Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 905
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Дони, радвам се за Гогата и за теб. Айде дано да отпуши!

Ралче, не се ядосвай! Гледай да сте здрави, а другото се купува.
Аз те разбирам много добре защото лятото, на морето ми откраднаха телефона от масата. Предполагам, че някой сервитьор го е отсервирал, но не съм го видяла, няма как да съм сигурна. Много ми беше криво. Не беше нищо особено, старичък даже беше, плачеше за смяна, но нали все има по-важни неща и все го оставях на изчакване. А ми вършеше работа. Интернет при нужда, телефонно тефтерче събирано 10 години...Сега всичко наново. Тогава взех на Калоян телефона уж временно, докато си купя, той така и така няма все още карта. Все още съм с него. Мислех си, че дядо Коледа ще ми подари телефон, но така катогледам как вървят нещата май не ще да съм била от най-послушните...
Децата май са доста по-послушни и бюджетът ще се насочи главно към тях. Ще видим де...
Та мисълта ми е, че те разбирам и знам колко е гадно, но има и по-важни неща, не си го слагай на сърце!

Пууу, красиви деца бе, пораснаха ни мишките. И Катерина и Александрина са прекрасни!

# 616
Успях, изчетох ви и даже ще пиша Grinning

Между другото много ми харесва заглавието на темата, кара ме да се чувствам част от колектива hahaha
Ние пооздравяхме, само малката Бела, нещо не може да ги разкара тези сополи. По цяла нощ хъркоти милото. Иначе тя си е все така сладка, много й се радваме. Спинка по цял ден и вечр в 10 се активира и ни прави 2-3 часа хеви метъл  Laughing Мисля, че са някакви колики, но лекички, ще минат.
Вече не се цедя, кърменето си тръгна гладко, така че, да чукам някъде, и с това бебе си поспивам доволно.
За каката няма да разправям, тя Дони го е казала в заглавието на темата. Вчера избягахме само двете на разходка. Хубаво се разходихме по магазините, в парка с колелото, ритахме топка и после баща й се присъедини към нас и ни заведе на пъб.
Много е красиво тук през есента, ще пусна някоя снимка. Една романтика витае във въздуха Crazy
Може би и факта, че губя кила захар и вече си влизам в не бременните дрехи, допринася за това ми настроение Heart Eyes
Лорини и Сис, я кажете, при положение, че не се лишавам умишлено от храна, а просто нямам апетит и ям много малко, мислите ли че може да се отрази на качеството на кърмата.

Да се включа по някои теми и аз:
 Първо- И аз въ обичааам  Hug Hug Hug
Даже оня ден обяснявах на Мишо, че като не вляза няколко дена да видя как сте всички и се чувствам едно странно, все едно не съм се чула скоро с близките ми.

Сис, много се радвам за теб и за бебето Hug

Дони, браво на Гогича!

Ралче, кофти за телефона, но това да е. Дано Дядо Коледа се сети, че ти трябва нов телефон Heart Eyes

Наде, аз виждам кола в произведението на Крис. С червения фулмастер са нарисувани нещо като гуми. Много интересни диалози водите вие двамата Grinning

Кокос, дано да има снимки във Фейса. Честито на патерица!

Бейбиблу, честито християнче!

Вдъхновихте ме с тези снимки и аз после ще направя някоя дива. Много са ни диви и красиви дечицата. И Ани, и Александрина, и Катерина са страхотни!

# 617
  • Ловеч

Добър вечер Дами   bouquet
Бях сърдечно ангажирана тези дни Mr. Green и само хвърлях по едно око Wink
Нещо не ми се отдава да пиша по нещо за всяка от вас  newsm78 за това
Честито на всички които са имали повод за празнуване тези дни   bouquet HugЧестито и на онези които имат нови придобивки ,Ралче  Hugима и такива моменти когато всичко се струпва на веднъж,надявам се този период да отмине бързо.
Абе , ooooh!аз нещо се смахнах-не искам да се срещам с никой -особено с жени -само за пари и болести говорят и все нещо се оплакват.
Тук с вас ми е добре ,ако нещо не ми харесва щрак копчето и чао Blush малее как го обясних  hahaha

# 618
Тобиииииииии и аз не обичам затова да излизам с МАЙКИ...не с жени...с не-майки много обичам...и си имам няколко...хахаха...

# 619
  • Ловеч
По тази причина и не пиша в отчетната по градове -няколко пъти надникнах в тази от моят град- е няма такава скука ooooh!
С вас си изкарах прекрасно майчинството.
За болести е ясно ,че ще става дума нали сме с малки деца- но има едни женоря дето само разнасят слухове за други хора и тяхното нещастие #Cussing out Или пък теглят заеми за фризери с по 100 чекмеджета и после реват ,че нямат пари bash

Наздраве казах  ли Mr. Green?

# 620
  • Варна
Наздраве казах  ли Mr. Green?

Веднага ми ангажира вниманието - след 10 дена въздържание ми текнаха лигите..отивам да си сипя едно малко!!!

# 621
Ми наздраве да е! Аз съм с количка Mr. Green

Мим като каза въздържание, аз за какво се сетих Blush
Та в тази връзка, познайте who's back in the game....

Наздраве казах ли Wink

# 622
Друго си е да си кажем наздраве и с Радостчо  Party
Наздраве на всички  Drunk
Иначе за контактите с други майки - и на мен не ми се отдават особено, с изключение на вас, но пък аз никога не съм общувала кой знае колко с жени  Rolling Eyes Всичките ми близки приятели са мъже, с изключение на една приятелка, ама тя е неженена, без деца...
Сега в работата всички жени сме след майчинство  Crazy С изключение на една, ама тя е бременна  Crazy Но с тях приказката ми върви някакси, сигурно защото обикновено на сутрешното и следобедното кафе се събираме всички и мъжете преобладават - не знам...
Мисля днес да лягам рано, че днес нещо се скапах от бач  Crazy
Лека  Hug

# 623
  • Варна.....
Мисля днес да лягам рано, че днес нещо се скапах от бач  Crazy
Лека  Hug
А е само понеделник......

Та в тази връзка, познайте who's back in the game....
Внимавай!! Където две, там и три  Mr. Green

Допивам си и си лягам,че утре рано ще трябва да ставам  ooooh!

# 624
хора, гледам снимки на катерина от първите месеци и така им се радвам...ще ви пусна някоя и друга...

и верно ли всяка вечер пиете и какво...за мен алкохола е  Sick никак не ми понася, освен ако не е коктейл...даже и вино не обичам...бира само по глътка-две...

# 625
  • София
Здравейте, мили мои Hug Hug
Липсвахте ми Hug Hug
Ралче, страшно мило и добро същество си ти Heart Eyes
Усмихнато, нямаш идея колко много се раздвам за теб и бебчето Hug Hug Hug
Лорини, Катерина е голяма красавица Peace
Бейбиблу, да ти е честито християнчето Hug
Ели, разкошни дечица, разкошна мама Hug Hug Hug
Самуелка е болничка ooooh!, дано се оправя бързо, че ми е много криво така ConfusedЕ, има и един голям + в цялата работа, детето с Т спа цяла нощ Joy, за първи път откакто се е родила  Grinning, ама аз като новородено по навик се будих на всеки 3 часа Sick
Лека нощ и много ви здраве Peace

# 626
  • Варна
и верно ли всяка вечер пиете и какво...за мен алкохола е  Sick никак не ми понася, освен ако не е коктейл...даже и вино не обичам...бира само по глътка-две...

то може и от обед...не е нужно да е вечер Laughing Майтапа настрана, но много мразя да пия алкохол по светло... Но, да Лорини, мога всяка вечер да пия, вкл. и концентрат. Мъжа ми, когато се срещнахме едва ли са му се събирали една бутилка концентрат за цял живот, а беше на 39!!! Ноооо бързо си навакса, и сега навсякъде казва, че аз съм го научила - да се смееш ли , да плачеш!

Моник, бързо оправяне на малката и покажи я де, тя мома за женене стана!

Ради, внимавай, че вчера не знам ъащо се бях заровила в близнашката тема....имаше няколко семейства с по две двойки близнаци Joy

И сега може да ме обявите за луда, но...решила съм да правя щолен  chef

# 627
Докато се включа с наздравето и дошло време за кафе  Laughing Нищо... хайде на по кафе Wink

Хайде всички болни вече да оздравяват. Нормално за сезона да има все болни, ама викам аз да оздравяват бързо и безпроблемно.

Бейбиблу, честито християнче и от мен   bouquet

Ралче, не се притеснявай за нещата. Знам, колко мъчно може да е като се наредят толкова неприятности, но се стегни и започни да си говориш как всичко ще се оправи, как нещата ще потръгнат... По този повод и аз акто тръгна да потъвам в черни мисли и чета разни щурави (за някои) теми като например http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619122.345 Ами на мен ми действа нахъсващо да се стегна и да повярвам, че всичко ще си дойде на мястото.

Започнах да си пиша и списък с желания на наволуние. Ето линк - http://dreamland-bg.com/index.php?topic=100.0 И започнах да отмятам вече дори сбъднати желания  Grinning А правих списък за първи път преди месец и половина. Започнах да си пожелавам дребни и постижими неща и така. Занапред ще дообогатявам списъка. Следващото новолуние е след 10-тина дни  Simple Smile

# 628
  • София
Кокос,  Crossing Arms Само ме покукоросваш по разни нИща...и нали ми е слаб ангела  Rolling Eyes Следващото новолуние е на 25 ноември, 08:10, петък - има време Simple Smile

Снощи мъжО беше пак нощна и си легнахме рано с дечурлигата.
Мим...то личи, че сме от една порода Mr. Green През миналия век, га бях млада се прибирах по светло от дискотеките, че ме беше страх от тъмното Mr. Green Работя сред мъже и волю не волю се научих да пия на равно с тях. Е, след майчинствата малко се развалих. Карам го на по чашка винце вечер или биричка. Концентрата не ми върви много Rolling Eyes
Мони, бързо да се оправя бебка Hug
Радииии, палавницо такавааааа Embarassed
Да поработя, че днес е заплатен ден и колегите ме юркат hahaha

# 629
  • София
Благодаря ви, още веднъж, момичета Hug
Аз не съм много по алкохола, даже след бременността и кърменето, установих, че още повече не мога да нося и от едно малко вече ме е хванало Crazy. Вкъщи не се пие много, особено пък сега, като сме и със свекърите, а и аз имам малко по- особено мнение тук- като се сетя за баща ми как всекидневно се съсипва с тази проклета ракия и как я пие все едно е вода и ми се отпива и на мен, даже не ми се и близва Sad Tired
Лорини- и аз много обичам да гледам снимки от преди и сега и да сравнявам, много е сладко да видиш как се променят дечицата, как порастват- прекрасна е Катерина Heart Eyes
Моник- дано бързо се оправя Сами, имаш моите най-искрени пожелания Hug Praynig
Кокосче- аз я намерих тази тема, като ровех за такива теми относно позитивната енергия и мислене, а мерси и за другия линк, нищо не ми пречи да опитам, пък дано да помогне Praynig
И накрая, да споделя и аз една хубава новина покрай мен- майка са я изписали от болницата вече Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт