Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 936
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Аз идеи за вкусни десерти имам много, торти-морти разно, но пък не ги намирам за никак здравословни затова ще си трая  Mr. Green

Ритуалите при нас не се отличават от вашите. Когато аз приспивам, заспива докато я държа за ръчичката, ако се опитам да се измъкна преди да е заспала се надига, прави ми забелжа и аз сядам послушно и продължавам да я държа за ръката. Когато я приспива баща и, пуска приказка да слушат или им чете, но не държи за ръка. Тя не се и опитва да се пазари защото знае, че при него тези номера не минават.  hahaha hahaha hahaha

# 541
  • Варна.....
Айде добрютру Hug
Иначе скука. Снощи гледах един филм и се тропясах да спя  Blush

Питай Кокоса за рецепта  Heart Eyes
Бубс, кажи си, свои хора сме...
Накри, много оригинално  Mr. Green

ИИИ, да почерпя

Че днес Милен празнува 7 години щастие с мен  Wink

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 11:27 от tais

# 542
  • София
Ей, Коприво, турни една снимка на русата фурия, че ми е домъчняло за нея  Joy Скоро гледах снимки, че да вадя някои на хартия и ги гледах какви фърфалаци бяха на една сбирка в нас...и една снима, на която са Виктор, Кало и Гого, наредени на спалнята на Кокоса  Laughing
Таис, те Кокоса и Ицо са млади и неженени Mr. Green
Айде честито ви щастие  Joy И умната с празнуването  Mr. Green

# 543
  • София
Подходящо заглавие на темата Mr. Green, гледам, не само ЙоЙо е в такъв период.
И аз уж се бях опитала да създам някакъв режим и ритуали на моето, ама откакто започна да я гледа баба й, май се провалиха нещата Thinking. Вечер уж си ляга към 21.30 след вечеря, къпане и зъби, но започва- "мамо, моя те, дай малко додичка /водичка/; мамо, чети пиказка; дай ми онази гачка /играчка/, тази гачка" и аз гледам да й услужа на молбата, че иначе ще стане от кошарата и съвсем няма да иска да заспи, но и така минава 22.00 ч. На обяд също не винаги иска да спи, ето например, за вчера, баща й каза, че не е искала да заспи и вечерта беше просто непоносима, не спря да мрънка цели три часа Tired, на всичкото отгоре, тръгнала сама да пишка в тоалетната, но съответно нейната дъска я слагаме допълнително, тя не е успяла да я сложи самичка и се беше намокрила цялата, а тъкмо я бяхме къпали, та хайде наново процедурата с банята ooooh!. Аз май само се оплаквам от моето напоследък, обичам я безумно, но просто ми идва в повече периода, в което се намира и на моменти, не успявам да си сдържам нервите и тя го отнася Tired
Бонита- и Йоанка е същата като Влади, играе с нещо определено не повече от 5 минути и после всичко захвърля и колкото и аз да се опитвам да са прибрани разните комплекти играчки, толкова повече ги намирам навсякъде по къщата Sunglasses
Бубссс- благодаря ти за подкрепата, още е в болница майка, да видим кога ще я изпишат. А ти когато имаш нужда, поплачи си, не може човек винаги всичко да тай в себе си- много добра идея е била според мен, че сте се гонили с Дели Hug
Тайс- Честито и още многооо години такова щастие ви пожелавам  bouquet
Накри- на мен ми харесват много тениските Hug
Усмихнато- стискам палци за прегледа, да споделиш после, че те мисля!
Аз пък не мога да правя нищо, нито здравословно, нито нездравословно Crossing Arms, но винаги съм се възхищавала, на тези, които могат и имат желание да се занимават.

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 13:08 от ral4e!

# 544
ral4e всички си обичаме децата безкрайно много, но съм сигурна, че на всички в някои моменти ни идва да ги изритаме с двеста към някоя баба да речем и да не ги виждаме поне седмица... и след час вече ги гушкаме и целуваме и им казваме, колко ги обичаме...

та няма за какво да се чувстваш виновна...поне тук можеш да споделиш без да се притесняваш, че някой ще те помисли за лоша майка  Hug Hug Hug

мойто пък вчера не спа през деня, заспа в 19:30ч на масата, докато вечеряхме при свеки и така до 2:30ч...поък имаше малко Т и почнаха едни сополи...а уж довечера сме на детски РД, ама май ще пропуснем, че знам че няма да им е особено приятно на другите майки...

сега дивее, дано останат само сополите...

# 545
  • Варна
ral4e всички си обичаме децата безкрайно много, но съм сигурна, че на всички в някои моменти ни идва да ги изритаме с двеста към някоя баба да речем и да не ги виждаме поне седмица... и след час вече ги гушкаме и целуваме и им казваме, колко ги обичаме...

Peace На мен дори ми минава за 5мин., ама аз и много бързо паля!

Днес бях на рентген - бронхит, Ели вчера и тя на док - и тя още е с хрипове! Та продължаваме с АБ.  Днес я заведох на класически хомеопат, НО не останах особено впечатлена - при положение, че двама доктори за няколко дена ми казват, че има хрипове, нормално ли е хомеопата дори да не я прослуша, а да ми каже "Нищо не и давай, според мен е добре, 15 мин я наблюдавам". Верно, че тя нито кашля, нито сополи....ама все пак...
Сиси? Laughing

# 546
Айде добрютру Hug
Иначе скука. Снощи гледах един филм и се тропясах да спя  Blush

Питай Кокоса за рецепта  Heart Eyes

Защо само мен да пита? Питайте и Лорини, те даже мжое да са по-активни от нас. Аз също заспивам в 60-70% от случаите  Rolling Eyes

Хайде честити 7 години и да вземете да ги разнообразите, че така не е добре.

# 547
Мим, голям грях имам аз към теб... така и никакви имена не ти пратих  Embarassed Измисли нещо да ти се реванширам  Rolling Eyes.. И все пак - при кого я заведе?
А на въпроса ти - нормално е - работата на хомеопатите не е да прослушват дробчетата. За тях е по-важно цялостното състояние - настроение, апетит, поведение - това е по-важното. А симптомите й какви са - само хриповете ли? Вероятно аз все пак бих настоявала за лекарство, но пък ако са само хриповете не знам дали хомеопатът би могъл да избере нещо.. newsm78. На твое място, щом съм почнала с АБ, бих го свършила. След като мине тази болест, бих говорила с хомеопата по-обстойно - за определяне на конституцията. И бих забравила после не само за АБ, а и за други лекарства Wink. Успех, Мим  Hug

Айде, аз изчезвам към прегледа, ха дано има бебе със сърце  Laughing  Praynig

# 548
Усмихнато стискам ти палци и да се върнеш с хубава новина Praynig Hug Hug
Тайс още много години по 7 да изкарате и да сте много много щастливи заедно  bouquet
Мим не си само ти така и аз паля на четвърт оборот и после съжалявам че така съм постъпила  Embarassedи да оздравявате бързо. Hug

# 549
Сис  Praynig Praynig Praynig
Иначе и аз съм в кюпа на тези, които бързо копват, но и бързо им минава. После се извиняваме един на друг, прегръщаме се, целуваме се и така до следващата беля или простотия, която извърши. Ама много му се дразня на моменти - имам чуството, че абсолютно целенасочено изпитва нервната ми система. Ей, примерно онзи ден, изключвам аз компа и до като натисна копчето чувам смях, поглеждам го, той грабнал една бутилка минерална вода и сипва върху масата, на която е компа. А и двата телефона ми бяха вързани да се зареждат на него. И се хили най-нагло, моля ви се  ooooh! Или пък същия ден като дръна кабела на ел. каната, щото е нависоко и не я стига и тя се разля върху него. Добре, че водата беше изстинала  Crazy
Това ме дразни, че осъзнава вече, че прави бели и въпреки това ги прави, явно да ми изпитва нервичките  Tired
Тайсче честито душата  Hug Дълъг и щастлив брачен живот ви желая от все сърце  Hug
Ралче спокойно миличка. Ще изпишат майка ти като излезе гадта. А това никой не знае кога точно ще стане. Да пие адски много вода - до пръсване. Сигурно са й казали, но не забравяй да я подсещаш - стигала съм до 4 литра на ден  Sick Че и повече  ooooh!
хайде чао ви от мен!
За сега иначе ще надничам да чакам добри новини от Сиската  Praynig Praynig Praynig

# 550
  • Варна
Мим, голям грях имам аз към теб... така и никакви имена не ти пратих  Embarassed Измисли нещо да ти се реванширам  Rolling Eyes.. И все пак - при кого я заведе?

Кремена Хаджиева

реванша...може  да се опиташ да ме убедиш в силата на хомеопатията - имам желание, но си признавам, че не вярвам много....уффф

# 551
  • София
Сис, вярвам, че с Усмивчето всичко ще е наред Hug А ние сме в събота на интервю, забравих да ти кажа  Blush
Напоследък гледам да не се ядосвам...Щом снощи успях да подстрижа Хриси без да започна да крещя, защото той може да изкара всеки от равновесие...

# 552
  • Ловеч
Брей -голяма активност  bouquet
Сис Praynig Hug
След четири дни ,температура и ужасни болки в ухото пак сме на АБ.Вяра в хомеопатията имам ,но тук специалисти  не знам-ще поразпитам.Детската градина ще се отложи във времето,само за Дядо Коледа ще го пратя.
След малко отивам на роднинска среща -служебно-е няма такава гадост и то по ракиено време  Mr. Green

Леле tais зло да те забрави Много любов и щастие на семейството и Окошката разбира се  Wink

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 17:17 от tobito

# 553
Привет, привет!
Мим, много неприятно с тези болести, ббързо се оправяйте с Ели  Hug!

Таис, честита годишнина, бъдете много щастливи заедно   bouquet. Благодаря за милите думи, но до заветното " колега" имам още 2 държаввни, стаж, изпит за правоспособност ехееее отиде до догодина по това време. Ама живи и здрави само, ще стане работата  Wink

Сиска, стискам палци да чуете сърчицето на бебето  Praynig Praynig Praynig

Бубс, май и мен това ме чака - визирам магариите на Делян, Николайчо се очертава голям дивак, ама да са живи и здрави, да дивят пък, няма да са някои заспали  Wink Mr. Green

Ралче, дано майка ти се оправя бързо. Аз също съм имала кризи, песъчинки, на мен много ми помогна пиенето на чай от мечо грозде в големи количества, както Бубка е посъветвала.
Иначе аз рядко изпадам в ситуации да искам да връча децата на някой друг от фемилито, май само като съм преди изпит се изнервям, но причината си е изцяло в мен, те вина милите нямат  Wink. Принципно почти не ме изкарват извън равновесие  Wink, за сега  Wink

Кулинарките, я дайте някоя изпитана рецепта за сладки, било меденки, с канела или знам ли аз какво. Купих си набор с формички - мечета, плодчета, сърчица и пр. та искам да зарадвам домочадието с нещо домашно приготвено. То е ясно, че накрая сама ще ги изям, че те моите и тримата не са по сладкото, но пък ще е забавно да правим сладки уикенда.

# 554
Абсолютно веднага споделям рецептата ми фаворит за коледни сладки. Супер ароматни, за мен лично адски коледно ми замирисва къщата. моля Декорацията е въпрос на въображение, желание и ВРЕМЕ. Вкъщи ги хапват "голи", а опаковани за коледни подаръци ги декорираме с младежите.

Сис - стискам палци щом си рекла, макар да съм убедена, че всичко е наред.  Hug

У нас пък е царството на мълчанката. Не прехвърчат искри въобще, обаче ледниковият период е циклично застъпен. Трудно се топят после ледовете, защото никой не е склонен да отстъпва. Вероятно в подобна атмосфера са загинали и динозаврите.  Crazy

Таис, чудесен повод за семейно пиянство, водещо до безпаметни последствия. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт