Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 38 373
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте , момичета  Hug Много е замряла темата  Crossing Arms
 Как си с.м.н.  Hug
Doli, и ти изчезна !
Да се похваля днес ми е десети ден  Blush и се чудя на къде да я захвана  newsm78 Дали да продължа, режимът не ми тежи изобщо, или да захранвам, за да не взема да си докарам проблем .... Дайте ми съвет.

# 376
  • Sofia
Аз ви следя и се радвам на волята и резултатите ви...

# 377
Майка на бандит като изключим това че съм все още пред МЦ се чувствам много добре.Днес от обикаляне по магазините не ми остана време нито за чай нито за плод, едва преди малко изядох една ябълка, но пък корема ми е един подут като балон съм, но след няколко дни ще се оправя Laughing А пък на теб БРАВО!А дали да продължиш според мен сама трябва да прецениш, не мога да дам съвет, но и десет дни са много добър резултат Laughing
Doli  Hug

# 378
Здравейте, навън е истинска зима Joy много се радвам, че ще има бяла Коледа.Вие как сте, пишете че е много пусто бе хора LaughingПри мен всичко е нормално още съм пред МЦ и така.Успешен ден на всички! Hug

# 379
Хей, къде сте днес много е пустичко във темата Cry

# 380
тук :о)
Днес нямам какво да отчета, защото нито съм яла, нито съм пила( с изключение на едно двойно кафе на обед ), нито съм спала  Rolling Eyes

# 381
Момичета,не съм чела цялата тема и не знам дали е споменато, но ме интересува пробвал ли е някой този режим, при който не се приема храна след 16 ч. следобяд, евентуално може да се хапнат плодове или кисело мляко. Смятате ли, че отказването от вечеря би могъл да бъде някакакъв вид диета?

# 382
Майка на бандит защо така  Simple Smile
Vivi G отказването от вечеря със сигурност ще даде резултат  Peace

# 383
Vivi G, определено ще има резултат, но за мен е трудно за изпълнение Simple Smile
с.м.н., имаше пожар в кооперацията и много се изплаших, защото не можехме да излезем..стояхме заклещени в кухнята около час, малкия се изплаши.... Да не дава Господ да се повтори  Praynig
Вчера мина на едно малко уиски, днес съм на мандарини Simple Smile

# 384
Майка на бандит много съжалявам за това което сте преживели, а малкия миличкия  да го гушнеш от мен  Hug. Дано всичко лошо е останало зад гърба ви! Praynig
Днес и аз щ съм на мандарини.Успешен ден!  Laughing

# 385
  • Sofia
Ужасно е.....а миналата седмица самата аз щях да предизвикам пожар,гладих и после се отплеснах с нещо друго,а ютията в/у дъската за гладене,а аз никога не я оставям легнала,паднала ли е не знам,но щеше да стане много страшно,ако не бях влезнала,голяма блейка съм,признавам си....      Виви Г ,относно не яденето след 16ч. е много добре,ако може да свикнеш...Имах позната,която се хранеше само на обяд,ядеше всичко каквото иска и отслабваше....

# 386
Благодаря ви за отговорите. Simple Smile На този режим съм около две седмици, като за последно хапвам към 16 ч. и после към 20 ч. изяждам по един банан, който доста засища. Понякога си правя плодова салата-киви, портокали( или мандарини) и банан. Първите дни огладнявах, но се залъгвах със солети. Някои казват, че можело и до 18 ч. да се храни човек, но аз все пак си реших да е до 16 ч. Не е страшно или трудно, лошо е, че идват празници и ще трябва да си наруша режима май. Laughing А, да, за две седмици свалих 2 кг., но не знам дали ще мога да ги задържа, защото преди 16 ч. си ям всичко, включително сладолед или шоколад. Не мога да се откажа от сладичкото. Sad

# 387
Vivi G моя приятелка беше на подобен режим.Тя се хранеше със всичко в смисъл не се тъпчеше, но си позволяваше и вафличка и тестяничко, но всичко да 18 часа и така отслабна много.Така че успех!  Hug

# 388
Всичко добре, но по мое мнение не трябва да хапваш солети и плодови салати след 4 ч  Peace Имат доста калории. Хапвай към 8 или9 една ябълка .

Денят мина режимно. Купих си роклята за нова година  Party с един размер по-малък отколкото носех до сега  Hug Hug Hug Hug

# 389
  • Sofia
Много диетолози  забраняват хапването на плодове след 18ч.

Общи условия

Активация на акаунт