Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 37 999
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Не е необходимо да се пие английска сол...от къде го измисли

# 676
Здравейте! jedira благодаря ти за отговора   bouquet много го ценя, но имам книгата пък и на първа страница има същата извадка от книгата. Въпросът ми е дали има проблем ако не се спазят тези интервали и какви проблеми евентуално би имало ако почивката е по малко?
Извинявай, не съм разбрала Embarassed HugА иначе според мен ако си готова можеш и седмица по-рано да започнеш, но това само ти можеш да си решиш Hug Hug

# 677
jedira  Hug  Hug надявам се и аз да няма проблем защото така  или иначе по рано ще почвам. За английската сол наистина и аз за първи път чувам- не е необходимо. Английска сол се пие при 90 дневната диета за изчистване но те там си имат някакви други правила различни от тези при плодуването. Целувки на всички!

# 678
здравейте Simple Smile
за английската сол ,някъде бях чела  че преди да се почне диета било хубаво да се пие за да се прочисти храносмилателна система , затова попитах
ето намерих го било е на първа страница : При започване на лечебния курс на гладуването много от авторите включват еднократно приемане на очистително, което обикновено е магнезиев сулфат (английска сол), глауберова сол, рациново масло, билка или нещо подобно. И това се прави, за да може гладуването да започне при изчистена храносмилателна система. По този въпрес между авторите не съществува пълно единодушие и при някои от тях към глада се преминава без приемане на очистително. (Л.Ковачева)

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 16:56 от valen_tina

# 679
  • Sofia
Денят преди да се започне плодолечението е добре да не се вечеря,но не е задължително....Гледахте ли д-р Емилова в Станция Нова

# 680
 Sick Трябва да си адски извратен за да пиеш английска сол или рициново масло. Казвам го от личен опит..Повече не бих повторила никога!  Naughty Имат отвратителен вкус.  Sick Купи си бизалакс. Струва 2 лв, на хапчета е.. 2 хапчета вечер след последното ядене и на другия ден ще се изчистиш.  Peace

# 681
  • Sofia
Ако се приемат достатъчно плодове на ден,1-2кг.,а не по една ябълка или една мандарина,чая се пие топъл и с мед,няма проблем с изхождането...

# 682
Това го казах по повод това, че valen_tina е прочела, че преди да се започне режима, трябва да се прочисти.  Wink

# 683
Здравейте и от мен,аз също ще се опитам с този режим.Пробвах какво ли не сега да видим какво ще решат плодовете   love001  love001

# 684
Благодаря ви момичета Simple Smile  bouquet

# 685
И аз започвам от днес Hug. Мисля да направя само 3-4 дни и после 5 дни захранване, защото ми е за първи път. Само да попитам може ли вместо чай да се пие само вода, защото мразя чай и топла вода принципно?

# 686
Добро утро на всички плодуващи! Аз започвам от днес и много ще се радвам да се подкрепяме. Пожелавам на всички прекрасна плодуваща седмица, много усмивки и по-малко спънки по заветния път на отслабването!Целувки и прекрасен ден!

# 687
Здравейте и от мен ! От днес и аз съм при вас. Ще се пробвам и аз. Много ми е труден този режим и почти никога не съм издържала, но ще се пробвам. Искам да се пречистя от протеините, с които толкова месеци се тъпках. Направо не мога да погледа вече месо. Заредих се с помело, ананас и портокали. Дано не се предам този път.

Успех и на вас !

Hug

# 688
Здравейте и от мен!
Почвам от днес. Идеята ми е да съм от понеделник до петък на плодове и чай, а в събота и неделя-на леки вегетариански ястия.
Така се случи, че се налага да лежа повече заради травма в коляното, та си мисля, че това ще е добър начин да се предпазя от качване на килограми, а и да сваля излишъците.  Hug

# 689
Здравейте, момичета! Аз вчера се провалих заради Сирни заговезни, но днес съм се ентусиазирала.
Обичайно по колко се сваля за 7 дни?

Общи условия

Активация на акаунт