Но ще трябва да почакам 1-2 години, докато спра да кърмя. Дотогава ще точа лиги и ще викам наздраве със сокче

Ралче, чудесна новина!

Пийвам ,но ми е нужно подсещане.Едно ми е петъчно днес
. Днес се борих с едни тигри в 9 клас-милите им родители как ги търпят не знам.
. Е, имам и някои проблясъци - някоя и друга биричка за повечко кърма
, винце бяло по повод и май с това се изчерпва отношението ми към алкохола. Принципно съм фенка на коктейлите, най-вече на маргаритите и манхатънчето
. А първи курс студентка колко водка № 5 пиехме, срам, срам и незабравими спомени
.

)

С рокля на презрамки 

Повръща ми се като ги видя - кат седнаха на тез пейки бременни, още не са станали
Първо с коремите, след това с количките, после с проходилките, накрая с гърнетата... От година насам пратиха чаветата на ясли, ама те продължават да киснат по пейките със семките и махат табла
по цял ден ви казвам
Няма такава мъкааааа.... И кажете ми как да контактувам с подобни ?!? Да, говорят ме, надута съм била, ала бала, на не знам на какво съм се правила, ама честно казано ми .... на .....малката....без извинение
Ако можеш, че и за това се иска акъл 
Все повече неговите изпълнения ми вървят на алергия, а до момента през тази седмица, така и не намерих време да го заведа на лекар
Отврат съм... Ама какво и аз да направя - направо се разчеквам - семинари, работа, разнимити хора от предходните седмици ми се трупнали накуп, кое по-напред
Утре сигурно до обяд аз ще гледам, следобяд баща му и се надявам до края на седмицата да сколасаме да го види алерголог
, вечер удрям по една- две. Пропусна ли седмица, почвам да припадам, честно
Покрай тая болест се алкохолизирах
Иначе твърд алкохол не съм пила от преди да забременея - не ми се пие... То и виното трудно ми върви на моменти, ама го разреждам със сокове...
И на мен ако ми попадне подобна възможност, не бих отказала, щото съм много "за" идеята. 
Дано намираш време да разпускаш в почивните дни!
Препоръчани теми