Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 38 373
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, след снощния рожден ден на милото имам + от 0.500 гр. Embarassed но си позволих салата, пих и едно мартини и за капак опитах малко от тортата  #2gunfire
Днес ми е едно тежко на корема, а няма да ви кажа как се бунтува , а между другото  довечера пак банкет  #Cussing out
Майка на бандит исках да стигна до 60.00, но ще продължа още малко ,че с тия банкети.......

# 361
Ох..много съм грешна  ooooh!
Днес бяхме на прасе  Rolling Eyes 2 мандарини и 5-6 карфиолчета от една туршия без олио  Embarassed Embarassed Embarassed мислех да плодувам 7 дни , но ще плодувам до петък !!! Изкупувам грехове  Grinning

с.м.н.  браво за резултатите!!! Колко дни си на плодолечение?

Doli , на масата снощи имаше една мацка, която лятото беше при Емилова. Тя ми каза, че поддържа режима само благодарение на доматите, защото имали съставки сходни с плодовете..или нещо подобно  newsm78
Сгафих яката

# 362
  • Sofia
Да,доматите се водят и плод и зеленчук и се включват в режима след 3-ия ден,но е желателно да са сезонни,градински...Внимавай с туршийте,имат сол,а след дълго плодуване и от най-малкото количество сол може да подпухнеш/задържа се вода/...Умната Naughty

# 363
 Майка на бандит плодувам от 07.11.11. като не бях си поставяла цел, просто колкото издържа и да си призная честно направо се чудя на себе си как стигнах до тук.Единствените ми прегрешения са няколко салати и то защото все бях канена на такива места, че от хорски срам дето се вика трябваше да хапна нещо, но слава богу не ми се отразиха зле.Сега ще продължа още малко може би до празниците и след това започвам голямото захранване поне така мисля ще видим.

# 364
  • Sofia
Браво   bouquet Колко свали за този период...40 дни направо си е голямо изпитание

# 365
Doli, Благодаря ти!Свалих 7 кг. не са много, но не са и малко.По принцип метаболизма ми е по забавен а и организма ми се съпротивлява.Важното е че се чувствам много, много добре. Laughing

# 366
Днес на ябълки и мандарини  Laughing

# 367
Здравейте, май сама си си пиша последните дни ама карай Laughing Тази сутрин кантарчето ми показа 60.100 още не съм преборила + но съм и пред МЦ и май ще има задържане тия дни Sad Хайде пишете как сте как върви при вас?Въпреки мрачното и дъждовно време ви желая една предпразнична седмица изпълнена с много положителни емоций! Hug Hug Hug

# 368
и аз предпразнично ще опитам по д-р гайдурков,че се олях напоследък,притисната от лоши емоции...
с.м.н.,възхищавам ти се на волята! Hug
прекрасен ден! Heart Eyes

# 369
# 370
  • София
И аз съм с вас,днес съм на ябълки и киви Peace
Ина Hug

# 371
здравейте  Hug и честит първи сняг , в Пловдив заваля  Party
Вчера бях на помело и 4 мандарини. Попрекалих с количеството, но ми беше ден преди цикъл, а тогава изяждам по 2 шоколада  Rolling Eyes
 Днес съм на 4 мандарини и половин портокал до сега. Голямо обикаляне падна, накупих си домакински щуротии и след малко се захващам с коледните сладки  Party Малкият само се върти около мен с формичките за меденките . Много обичам Коледа. Вие какво смятате да хапвате по празниците  newsm78
А иначе съм се подула като балон,но се надявам след 5-6 дни да си проличи колко много съм отслабнала  Blush

с.м.н., задържаш водичка  Peace И аз се чувствам доста самотна в темата и проверявам през 3-4 часа дали някой е писал

# 372
Наталчето, Майка на бандит  Hug Hug Hug
Аз на Коледа ще си похапна салатка Embarassed и плодове Heart Eyes
Днес съм много гладна, направо ми идва да изям света, колко мандаринки изядох, но пред цикъл съм като ламя.Дано по бързо да идва , че ми е едно подуто и нервно, абе ужас.При нас вали дъжд за съжаление, дано по късно премине в сняг.

# 373
Добро утро, момичета!Днес съм на ябълки и чай с медец!Реших да не се тегля докато не дойде цикъла, че само се ядосвам.На всички ви пожелавам приятен и успешен ден!Честит Игнажден и на всички които празнуват днес!

# 374
Здравейте най после и при нас дойде снега LaughingДнес ще бъда пак на ябълки.Къде изчезнахте? Heart Eyes
Днешния ден съм го предвидила за купуване на коледни подаръци Laughing

Общи условия

Активация на акаунт