) Iskam da spodelq s nqkoi problema koito imame s Gabi za6toto prosto neznam kum kogo da se oburna i se 4ustvam meko kazano oburkana da ne kaja 4e po4vam da se 4ustvam poburkana!!! Ta na vuprosa. Gabi ot pov4e ot 6 meseca hodi na gradina edna ot nai dobrite v grada nai renomiranata! Dnes kogato otidoh da q vzema ot tam pla4e6e(ne6to koeto ne i se e slu4valo) i kogato se pribrahte tq produljava6e da izgljda dosta razstroena i koga na 100_niq put q popitah kakvo se e slu4ilo tq mi kaza 4e edno mom4e na ime Eli q e pipnalo na mqsto koeto ne bi trqbavalo ( dose6tate se nadqvam se kude)!Sled tova vednaga otidohme do gradinata da se razpravqm i da pitam nqkoi adjeba v tazi renomirana gradina znae li ne6to po vuprosa oba4e ne namerih nito neinata u4itelka nito direktorkata , na koito rabotnoto vreme svur6va v 4.Utre imam sre6ta s tqh surinta tui kato im zvunqh po telefona, da popitam nqkoi ne6to vidql li e!! Problema e e 4e ne za purvi put tq se oplakva ot vuprsniq Eli, oba4e se oplakva 4e i e bruknal okoto 4e q e oskubal na koeto u4itelkite kazaha 4e e normalno no 6te vzemat merki po vuprosa! Oba4e sled tozi slu4ai dnes ve4e neznam kakvo da pravq zapo4vam da mislq da q spiram ot gradina neznam kakvo da pravq pla4e mi e 4e deteto mi e izjivqlo ne6to takova! Samata tq ot 2 dni e dosta mul4aliva dori ne govori mnogo kakto predi koeto me navqva na misluta 4e moje i drug put da s e e slu4valo ne6to!! Neznam kakvo da pravq iskam da ida i da mu izviq vrata na tova hlape!! Izvinqvaite momi4eta za oburakaniq post oba4e neznam kude sum ! Molq vi posuvetvaite me kakvo da pravq!
Успокой се и говори, както с персонала, така и с родителите. Но след като 6 месеца не сте имали проблем, мисля че спирането от градина е доста краен вариант. Няма как да ги държим изолирани и в "стерилна среда", колкото и да ни се иска понякога
Не знам къде се корени проблема, но моето лично мнение е, че всичко започва от семейството...
Винаги ще има по-силни, по-високомерни, по-лоши и по-по........ от нашите деца. Аз подобно имам проблем с една от лелите-Преслав от доста време не се напишква, но когато една от лелките е там-това се случва, много го спича тая жена
Имат едно ново детенце, за което той се грижи-подава му биберончето, успокоява го когато плаче (не е да няма опит), а въпросната леля му крещи, да не закача бебето
. Веднага ме разконспирираха от яслата, като им закарах Калоян в 8.30, вместо в 7.15
. Пък там продължава да се напишква по време на сън и всеки път му се карат.. Ще трябва по-сериозно да си говорим на тази тема...

Сутринта майка му дошла в градината и направила луд скандал как ще обвиняват детето и в такива работи и как така ще викат психолог че ще ги съди и тем подобни глупости и се е намесила директорката и е казала ,че предпочита сина и вече да не посещава градината, понеже имало оплаквания от почти всички родители
Представяте ли си какви ги е вършил и какъв тормоз са видели по малките от него такива като Габриела, а не мога да си представя какви ще ги върши това дете след 2-3 години
Единствено се моля на бог детето ми да не попада на такива деца повече
На колко години е това дете? Говорим за деца (предполагам) на 3,4,5 години, които съответно пипат и правят неща, които и те милите не разбират защо ги правят. И моят син да беше пипнал, ударил и т.н и решат да го махнат, заради това и аз щях да вдигна скандал.