядо Коледа, че ми стана интересно...а интервюто при хомеопат ли беше или при психолог...че не рабрах...ама аз с мойта руса главица...

.

2 в 1 е и психолог и класически хомеопат. А за писмото - по принцип Български пощи пускат писма на всички (или поне на повечето) деца, които са писали писми на Дядото и са го пуснали в пощенската кутия. Кумата ми работи в БП и се занимава и с тази дейност - демек играе го Снежанка и затова казвам, че сме с връзки  Mr. Green

# 592
Оцеляяяяяяяях! И днес с малката хуна сама  Tired Tired Tired Днес вече беше върхът на айсберга - толкова простотии и бели сътвори, а колко рев изрева... А ушите ме болят и от вируса... Нещо се е научил за всичко да реве, ама пищи та се къса, направо не се издържа. И е станал един тънкообидчив, при най-малката забележка започва да пищи. Като за капак не спа следобяд, и около 04.00 не издържах, метнах го в колата и го тропнах в работата на баща му  Mr. Green
После ходихме до Сердиката, щото не ми се прибираше вкъщи - много е красиво, сложили са миналогодишната украса  Heart Eyes Друг е въпросът, че е някаква лудница и не мисля да стъпя там до януари. След като се погонихме из мола, отидохме да потичаме след него и в Темпо  ooooh! Ей няма стигане това дете  Crazy
Направи ми впечатление, че точно е запомнил маршрута ми в мола - влиза си последователно във всички магазини, които харесвам, обикаля рафтовете, върти етикетите с цените и така до следващия. Баща му пак ми е бесен  Embarassed Само на глупости съм го била учила  Joy От време на време одобрява нещо и ми носи я обувка, я блуза, а панталон и с хипер доволна усмивка заявява - за тебе мамо  Mr. Green
Почти няма сополи, само един - два пъти макс на ден, по буквално бистра капчица - докторите казаха да го пускам на градина, ама аз се чудя дали да не го задържа още 2 -3 дни вкъщи  newsm78 Вие какво мислите ?
Лека  Hug
П.П. Големи благодарности на колегата  Hug Само бялото също върши работа, разбира се  в комплект с Джорджито  Joy
Абе много колеги станахме - дайте да правим кантора  Mr. Green

# 593
докато ви търсех кафе попаднах на ето това...
http://www.amica.bg/wp-content/uploads/2010/10/urinelle.jpg

простотия е, ама не се стърпях...кафе няма, защото не харесах...ама то и това ще ви разсъни...хахахаха

хубав ден на всички...и ми хрумна идея да се съберем някоя вечер, ама без деца...

# 594
  • София

хубав ден на всички...и ми хрумна идея да се съберем някоя вечер, ама без деца...

А добрютруууу, аз от кога го предлагам Mr. Green
Наспах се  ooooh! Снощи излизахме и всичкото чаве беше на бабин дом. Сега бързо да изчистя бълогата и да хващаме пътя за някъде  Blush

# 595
  • София
Момичета, да ви се оплача отново, моят кофти период продължава, вчера след работ,а установих, че единият ми телефон, новия, Нокиа, тъч-скийн е изчезнал и така не си го намерих- най-вероятно е паднал някъде и някой си го е харесал Tired, а аз го бях взела на лизинг и сега имам още 9 вноски да изплащам Sad и не че беше много скъп- 5530, ама си го харесвах, ползвах си го с кеф...абе гадно ми е. А и сега така и така заради вноските, не мога да прекратя договора, ще помиля да ми издадат дубликат на тази карта и ще си купя друг телефон, а същевременно, ще плащам и този...
Офф, искено вече се надявам, това наистина вече да е най-най- последнат алоша новина за мен, ч еми писна вече Tired

# 596
Ралче наистина е кофти, даже много  Hug.
Нямаш ли някаква клауза  за застраховка? С каква програма си взе стоката на изплащане? Уф .....

Аз пък имам един ветеран телефон, който страшно много ми харесва, но Марти като бебе го хвърли 2 пъти на земята  и това, което държеше батерията се счупи и от 2 години насам е залепен с тиксо  ooooh!. Лошото е, че такава батерия няма - има подобни, които не пасват, телефони с капак не се произвеждат вече, а моят много ме кефи и не мога да се разделя с него.  Crazy ....

Дони искам и аз да излязаааааааа .....

Вчера отидохме в мола в една сладкарница - няма толкова лошо обслужване ви казвам  ooooh!. Не стига че ми се случва на 3 месеца веднъж, но се разочаровах много  ooooh!.

# 597
Пак аз.
За да не останем по-назад, взех един лист и гланцово блокче и украсихме писмото до Дядо Коледа /и Баба Коледа - разбира се  много е важно Crazy/. Той не можа много да разбере какво иска за подарък, но аз му предложих голям трактор с багер и се съгласи. Имах пликове за писма, сложих го вътре и му казах, че трябва да го пуснем по пощата, при което Марти дойде до компа, отвори го и понеже сме запаметили на Speed Dial по-ползваните адреси, гледа АБВ пощата и вика: Ето я пощата, давай да пуснем писмото тук  Joy /направо се почуствах като 200 годишна  ooooh!/. Едва успяхме да се разберем, че трябва марка да залепим и да го пуснем в РЕАЛНАТА поща. Облече се за нула време, отидохме и купихме марка, и после го пуснахме в отделението за писма - той се разрева - къдеее ми еее писмотооо, как ще го получи Дядо Коледааааа  Crazy .... Опитах да му обясня, че лелята ще го занесе - направо се почуствах сякаш имам пощенски гълъб - то знае само компа и това е  ooooh!, направо не мога да си представя какво ще е след 20 години.

# 598
Благодаря ви момичета.
То хубаво това писмо,но сега нямаме търпение и на ден ме пита по N пъти кога ще идва дядо Коледа..... ooooh!
Бубс готино бабе ще си а очилата ме кефят максимално... newsm10
Ралче какво става с тебе бе миличка  Hug Hug Hugмного кофти....

Много студено бре днес имах работа навън и сега не мога да се стопля.
Хайде да си просна поредната пералня....пфууу няма край това пране....

# 599
  • Русе

А, Люби, как мина женското парти?
[/color]

Ми добре. Първо бяхме в едно заведение като гостилница, после към 1 отидохме на клуб. Прибрах се в 3. Разпуснах, полафих с колежките, потанцувах. Венци малко ме скапа по едно време - звънна към 9 и нещо да ми каже, че Карина не му дава да й облече пижамата. Отстрани се чуваше как се дере, чак въздух не може да си поеме. Без малко с двеста и у нас. Звъннах след 5 мин. - оправили се били. Снощи пък той излиза по мъжки. Днес цял ден реанимира.
Преди малко ходихме до Лидл. Купих си силиконова форма за мъфини и портокалови корички. Уж пише, че издържа от -40 до 240 градуса, ама да не се слага директно върху нагрята повърхност.  newsm78 Някой има ли такава да ме посъветва как да я ползвам?
Ралче, много гадно това с телефона. На работа ли се случи? Няма ли шанс да се появи?
Ние писма до дято Коледа не сме писали. Мисля да отложа за догодина - тогава ще разбира повече си мисля.
Вчера я водих за пръв път на фризьор. Беше много послушна. Чак аз не повярвах.
Не мога да се включа по всички теми - толкова много сте изписали.
Хайде лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт