Наздраве
това за другата група Био ЛимонаТка
. Радостчоооо, чакаме снимки - дружно 
Да не говорим, че и ще се наложи сами да се гледаме /ходим на работа и градина/ от сега ми се реве
Като ти се допие - свиркай, ще удрям по едно и за теб 

изкарал е поне 1 час на стената (е с прекъсвания естествено) И това от 6 до 9, когато вече не го изтраяхме и го сложихме да спи. Лошото е ,че пак ще се ококори рано- рано, но аз така или иначе ставам в 6.30, че Алекс е първа смяна.
По цял ден е супер добричък: ок,мами; аа, да така,мами; Дани хелп мами; и т.н обяснения в любов за мен, а като си дойде баща му, иска всичко с него да правят-хранене, игри, приспиване... Това ок, но често и капризничи за глупости, което денем докато е само с мен, почти не се случва. Явно търсят внимание, а и си усещат че тати повече угажда. 
заповядайте. Дани много обича бебета. Онзи ден 2 приятелки с по 2 деца(едното бебе на 6м) ни бяха на гости. Дани му даваше играчки, галеше го и го разглежда с голям интерес, докато с връстниците си имаше малки дразги за неговите играчки(дис майййн 
Но пък памперси и други консумативи не искат-имат си
Спят с дрехите на земята, на матрачета,(които после се сгъват), в стаята в която играят 

/.
. Друго, което ми хрумна като идея е, в събота да ги пратя с бабата на куклен театър. Аз имам да уча за един тест в неделя, а и съм на работа, няма да мога аз да я заведа. Досега не е ходила, надявам се да й хареса. Гледах, че постаноката е кратичка, около 40 минути, та предполагам, че няма да й омръзне.

.
и мястото където живеете е наистина чудесно, завиждам ти неблагородно и с пълна сила
.
/.
. Всичко се усложнява още повече с Мартин дето едва го слагам да си легне
...
Всеки ден техник и както си тръгне нещо се сбъгясва, което за мен си е знак, че не бива да работя 

Сигурно и вас ви обърках, за което се извнинявам 

, но сигурно и тя не знае на кой свят е в момента и не й остава никакво време за форуми 
Препоръчани теми