Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 37 982
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте мами, от днес и аз съм с Вас.
Начало 74 кг, ръст 166.
Цел - 59 кг.

Засега една ябълка и един банан Simple Smile

Успех и леко прочистване!
  bouquet

# 691
Лятото си излекувах киста на яйчника с този режим и от 68-9 г станах 62. Дори ядях по 2-4 кг плодове на ден, понеже ми ставаше лошо, но го правих 30 дена. Висока съм 172. После продължих да се храня нормално, до краня на декември поддържах 60 кг и спортувах доста, но сега нещо ми стана и зимата трупнах 5.  #2gunfire Чудя се как да ги махна без стрес, знам че с плодовете е най-лесно, а и от днес се пости, но пия едни лекарства(до юни трябва да ги вземам) не знам дали е опасно в тоъи случай?

# 692
  • Sofia
Здравейте!
И аз се включвам при вас, имам да свалям едни 20 кг  ooooh!. Няма да съм съвсем по описания режим, имам изготвен такъв от д-р Гайдурков, който включва и зеленчуци, но изключва мед и банани.  Laughing
Преди 2 години бях свалила с него 8 кг, вкарах си разни хормони в норма и малко по-късно забременях, но се оядох после, срам голям.

За момента съм си изпила сокчетата и пчелния прашец, имам 2 кг плодове да хапвам, мисля да наблегна на ананас днес. Хич не съм гладна, но и миналата седмица бях почнала 90-дневната, защото още кърмех, та малко попривикнах с ограниченията.

Дарина, по-добре се посъветвай с доктор за лекарствата.

Гледам, че сте писали за разни добавки за прочистване - аз взимам кристалчета алое, не се привиква към него и много добре действа.

# 693
Малко трудно, защото съм в Германия. Ама май ще съм само на постене. И 3 дена ще се опитам да съм на течности, разходки и т.н. Може ли да пиша при вас понеже си нямам тема?  Mr. Green Пък то пак е зеленчуково мойто  Wink А и съм правила доста пъти плодуване, ще давам съвети  Mr. Green  chef

# 694
здравейте Simple Smile и аз стартирах днес , пожелавам ви успех на всички, аз съм на портокали
Гледам ,че се е заформила голяма групичка ,което ме радва и стимулира повече

# 695
Хей, и аз се включвам от днес! 167 см, 57 килограма, цел - 52 килограма, пък да видим какво ще стане. На всичкото отгоре съм и малко болна. До тук- две ябълки и 1 зелен чай без мед.  Mr. Green

# 696
Здравейте, плодчета, радвам се, че се събрахме повече, така е по-приятно Hug Hug

# 697
  • Sofia
Ивана,може да се пие и само вода,аз като го правих лятото  почти не съм пила чай.Света077 за седмица може да се свалят от 3 до 6кг.,но при всеки е различно,най-вече според възраст и кг.Като бях на 22год.свалях по кило на ден,сега по 1/2кг.,но пак съм доволна.Успех на новите и яжте повече плодове!

# 698
Ивана,може да се пие и само вода,аз като го правих лятото  почти не съм пила чай.Света077 за седмица може да се свалят от 3 до 6кг.,но при всеки е различно,най-вече според възраст и кг.Като бях на 22год.свалях по кило на ден,сега по 1/2кг.,но пак съм доволна.Успех на новите и яжте повече плодове!
Благодаря много  bouquet
И аз да се отчета днес 1 кг портокали и 2 литра вода. Утре съм на ябълки ще се тегля чак след захранването.

# 699

Добро утро, слагам сокче Hug Hug Hug
За една седмица свалени 3кг, доволна съм, малко мц ми обърка работата, убедена съм, че като мине ще продължи свалянето Simple Smile
Успех и воля пожелавам на всички ни Hug Hug Hug

# 700
Здравейте, дами !  Прекарах нощта много зле. Всичко ме болеше, дори и зъбите  Cry Как можа да си съвпадне гадния грип с очистващия режим  Close Дали може да се приемат лекарства, поне хомеопатични? Thinking

# 701
Меда, и аз изкарах гадния грип миналата седмица, бях 3дни на антибиотик, но докато пих антибиотика си карах на плодове, нямах проблеми със стомаха, просто много тежко изкарах самия грип и накрая не можех да стана от леглото, подгъваха ми се краката, та се наложи да вкарам малко друга храна, лека, но ми дойдоха сили, така че прекъснах за събота и неделя Sadсега пак се върнах на режима.А и да си кажа мисля, че и без антибиотик щеше да е същото, ама лекарката ми се застрахова TiredТака че прецени си, здравето е по-важно Hug Hug

# 702
  • София
Малко ми е трудно да изчета цялата тема , за това ще се радвам , ако някои от спазавалите вече режима ми отговори.
1.Може ли да се пие сутрин кафе?
2.При 3 дни на чай и плод ,колко дни е захранването и ако може примерен режим на захранване

# 703
Добро утро, дами !

Аз вчера яко се издъних, но от днес се стягам. Направих първия си чай за днес и ми успокои глада за закуска. След два часа ще хапна и първата порция плодове - киви. Мисля днес да съм на киви и помело.

Лек ден на всички !

# 704
Малко трудно, защото съм в Германия.

Привет и от мен ! И аз съм там !  Wink

Общи условия

Активация на акаунт