Ланг, студеНка, а? И господжа по какво? Пак се урЕди с един празник вповече
Ники, Желязко и аз го видях снощи
Ралче, честито ти!
И накрая - Сис, стискам всичките палци

- наздраве! С едно домашно вино
.
. Дядо и Баба Коледа трябва задължително да донесат лап топ
!
.
. Да се оправя бързо Делян и този път да е успешно
!
се за малките душички. Да са силни и борбени
.
. Аз не бих се навила да уча сега /след последния ми експеримент - немски за 8 месеца - направо не ми се говори
/. Имам диплом и за учителка
, ама познай дали мога да се вредя в някое училище да работя, там са такива хиени .... И този Никола
, дано в последствие разбере, че е хубаво да имаш приятели, но не и да им се отдаваш изцяло ....
.
. С отбиването започна да спи по цяла нощ без проблем.
.
, дано се преборят, дано са здравички

Доста неща, които си описала, правя и аз като ми падне пердето, ставам просто неузнаваемо лоша, при все че минавам за благородна и дипломатична. Не понасям безхаберието във всичките му форми, липсата на елементарно човешко отношение и непрофесионализма. Когато малката беше с шарка, реших да я водя при моя личен, а не при педиатърката, все пак се искаше да погледне, да потвърди явното и евентуално да даде адекватни съвети какво да очакваме по време на инфекцията и как да реагирам. Отивам, обаче докторът го няма, а жена му, също лекарка. Двамата имат практика, но тя след 3 деца и близо 6-7 години отсъствие просто не можа да влезе в крачка и някак си съм доста предубедена към нейните качества. Водя я, вдигам блузката, тя седнала, от бюрото поглежда и казва - ми не е шарка, като ухапано е
На теб честито студентство! Аз пък не искам да учителствам, ама хич. Като завърших академията ме каниха в нашата катедра, имаше места и за докторанти, и за асистенти. Но това не е за мен. Виж заради правото може да се прежаля да преподавам, защото има опция за това в стопанската академията тук, но като странично занимание, а не като основна професия.
. Постно всъщност яде само боб, който пък обожава

Опитваме се да му обясним, че не всички не обичат месо, но той упорито си знае своето.

Всичко ще е наред с Дели

на една приятелка й бях разказала за твойте торти и тя скоро ми взъни разтревожена:"Абе не можах да разбера къде се намира тази сладкарница"Доня Коприва", само пишат колко са й вкусни тортите, ама адрес няма
"
Ще се оправят душиците малки, ще видиш
. Днес на обяд дребното се е оплакало пак от болки, Цветан е звъннал на въпросния УНГ, и той ги е извикал на преглед. Държал се е по коренно различен начин, страхотно внимание, закачил го е на някакъв уред "да слуша пчеличките", това от обясненията на Делян
Ама антибиотика не ни се размина. консултирах го с няколко други специалисти в областта, казаха - по-добре антибиотик, за да се излекува напълно, от колкото да се появи отново. Всички май са на мнение, че сме завъдили някаква бактерия
. Каквото и да е - със здраве да минава
С антибиотик или без, важното е детето да се оправи, при това с минимална доза страдание за него
И да, другата седмица ще ми запишат час при хомеопат - класически /Тайс
/ Ако не друго поне да "разчисти терена" след антибиотика...
И каква специалност записа, ако не е тайна?

Явно Дядката е решил, че имам нужда от нещо, по което съм луда от 5-6 години насам
Не мога да повярвам, ама като го пипна, ще докладвам, и снимков материал ще приложа.

И учителката го похвали, че всичко си изяждало детето. 

Тази била по силна, по добра и т.н. Трябвало да съм я правела, че на децата от 2009 не била правена. Еми хич ме няма в тези неща. Трябва да се поинтересувам малко, че не искам да я правя, но все пак да знам за какво става на въпрос.
Явно Дядката е решил, че имам нужда от нещо, по което съм луда от 5-6 години насам
Не мога да повярвам, ама като го пипна, ще докладвам, и снимков материал ще приложа.
. Топло или направо горещо е?

а такова добро прасе беше...
По-натам ще заведа и Хриси. Не че ми е от боледуващите де Препоръчани теми