Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Карина също е с памперс като спи. Ми не смея да я оставя без и да намокри всичко. Още повече, че спи на нашата спалня. Ще видим като се позатопли..
Кокос, това с танците е много яко. Аз моя мъж на такова нещо не мога да го замъкна.
Успех в търсенето на работа!
Ралче, дано мъжът ти да го одобрят!  Praynig
И аз не мога да плета. Пробвала съм да шия разни неща, но пък не мога да кроя..Абе, нищо не казах май  Simple Smile
И за "довиждане" : Мислили ли сте какво да им подарявате за Коледа? Аз гледам една реклама на Феликс тойс за фабрика за бисквити, но една колежка набързо ме отказа - не ми се ще пълна къща с бисквити. Кари каза, че иска книжка с Мики Маус - нали има на Дисни с приказки? Някой тук беше споменал. Друго, обмислям и един микрофон да й подари Дядо Коледа на яслата и така.

# 391
  • София
Люби, ако искаш да имаш пластелин на всякъде из къщата - подари и  Mr. Green Точно на втория ден го хвърлих в коша, с въпроса към приятелката на Хриси - Какво точни ти направих?  Joy Микрофон имахме, вече е разчастен, но беше голям хит Laughing
Хриси си е поръчал писта с коли. Гого ъъъъъъъъъъъъ, което ще рече - каквото ми купиш. И тъй като освен книги на друго не обръща внимание ще е някаква книжка с животни, по възможност домашни. За яслата съм харесала къща с дупки и форми - подаръка си остава там.
Кокос, с таз салса и испански - нещо ме съмняваш, порфавор Mr. Green
Ралче, дано след 10 дни има само хубави новини Hug
Таис, да та използвам служебно - как да си издействам ограничителна заповед (за свеки) иначе ще трябва да ме защитаваш за  #2gunfire   Embarassed Малиии, сега ако нещо стане аз съм първата заподозряна  Rolling Eyes

# 392
  • София
Благодаря- Люби, ДониHug Hug Hug
Аааа, иначе и аз исках да питам за подаръците, ама отнесена мойта тиква, забравих Embarassed, добре, че Люби ми напомни. Това с пластелина го пробвах вече, интересно й е, ама наистина има по цялата къща и след като е играла с него, после го събирам навсякъде, включитално съм намирала и под завивките ни Mr. Green Аз все още се колебая какво да бъде...на нея й интресн фа готви, та ако има някакви кухни или нещо такова...ще го мисля още де.

# 393
аааааа, моля ви се...играта с пластелин е прекрасна...просто не го оставяйте да играят сами...това е едно от нещата, които правим заедно...
имаме на play dooh, имаме обикновен, имахме и домашен, но му изтече срока, та трябва нов да правим...боклука само на масата и така...сама не я оставям да играе с него...но има точилки, формички...поне от година играем с пластелин...

иначе ето един от нейните подаръци, вече поръчан и пристигнал...ама свеки ще го пази до коледа...
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.8583

# 394
  • Варна.....

Таис, да та използвам служебно - как да си издействам ограничителна заповед (за свеки) иначе ще трябва да ме защитаваш за  #2gunfire   Embarassed Малиии, сега ако нещо стане аз съм първата заподозряна  Rolling Eyes
Съвсем непрофесионално ти казвам: С Биг Мама Скендъл!!!!
Действа, но за кратко.
Въпроса за подаръците и у нас е на дневен ред. Като го питам, иска чук и клещи. Както и машина за пробиване, ама истинска и голяма! Да, бе, да  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мислих за масичка с инструменти за игра евентуално.
Пластилин + вкъщи= Нье!!!! Както и вариантите на боички, акварели и т.н. Само до пастели се прежалвам. 

# 395
  • София
Лорини, може ли да идвам на гости у вас и да си играя с подаръка  Rolling Eyes

# 396
Ралче стискам палци. Praynig
Лорини страхотен подарък.
На Крис днес взех 1 много интересна игра. Химикалката фактически говори и като я сложиш върху животно, цвят, буква, число тя казва какво е и той повтаря. 10 игри, от които числа, букви, животни, цветове, плодове, зеленчуци, растения, превозни средства, частите на тялото, предмети. На същата фирма му взех и 1 човешко тяло, което се разглобя и съответно редиш органите по местата им и изговаря наименуванията им,ако сбъркаш определен орган се включва аларма, че нали доктор ще ми става. Mr. Green Досега не му бях взимала, че не беше още готов, но напоследък стана като папагал и започва и с въпросите, та мисля сега е идеалния момент. Много ми е смешен и се разтапям като ми говори. Embarassed ''Мамо, защо Кики е лош'' Joy '' Мамо, извинявай че имаш ох'' hahaha Голяма ми е скица. Не вярвах, ама те на от раз тръгват нещата. Почне ли няма спирка и всеки ден нещо ново и голяма полза според мен има и от ДГ. Може и наистина аз да съм била смотана и да не мога да го науча това дете да говори или сега му е дошло времето, но както и да е важното е че почва...

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 15:57 от nakri88

# 397
  • Ловеч
Наде  Hugбраво на Крис- аз мисля ,че му е трябвало повече време.
Ивко е недоволен от градината ,защото децата не говорели  LaughingСутринта как се тръшка като го заведох- аз пък се успокоих ,че  има нормална реакция иначе беше супер странен -не плаче ,не мрънка Shocked
Баба му днес ми звъни посред час-а съм и оставила едно разписание А4 формат за да вижда добре-тя обаче сбъркала дните  и съответно звъни, аз не мога да отговоря и като се вкарах в един филм #Crazy Оказа се ,че не било нищо важно ,а аз си представям- Ивко е вдигнал температура -сцепил си е главата, и всичко останало дето ви идва и на вас на ум.
Нощем е с памперс-нали не се буди  и понякога  е мокър,но след обед не слагам.
За играчка не знам - сега разглеждам -ще е нещо което е издържливо(кретеноустойчиво hahaha)че ми омръзна от китайски боклучета които само се разпиляват и постоянно изхвърлям.

# 398
  • Русе
Абе к'ъв пластелин, к'ви 5 лева? Аз говорех за Фабрика за бисквити - с истински бисквити. Слагат се и се изрязват с различни форми и се украсяват. Но къщата ще стане в трохи и парчета бисквити, така че отпада.

# 399
еееееееееее, ти пък трохи сега...поне няма да има гладни в къщата...нито вие, нито хлебарки, нито мишки...за все ще има по нещо... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 400
гледам, че и Тобито почна да пише цветно...я бързо всички по един цвят и да си нашарим темата...

# 401
  • София
Люби,идея - фабриката + пиленце...Кари ще прави трохи на воля, а пиленцето ще ги обира  Joy

# 402
  • Ловеч
 Едно такова,  вместо пиленце  Wink

Дони -Дядо ти Коледа изпълнява ли такива поръчки ,че да се наредя и аз на опашката за подаръци?

# 403
  • София
Ой котьооооо. Писах аз, ама дали ще ми прочете писмото... Whistling

# 404
Еееее, едва ви изчетох....

Мим, само с връзки и познати стават такива служби, за съжаление....

На Марти също слагам памперс през нощта, остава сух , но няколко пъти се напишка без памперс и понеже спи с мен ooooh! ...

Пак ме повтори гадното повръщане и разстройство  Sick. Е няма такава гадост казвам ви  Tired.

Радвам се, че нямам татуировки и пиърсинг. Ня 18 години бях много много запалена, но ми се виждаше все скъпо и все отлагах -сега не бих си направила, но никога не казвам никога   Mr. Green.

Не мога да шия, не  мога да плета, не мога да шия гоблени.  Никога не съм можела и не съм се учела и изобщо не ми липсва.Шивачи на всяка  крачка - чудесно е.

Винаги съм казвала, че ако имам пари искам детето ми да ходи на частно училище.... но нямам ....  Tired

Пластелинът в къщи е забавление за 1 ден. След това го хвърлям, не е голям фен.

Наде и аз мисля, че самото дете показва кога е готово. Браво на Крис  Heart Eyes.

Бубс, сополите не са болест /всъщност са, но няма как да ги спреш, когато ходи на учебно заведение/. Щом няма температура - всичко е ок Hug.

Много ми се разпиляха мислите  Crazy наздраве.

Общи условия

Активация на акаунт