Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 914
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Ралче, чувствата са взаимни, и аз те обичам!  Heart Eyes Hug  bouquet
Любито, много сте готини двете мацки!  Heart Eyes По  въпроса за формата за мъфини, и аз си купих преди месец от лидл - три броя... Rolling Eyes Laughing Ами как да я ползваш, то си пише, измиваш с веро, слагаш си сместа и печеш. После я понакисваш да се отдели нещо, дето е позалепнало и пак миеш, може и в миялната.  Става дума да не се слага върху горещ котлон, във фурната може.  Laughing Peace  Hug
Елена, голям смях при вас!  Laughing Ами как ще е след 20 години, внуците ще пращат писмата директно на мейла на Дядо Коледа, може и в абв.  Laughing Hug

И Ивайла е в унисон със заглавието: сополива и покашля, а пък наш татко днес замина в командировка.  Rolling Eyes

# 601
  • Русе
Ягодка, благодаря - и за комплимента и съвета. Просто много се притеснявам това нещо да не се разтопи във фурната и да замирише на изгоряла гума  Laughing

# 602
  • София
Наздраве дружина Hug
Гледам Лили чете, да не си трае, а да покаже красивата Стела  Hug
На мен днес ми е едно...не знам как да го опиша, но като намеря думи - ще спомена Rolling Eyes
Ралче, чак мен ме хвана яд за телефона ти.  Tired
Елиииии, знае детето, че хартиените писма са отживелица Joy Умник си е Марти Hug
Комшу, кога ще ме снабдиш с книги за четене и да взема най-сетне да ти върна прочетената, а? Само си трайкаш и се криеш Crossing Arms

# 603
Наздраве!
Семейният съвет в унисон с решението на двама доктори реши - утре е на градина  ooooh! Пак се почва  Tired Друг е въпросът, че във вторник ще го водя да му вземат секрет за да съм сигурна, че нищо му няма, и ако там не показва нищо и все пак се появяват от време на време някоя и друга бистра капчица, ще го водя на алерголог. Знам ли и аз вече  ooooh!
Ама честно казано, много ми бие на алергия неговото ...
Определено не се държи като болно дете - не спира да тича и белосва, яда си съвсем нормално, че и малко повече от обикновеното, спи спокойно... Само от време на време по някоя бистра капчица, ама хипер миниатурна, и кихане  newsm78
Люби направо се втрещих като видях Кари мирно седнала във фризьорския салон  Shocked Същинска мадама  Heart Eyes Евалата за сбирката по женски и аз имам нужда. В началото на другия месец имаме сбирка на курса в Троянския балкан и сестра ми каза, че ще гледа Делян, така се надявам да е добре и да отидем с Цветан малко да се повеселим  Praynig Praynig Praynig Определено имаме нужда...
Иначе и аз имам силиконови форми за мъфини и за перфектни. Споко - няма да изгорят  Peace Щом аз не съм успяла да ги изгоря, никой не може да успее. Даже не подмазвам - директно свеста и се отлепва без проблем  Peace
Ралче аз навремето забравих телефон в пробната на един магазин  ooooh! Още ми е мъчно за него - толкова си го обичах, беше ми подарък от Цветан  Hug дано се намери, поне твоят  Hug
Лека ви, да си гледам "Анатомията на Грей" /това го редактирах, бях написала само анатомията без кавички и ми прозвуча малко..  Embarassed  hahaha/ Нали се сещата "отивам да си гледам анатомията"  Rolling Eyes
Стискайте силно палци за утре  Praynig Praynig Praynig
Абе дайте да си организираме всенародна среща - не е казано сега, ама когато имаме и чуждестранно присъствие - примерно лятото, когато и "чужденките" са тук  Peace
А дотогава можем и на регионално ниво - аз съм за  Peace
Комшу споко ще уредим въпроса с книгите  Hug

# 604
Здравейте:) Аз имам много да черпя! Имам си още едно християнче от днес. Дани се държа геройски, въпреки, че му се спеше. Много се разплака само когато го потопиха чисто гол в тоз студ в котела:)))то и аз да съм ще ревна!Андрей пък се разрева като видя как приготвят котела, защото си помисли, че мен ще къпят и не дава да ме тормозят. Но, когато му обясниха, че не мен, а Дани ще къпят и се успокои- него може Mr. Green  Много му беше интересно да гледа попа как пее и му пригласяше шумно, ако хване последната дума  Mr. Green
и второ- от 3 дена Дани се пуска да ходи, днес правихме и питка.
Андрей изкара цяла седмица вкъщи и мисля утре да го пращам вече, въпреки, че прокашля чат пат. Той съвсем ще забрави как е там.
А и от работа се обадиха да ме викат да се връщам от 01.01. 2012, но както и да го мисля няма да стане. Тази седмица ще говоря с шефа, че до пролетта (а после и лятото сигурно) ще трябва да гледам мъниците. Той Анди е 1 седм. на градина после 1 вкъщи....а никой не се навива да ги гледа едновременно 9защо ли:)
А, и като питах Анди какво иска да му донесе дядо Коледа ми каза "солети"  Mr. Green много е лесен

# 605
Бубсссс, ако ти кажа, че се вкарваш сама във филми едва ли ще е нещо ново за теб, но наистина, според мен  си твърде крайна. Остави детето на мира да се развива. Стига му завира тук и там разни щуротии и си го изследвала като че ли е опитно зайче...1 капка бистър сопол. Няма майка на дете, посещаващо детска градина или ясла, която да не си мечтае за само 1 капка бистър сопол. Нищо ми няма на Дели, успокой се.

Ето я моята кипра, преди 1 седмица докато се оправях за излизане ме издебнала и ми се явява в този вид. Измъкнала ми спиралата намазала се и я прибрала тихомълком на мястото и. Ако не бях очевАдните следи нямаше изобщо да разбера, че ми е пипала гримовете.

Тук е доволна, но и леко гузна защото съм успяла макар и през смях да се накарам поне малко

А тук вече позира с нацупени устни. Не го е видяла от мен, заклевам се!

# 606
  • Варна
Добро утро!

Николета, честито християнче и пешеходче!!! По-малко да ти бяга:)

Ралче, много кофти за телефона...не знам какво да кажа!

Люби, и моята мома седи послушно, когато я постригват, много и харесва!!!

Бубето, то и на мен ми тече носа, когато стане по-студено... Направи си изследването за спокойствие, пък...

Айде хубав ден!

# 607
  • София
Добрютруууу

Ники, честито християнче  Hug
Ох, таз Аница ще ме умори Joy
Днес ако знаете от какво ми е приповдигнато - Гого се събуди и само боботи - опитва се да каже нещо на китайски, че и с интонация  Hug
Лек ви ден - аз да поработя  Rolling Eyes

# 608
айде добро утро  и от мен...ей Дониии все така да те буди...и понеже на мен ми е интересно(надявам се не нахално) преди да му спре развитието според теб говореше ли...и запазил ли си е част от онези му думи...

Бубббссс щом ти дава изследвай...мойто е такъв изрод, че и хомеопатичното едвам и давам...щото е на капки...пък имам една приятелка, беше водила нейното, заради трета сливица, на някакво изследване, на което се слага апарат през, който се диша...защото милото, от доста време диша само през устата...през носа почти не може...и си е стояло мирно...иначе и той не е от кротките...

и прекрасен ден на всички...нас катерина ни разболя всичките, майка ми, коко и аз сме сополиви...пък мен по това време като ме хване и ме удря в синузита...и е весело...обаче от утре си имам матрак...и ето още една снимчица на малкото Ганче, голямото Хулиганче...ето как се използва новото шкафче...

# 609
  • Варна.....
Дониии  Hug Hug Hug

# 610
На градина е!
Големи писъци пак, но докато заобиколих къщата за да отида под прозорците на стаята за игра, вече беше спрял... Преди малко им звънях - добре е, ял е, играе, сополи няма - дано задържи така  Praynig
Аз днес трябваше да съм на някакъв семинар, ама ги отсвирих и съм си в работата - дано не ме надушат, че ме няма  Praynig
Дони  Hug
Айде стягайте се да изпишем сополивата тема и всички дружно да оздравеем, че аман вече  ooooh!
Лек ден Hug

# 611
гъгласна...и сега за да мине по-бързо всички по една снимка на децата...по някоя друга почерпка за разкош и тя ще свърши...някви си десет страници...да почнем рожденденската тема...

# 612
Добро утро!  Coffee

Ние се завърнахме от Сандански. За именните дни (моя и на Вики) си подарихме уикенд малко далеч от лудницата и далеч от компютри. Много хубаво си изкарахме. Искам пак  Mr. Green

Мерси за честитките за ИД на Вики   bouquet

Хайде после ако ми се пише, ще пиша Simple Smile

# 613
  • София
Благодаря ви за подкрепата Hug Аз по принцип не съм вещоманка и не съм от хората, които ако имаш ултра скъп телефон или каквото и да е друга скъпа вещ и все едно с мен не може да се говори повече...., но този телефон си го харесвах, щраках снимки на ЙоЙо с него, радвах му се и в унисона на последните кофти събития покрай мен от последния месец, това направо ме досъсипа Tired В събота явно толкова много съм плакала, че накрая чак ЙоЙо дойде при мен и ми каза: "Мамо, моя те, нама пачеш, аз купя ти ново тотонче" Tired Heart Eyes. Сега решихме с мъжа ми, че ще си купя някакъв друг, за да мога да ползвам дубликата на картата, докато изтече договора, пък вноските на този, загубения, ще си текат, то и без това не са много парички- около 150 лв. са, ама все пак да ги плащам ей-така, си е тъпо...ама аз съм си виновна ooooh!.
Елена- тогава, като го купувах, ми предложиха застраховка, но аз така и не направих и сега съжалявам Tired
Люби- много е сладка Кари с новата прическа Heart Eyes
Бейбиблу- Честито християнче и честити стъпчици Heart Eyes Hug
Бубссс- последния път, ЙоЙо, като имаше сополи, така и не я водих на лекар, защото беше на село, а там е по-сложно с лекарите, но и друг симптом не се появи, и те така и си минаха....дано да не се наложи да водиш Дели по други прегледи и да се оправи напълно. Иначе и ЙоЙо я хващат бесните, както описваш за Дели, особено вечер, преди да си ляга- просто не знам какво й става....
Дони- много сер радвам за теб и Гого Hug Hug
Копривка- прекрасна е Ани Heart Eyes
Елена- ами детето е в тон с новите технологии Heart Eyes, не може ежедневието в което живеем, да не им оказва влияние на дечицата, и ЙоЙо знае, че отива да си пусне детското на точка ком, така казва на компютъра hahaha
Ягодка- Heart Eyes, дано скоро се оправи Ивка Praynig
Лорини- много готина снимка, намерило е детето ново предназначение на шкафчето Joy
ПП- Аз нови снимки на ЙоЙо нямам, трябва с този, стария телефон да намеря кога да я щракна, но трябва и да му изровя кабела за компютъра, за да мога да ги сваля после снимките.
Иначе на моят колега, приятелката му още не е родила, в събота се е оказала фалшива тревогата, така че продлъжавам да стискам палци, че и тях ги мисля Praynig

# 614
Дони, дано все така сутрин те буди Гого  Praynig Hug

Лорини, ама как може да е толкова неустоима тази Катерина бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, пу пу пу. Бързо оздравявайте!!!

Бубс, пусни си изследванията за твое спокойствие, ти като майка усещаш най-добре нещата.

Ники, честито ви християнче. Да е здрав и благословен Дани  Hug Hug Hug.

Лили, много е сладка Ани. Това с гримирането със спирала Александрина ми го спретна на година и нещо. Сега вече си има комплект детски гримове и най-редовно се мацоти, при това доста добре. А най-забавно е като реши да гримира баща си, много чаровен става  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Люби, браво за женското парти. Ние преди си имахме традиция с жените от компанията, всеки петък, женска вечер. Но сега нещо нямам особено желание за такива сбирки, в един такъв темерутест период съм. Излизахме пак същата компания, но аз заради децата не се включвам често в техните сбирки, и стоях леко неестествено в тази среда. А и ни вълнуват различни неща, те с големи деца по на 11-12 г., нещо ги е треснал един пубертет по никое време, майките де, не децата, държат се хмммм  Thinking малко странно, ама това е друга тема. Та предпочитам да си излезем с мъжа и децата на едно ресторантче, където има чудни условия и за бебета, или пък да отидем на пица.
Ей, и честита прическа на Кари  Hug

Ралче, неприятно това с телефона  Sad

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 08:58 от elli_g

Общи условия

Активация на акаунт