Ралче, не се ядосвай! Гледай да сте здрави, а другото се купува.
Аз те разбирам много добре защото лятото, на морето ми откраднаха телефона от масата. Предполагам, че някой сервитьор го е отсервирал, но не съм го видяла, няма как да съм сигурна. Много ми беше криво. Не беше нищо особено, старичък даже беше, плачеше за смяна, но нали все има по-важни неща и все го оставях на изчакване. А ми вършеше работа. Интернет при нужда, телефонно тефтерче събирано 10 години...Сега всичко наново. Тогава взех на Калоян телефона уж временно, докато си купя, той така и така няма все още карта. Все още съм с него. Мислех си, че дядо Коледа ще ми подари телефон, но така катогледам как вървят нещата май не ще да съм била от най-послушните...
Децата май са доста по-послушни и бюджетът ще се насочи главно към тях. Ще видим де...
Та мисълта ми е, че те разбирам и знам колко е гадно, но има и по-важни неща, не си го слагай на сърце!
Пууу, красиви деца бе, пораснаха ни мишките. И Катерина и Александрина са прекрасни!

за това
аз нещо се смахнах-не искам да се срещам с никой -особено с жени -само за пари и болести говорят и все нещо се оплакват.
малее как го обясних
Или пък теглят заеми за фризери с по 100 чекмеджета и после реват ,че нямат пари 

никак не ми понася, освен ако не е коктейл...даже и вино не обичам...бира само по глътка-две...
, за първи път откакто се е родила
Само ме покукоросваш по разни нИща...и нали ми е слаб ангела