Ай наздраве, за агент Матей - да е живо и здраво името му

Честита първа годинка и на малкия Дани. Голям е сладур, Ники - и батко му де

Кокос, с тия хотели нещо ме съмняваш

Такъв сканадал вдигнах в болницата, че и управителя /директора знам ли как се води излезе да види какво става ... малко им беше, в интерес на истината
Ще ми разправят, че отново е направил отит, че предния е излекуван, друг път... Не са си доогледали работата, да им се невиди в тъпите тикви
И ще ме карат два часа с болно дете да вися да ме приемат пред кабинета, докато разни чичковци, плюс външни влизат и излизат когато си поискат... И ми говори за вадене на сливици - абе кви сливици кви пет лева, бе идЕот
Детето сефте прави такова възпаление и то благодарение на такива като тебе, ще му вадиш сливиците, ама само след като ти изтръгна сърцето, ако още можеш
Мисля, че порядъчно ги стреснах. После ме оставиха в работата и се прибраха с Цветан вкъщи /той е наред с болничните
/ а там няма кой да нагърча и ми е нервно, нервно... Пък като отидох в Мтел като ги подбрах и тях... Само дето не чух ръкопляскане от останалите недоволни от услугите им
Червено вино - лято, зима по чаша - две и няма проблем
Спра ли го за месец падам под 60
Карайте дребчовците да ядат, но без да ги насилвате, щото аз от насилване да ям месо съм на тоя хал. Още помня майка ми - аз "повръща ми се", тя "ако го изповръщаш пак ще го изядеш". Знам, че го е правила за добро и някакси успяваше да ме натъпче с месо, до определена възраст, ама след това... Гади ми се от миризмата, вида му...Но има начини да се накара дете да прояде, и е наистина е важно 

и се чудех до кога ,но стана изведнъж и аз страдах повече от него-луда работа .Това с недоспиването ще е да живот,сега кърмим или реват ,после ще чакаме да се върнат от дискотека,след туй ще ни тръснат внуците
така че се пригответе .

. И да споделя още нещо- поръчах си ново телефонче- Самсунг, с две сим карти, малко е по евтино от този, изгубения, но толкова мога да си позволя на този етап, а и мисля, че и този ще ми върши работа и ще му се радвам. Искрено се надявам с това някак си да се "отпуши" и да потръгнат и другите неща около нас 

Стискаме! 
за теб и Дели. Чувала съм, че много болят уши. Дано вече да е по-добре малчо!
Не е имала проблем с Хемоглобина. Не е и много кърмена, но в АМ си има желязо. Ние пък с баща й - напротив. Без месо не сядаме.
Препоръчани теми