Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 38 313
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Хайде на закуска Hug Hug

с.м.н., само един плод ли хапваш през целия ден, аз-различни Simple SmileЗаредила съм хладилника с ябълки, круши, портокали, киви, ананас и съм готова да си диетувам дълго време Simple SmileВчера изкарах успешно първия ден, сега вече трябва да е по-лесно, да изкарам 5дни и става рутинно, дано PraynigНякакъв грип ме събори и не ми се яде, та се възползвам Laughing
Желая ви хубав и диетен ден Hug Hug Hug

# 661
Май сама си пиша, но нищо, продължавам си с диетата, трети ден, -2кг, много съм доволна, леко ми върви и нямам"кризи", дано все така до край Simple Smile

# 662
Здравейте момичета! Отдавна не съм ви писала, но то от срам. Аз май все дебела ще си стоя-свалям килограми после пак си ги качвам. То всичко е от лакомия! След -10кг от плодуването сега съм върнала 4 кг. и днес -ако издържа разбира се-съм на плодчета. до момента съм само на малко ягоди и 2 чая. Стискайте ми палци и аз на вас дано всички дружно да преборим килцата. Имам и един въпрос към по опитните- спазвате ли стриктно почивките между гладуванията и има ли проблем ако по рано пак почна един дълъг курс. Целувки и прегръдки на всички! Успех!  bouquet

# 663
jedira аз много обичам ябълки и през повечето време съм  на тях, но понякога  ги редувам с други плодове. Браво за хубавия резултат! Hug
veseladimitrova здравей мила, не се притеснявай и аз от 7 кг. свалени си върнах 2  Embarassed и затова пак от начало  Laughing Относно почивките между плодуванията и на мен ще ми е интересно да разбера в какъв срок се правят. Hug

# 664
veseladimitrova, колко време мина от предното ти гладуване, при захранването ли се провали, аз обикновено там се дъня EmbarassedКаквото и да решиш ще се радвам и за няколко дни да си правим компания HugАз съм решила да изкарам този път 20 дни, да видим.Заредих сега страхотни плодчета, купих си и 500г ягоди, реших да се поглезя, голям разход, щом само това ям не излиза толкова скъпо, прави ми впечатление, че вече могат да се намерят на добра цена-5лв.килограма, и диня загледах, но ще я оставя за по-нататък.И аз съм правила режима на къси периоди от по 3-5дни, този път реших да използвам много дългите пости, през които наблягам на хляб и картофи, за да разтоваря максимално.Мотивирана съм този път да успея, иска ми се да сваля колкото се може повече и после с друга диета да поддържам сваленото и да сваля останалите килца до целта(надявам се малко Laughing)
с.м.н., докъде я докара Hug

# 665
jedira никъде не се издъних-напротив абсолютно стриктна бях -килограми качих след като приключих с режима(20дни) + захранването(10). Единия ден си казах ох яде ми се сладко на другия ох яде ми се месо и прочие..... от това качих. Иначе до 10-я ден след захранването бях качила едва 0,500 кг. което е нормално. Явно месото и сладкото са ми проблемът. Евентуално ще трябва да ги огранича до  минимум. с.м.н. здравей - минимума за почивката е 4 седмици ако трябва да сме абсолютно стриктни,но на мен ми е интересно дали ще има някакъв проблем ако е по малко с  1 седмица например? Дано Доли и другите които са по наясно се включат скоро да дадат съвет! Пишете момичета да се подкрепяме!

# 666
  • Sofia
Желая ви успех в борбата с килограмите,но недейте с тези фалшиви ягоди да се храните,не им е сезона,а за дините да не говорим..Аз не бих рискувала...Има толкова хубави цитруси и др.сладки плодове,нали целта е и витамини да вкарваме в организма си...

# 667
Добро утро момичета!За днешния ден съм предвидила портокали и отново зелен чай.
jedira тъкмо щях да се похваля че съм надолу със -1,5кг. и тази сутрин кантара ми показа +0,500  #Crazy пък то МЦ -то ме изненада така, че не мога да кажа точния резултат.След 2,3 дни ще си проличи.
Успешен ден на всички! Hug

# 668
с.м.н., и аз си го чакам, и днес съм само 300г надолу, може да спра да се тегля всеки ден, ще видим Rolling Eyes
veseladimitrova, колкото по-дълго си гладувала по-дълъг е периода, имаше в книгата на Лидия Ковачева, аз я имам, ще прочета точно и ще пиша малко по-късно Hug
Едитвам си мнението, за да добавя от книгата на Лидия Ковачева.
"Определянето на интервала за хранене става според дължината на провежданите курсове на разтоварване. При късите курсове от 3 до 7-8 дни интервалите варират от 8 до 20 дни. Но когато се провежда пълен курс от 14-20 или 25 дни, продължителността на интервала трябва да бъде от 4-5 до 7-8 седмици, като се следи нормализирането на общото състояние"
Това, което ми прави впечатление е, че навсякъде се препоръчва да се пие повече вода по време на режима, по 2-3литра, което е различно при Лидия Ковачева.Цитирам от книгата, тя не го препоръчва, даже напротив:
"При приемането на плодовете организмът си доставя чрез плодовия сок най-чистата дестилирана вода, съдържаща само водород и кислород, която лесно се усвоява и е най-близка по състав, протоплазмената течност на живата клетка. При гладолечението на плодово-чаен режим се препоръчва приемането на течности според проявената жажда, без насилване и без ограничения. Това е особено важно при болни с тежки хронични пиелонефрити, цистити, гломерулонефрити. Болните бъбреци имат нужда от относителна почивка по време на гладуването. С приемане на обилно количество течности те са принудени непрекъснато да работят. Всеки болен приема индивидуално количество течности"

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 11:12 от jedira

# 669

Закуска?Заповядайте Hug
Още 300г надолу, преместих линийката за двата дни с половин килце, общо 2.5 за 4дни, доволно yesНадявам се другата седмица да се активизирате малко, пролет идва, мацки, хайде, като се стопли нямаме какво да облечем(аз, де Mr. Green).Решила съм на всеки 5свалени кг да си купувам по нещичко, да видим дали другата седмица ще ходя за дрехи Laughing
с.м.н., за колко дни 1,5кг newsm78Ти май беше писала, че имаш малко за сваляне, затова по-малко сваляш, нормално е Hug

# 670
Привет и от мен на всички сладуранки! От 27 февруари и аз съм с вас, до сега само ви чета и реших, че вече е време и аз да се включа във форума за повече куражжжж!!!

# 671
 И аз съм при вас,но не се обаждам,а само ви чета. Привет! Hug
Започнах от сряда. Мнооого време ми трябваше докато се навия. Снощи замалко да изтърва положението с едни пуканки,но устоях  Mr. Green

Хапвам си основно помело и круши, глад няма. Пия и вода и чайчета,да топлят тумбака Laughing

Успех на всички!

# 672
Здравейте! jedira благодаря ти за отговора   bouquet много го ценя, но имам книгата пък и на първа страница има същата извадка от книгата. Въпросът ми е дали има проблем ако не се спазят тези интервали и какви проблеми евентуално би имало ако почивката е по малко? Иначе съм решила от 1 март да съм пак на режима,а онзи ден се провалих с плодовия ден! Имайте воля че това моето е вече болестно състояния! Все  съм на диети и все съм дебела! От 1 март ще съм с вас така че да видим с кого ще съм в една компания и кой колко ще издържи. До скоро!

# 673
Привет, момичета! От утре и аз ще се присъединя към Вас. Ще се радвам да си споделяме и подкрепяме.

# 674
здравейте Simple Smile и аз ще съм с вас от понеделник, преди да започнете диетата пихте ли английска сол?

Общи условия

Активация на акаунт