Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 38 317
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Аз само да се включа да ви мотивирам, защото докато не се появят нормални плодове на пазара няма да се мъча  Joy

През всичките ми гладувания - два пъти по 14 дни + 10 захранване и три пъти по 3 гладуване и 3 захранване, готвих на мъжо.
Първият път не работих и си седях в къщи....направих нещо като мазохизъм - готвих и четях рецепти по цял ден и си мечтах  hahaha и сънуваш банички  Joy

И понеже тази зима не попаднах на хубави портокали и мандарини, оставям гладуването за по-топлите сезони  hahaha

Успех на всички, бъдете силни, плодуваето не само дава ефект в свалянето на килограмите, а решава много здравословни проблеми!

# 646
Здравейте и от мен!
Приключих с тема захранване. Последните 2-3 дни само не спазих, тоест от когато имаше супа аз си направих повече взе че ми хареса въпреки че сложих много импровизирани неща и си я ядох 2 дни. Но нищо нережимно. Бях до 62, преди ден отчете 62.5 ама предполагам това е защото съм в период. Вчера си позволих порция спагети на обяд с много зеленчуци, а снощи си правих хапки - ролца от тиквичка, сьомга и крема сирене, но си взех обезмаслена Esquiza за всеки случай, днес сутринта бях отново 62. Сега ще се постаря да ги поддържам тези килограми... дай Боже, но се чудя кога най-рано мога да направя още едно пълно 20 дневно плодуване.  newsm78, ако сваля още 4-5 кила вече мисля че ще съм във форма, а тук резултата общо е -7.5 плюс някой сантиметър и съм много доволна, взех да си влизам в любимите дрехи и поли!  Laughing
Успех на всички и пишете, трябва да се поддържаме.

# 647
Здравейте!

Аз започвам от днес, целта ми е 30 дни плодуване и 20 дни захранване.

Ще се радвам, ако има някое друго момиче, с което да се поддържаме!

Моите изходни данни са ужасяващи - последните 2 години бяха изключително стресови за мен и качих много килограми.
Преди това цял живот съм била с нормално телосложение.
Висока съм 167 см, тази сутрин тежа 115

Целта ми е 66 кг. Това е оптималното ми тегло, в зависимост от костната структура. На тези кг съм се чувствала и съм изглеждала най-добре! Разбира се, за да бъде постигнат този таргет трябва много време и усилия, не само 1 плодолечение 

По отношение на спорта мисля да приложа следната тактика:

-велоергометър
-ходене пеш
-спускане на Витоша по леко наклонени пътечки над Голи връх

Ще се радвам, ако има и други дами, с които да се подкрепяме.   

Успешна и усмихната седмица!

# 648
Планирам едно плодуване за по-дълъг период, над 20 дни, смятам да започна другата седмица, тъкмо започват постите, не съм правила толкова продължителен курс, обикновено правя 3-5дни, и после си връщам всичко свалено, иска ми се да се пробвам, дано да успея.Запис от вторник, в понеделник имаме годишнина с половинката.krasinikova, още ли си тук, ще си правим ли компанийка Hug

# 649
аз също ще съм от стартирането на постите,но от 3.03 най-вероятно.преди това планирам житен,лошото е,че трябва да започне преди сирни заговезни.и после ще продължа по д-р гладурков,който харесах от тази темичка.
jedira, Hug Hug Hug

# 650
Здравейте, виждам ,че напоследък няма много" плодчета" в темата.Аз бях една седмица на ски и да ви кажа съм нагоре с 2кг. от последното плодуване, затова от днес съм решила да направя една  5 -дневка на плодове и чай.Ако има желаещи нека започнем заедно че така е по лесно.До сега съм  на един чай след малко ще хапна един портокал.Приятна седмица и много свалени кг.ви желая!

# 651
  • в града на младостта
здравейте.Искам и аз да се присъединя към вашата групичка. От 11.02,съм на плодове и 4ай-днес ми е 10 ден успешен и много се радвам , за което.имам доста кг, за махане ,но мисля,4е този път ще успея- мотивирала съм се мноооооого.Много е важно да се настроиш психи4ески - за мен това беше първата кра4ка,след това е по-лесно да вървиш напред до ъспеха,който искаш. Хубав и ползотворен ден на вси4ки плод4ета! Hug   bouquet

# 652
здравейте Simple Smile
и аз почвам вече няколко пъти и все се отказвам ,нещо немога да се мотивирам  и незнам какво да правя , хем искам ,но не се получава,мога само да се похваля ,че ходя на фитнес 3-4 пъти седмично
jorjia  как се мотивира  и колко време мислиш да си на плодчета ?
с.м.н. успех ви пожелавам Simple Smile

# 653
с.м.н. , не си карала достатъчно ски  hahaha

Иначе на мен ми писна от ябълки, не мога да си намеря свестни цитруси и нямам намерение да гладувам, докато не се стане пролет  Mr. Green Дсжр почти не ям плодове, не пия сокчета.... единствено ям червено цвекло и моркови... Трябва да се поправя, че и без това съм започнала да оформям едно дупенце  hahaha

# 654
  • Sofia
То какво ли е свестно...аз пък нормални ябълки не мога да намеря,едни безвкусни,сипкави...затова наблягам на цитрусите и ананасите и едни круши,които се оказаха много сладки и вкусни,сега отивам пак да си купя/и на нормална цена/.

# 655
valen_tina благодаря  Hug
lolilita_ за ските карах но и си похапвах от всичко без задръжки  Embarassed и затова сега ще наблегна на плодчетата  Laughing

# 656
Привет момичета! Hug
Правих диетата 10+10 захранване миналата година по това време и бях много  доволна от резултата.Тази година реших че 5+5 ще са достатъчни и днес е ден 6 ти-почнах захранване Simple Smile
То не че е кой знае какво ядене,но ми хареса да хапне домат,краставичка и малко картоф.
Аз целя малко детокс и около4кг.3 вече си отидоха Grinning
Наистина трудно е да се мотивираш и почнеш.След  втория денсе свиква.
Успех на всички! Hug

# 657
Здравейте и от мен, от днес започвам, имам много за сваляне, свалям 5, качвам 6 и така от много време, сега съм решила с глад да смъкна 15 така че после ако върна 2-3 да е по-нормална ситуацията.Така че доста време ще си откарам в темичката, може би 20 или повече дни ще направя, ще се радвам да си правим компания, предния път като правих плодуване имаше много момичета и така по-весело се гладува Simple Smile

# 658
jedira двете ще си правим компания  Laughing
Днес ще съм на ябълки и зелен чай.

# 659
Добро утро!Днес съм на ябълки и чай от лайка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт