Таис, Ние сме също на вино

Ради, пък да знаеш,че ефектите на Конан са правени от „копутери” на наща фирма, с наши квадратури и роми
И Непобедимите и те...
Баси и материалистката дето се извъдих 
Скапана съм
...../.
...... направо няма толкова неприятно усещане ..........
/
. Да не говорим, че трябва да те проверят де що агенция и комисия съществува ..... Като включим и банките по пътя 
.
Аман от паркове цяла седмица.
Каква точно и е дейността на ваща фирма, че ми стана интересно?
Каква точно и е дейността на ваща фирма, че ми стана интересно?
Преди дни в офиса имаше спор За и против Мамата. Един колега каза, че бил забранил на жена си да чете тук. Ние с шефката обаче влязохме бързо в защита
. Да не говорим, че трябва да те проверят де що агенция и комисия съществува ..... Като включим и банките по пътя 
Излиза становище от пожарната, в което пише "стара тухлена постройка" - ми като е стара ще иска ли Акт 16, бе аланкоолу
И айде пак на ново. Ми няма да има частен бизнес в България. По-точно, ще има, но от прекупвачи и тн. А иска ли някой да се гърби - нека се мъчи 

Сега
за другото 

Пратих Венци да дири черна ряпа. Ще пробвам първо това, преди да отидем на лекар. До сега не вярвах на бабини деветини, но нещо напоследък гледам да минаваме с по-натурални неща ( ама се изказах)
)

и сме близо до примирие 
и сме близо до примирие 

И връщаме бебешките масажи 
Мони и вие 

Диетата без казеин и глутен е доста известна принципно сред аутистичните среди. Някои я подкрепят, други отричат... А масажите са заради огромната неизразходена енергия. Затова той като "получи " факс и тръгва да тича или скача

Надявм се не съм оставила погрешно впечатление, че нещо ти държа сметка, просто ми стана интересно, понеже казваш, че на колежката ти, проблема е в намирането на дете на тази възраст. Аз съм ЗА активната гражданска позиция и начините й за изразяване, но честно не бих използвала детето в такава ситуация. И искрено се надявам като Бубс поредния такъв репортаж да не е само медиен шум, дано се гледа на такива действия като достатъчни законни доводи за сезиране на компетентните органи. Макар че пък тук идва един тънък момент с така наречената провокация към подкуп и юридическата солидарност на приемащия и създаващия обстановка или условия, за да предизвика предлагане, даване или получаване на подкуп с цел да навреди на някого, всеизвестния и противоречив чл.307 от НК. Ама и аз как се отплеснах, още съм на вълна наказателно 

и сме близо до примирие 

за Гоги

, или Ели, ти си поумняла 
,