Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 37 981
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте Simple Smile
jedira благодаря за сокчето   bouquet
Вчера бях на портокали и около 2,5 л вода, деня мина без проблеми и последния портокал го хапнах към 19 ч и към 22 ч усещах глад и си легнах малко гладна ,но поне нямах главоболие , днес съм на ябълки
успех на всички 

# 706
  • Sofia
Малко ми е трудно да изчета цялата тема , за това ще се радвам , ако някои от спазавалите вече режима ми отговори.
1.Може ли да се пие сутрин кафе? Не.
2.При 3 дни на чай и плод ,колко дни е захранването и ако може примерен режим на захранване За 3 дни не е нужно захранване

Аз вчера леко изкарах, не бях гладна, но вечерта нещо ме боля главата и си мерих кръвното - нормално, но пулс 50, а допреди седмица беше над 80. Малко се шокирах и със зор хапнах парченце черен шоколад. Днес ще гледам да наблегна повече на плодовете и по-малко на чая, подозирам, че от билките се получи така. Очаквам днес-утре пак да ме боли глава, този път от детоксикацията.

# 707
Здравейте момичета, понеже имаше запитване за кафето сутрин мога да кажа от личен опит, че на мен не ми се е отразило зле приема му докато съм на режима.Знам, че  по принцип не е позволено, но аз без кафе не мога  Laughing

# 708
И аз пия едно кафе сутрин, с ниско кръвно съм, откакто съм на режима го пия с мед, слагам съвсем мъничко иначе ми горчи, което е странно, защото по принцип го пия без захар Rolling Eyes
Според мен и при три дни се прави захранване, не можеш да гладуваш три дни и на четвъртия да се намааш с пържоли, примерно захранване както аз бих го направила:на първия ден варен картоф без мазнина или зеленчук някакъв без мазнина и сол, на втория с мазнина, на третия и мазнина и сол, може сирене да се включи например, а чак на четвъртия ден трябва да се включва месото Peace

# 709
Да ,а и със захранване ще се свалят още по-вече кг ,все едно си на режима 6 дни да кажем.
Малко ми е трудно да изчета цялата тема , за това ще се радвам , ако някои от спазавалите вече режима ми отговори.
1.Може ли да се пие сутрин кафе?
2.При 3 дни на чай и плод ,колко дни е захранването и ако може примерен режим на захранване
Аз също пия кафе с мед.
А за примерно захранване може да видиш на първа страница на темата и правиш първите 3 дни . Успех  bouquet

# 710
  • София
Благодаря на всички за отговорите   bouquet.Обмислям да започна от 1.03

# 711
  • Sofia
Е то принципно и след захранването не е редно да се налапаш със сланина, чипс и т.н.  Laughing Изобщо какъв е смисъла 3 дни да гладуваш, ако после ще си плюскаш, както преди...

Моето захранване (10 дни за 14-20 дни глад) включва - 1-3 ден - плодове, зеленчуци, ядки, малко печен плод
4-6д. се добавят - готвени (не пържени) зеленчуци, царевица, леща, грах
7-10 д. + ориз, жито, бобови.
Чак след него може да се яде контролирано количество месо, яйца, млечни и т.н.

# 712
Радвам се, че сме се за формили добра групичка. Благодаря за отговора ти Doli! Не знам дали е от предстоящето ми мц, но свалям на ден по половин килограм. Малко ми е зле,вечер ме боли глава и ми се гади, но засега устискам. Успех и лека вечер на всички!

# 713
  • Sofia
Нормално е да боли глава,отминава за ден-два...като се пият повече течности понякога липсва главоболието

# 714
Здравейте и от мен! Втори ден съм на плодове и 4ай и леко запо4на да ме боли главата.
Искам да попитам нормално ли е да се 4увствам и леко замаяна?! Пожелавам успех на вси4ки и се извинявам за 4ките в думите,но не мога да открия някои от буквите на клавиатурата си.

# 715
  • Sofia
Лу Мами, нормално е, изхвърляш отровите от организма си и затова. И пъпки може да ти излязат, езикът ти да е обложен, но е преходно. Пий повече течности.

# 716
Нормално е да боли глава,отминава за ден-два...като се пият повече течности понякога липсва главоболието
напълно съм съгласна с теб , лятото бях на праскови за 5 дни и тогава не пиех по 2 л вода и много ме болеше главата , а сега изпивам задължително по 2 л и дори надхвърлям
аз днес бяха основно на ябълки , 1 портокал и 1 банан
лека нощ на всички

# 717
Днес 2-ри ден съм на ябълки. И мен ме боли глава , мислех да правя само 3 дни на плодове, но се чувствам добре и може да ги направя 5 ще видим. А вие съчетавате ли това плодуване с някъв спорт или упражнения? Питам защото съм доста запалена по фитнеса и незнам дали ще имам достаъчно енергия за това? Онзи ден във фитнеса където ходя едно момиче припадна , не беше яла и ......
Утре ще си купя ананас за 3-тия ден. Успех момичета  bouquet

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 00:51 от ivana27

# 718
Здравейте, плодоранки Hug Hug HugДиетна съм, доволна съм от себе си в това отношение, искам по-дълъг период на плодове да изкарам, да видим какъв ще е резултата Rolling EyesВече има някаква разлика по дрехите ми, дано върви все така PraynigВзела съм да се мажа, даже масаж си правих с масажния колан, много съм сериозна LaughingСтрах ме е ако сваля много бързо да не увисна, ама си мисля тези с пластичните операции как цели торби прибират, с мазане и масажи и аз ще успея, чак така няма да е при мене де Laughing
И аз трябва да увелича водата, и мен ме боли глава Rolling EyesВчера бях на една круша, едно киви и един портокал, днес ще видим, заредила съм, имам и ананас, хапвам различни плодчета, но по различно време, не заедно Simple Smile
Пишете резултати HugПожелавам ви успех и силна воля Hug Hug Hug

# 719
Добро утро и от мен плодчета! И аз съм доволна от себе си и от резиултатите! Отчет , от вторник съм на този режим,бях 84кг. сега съм 82 кг. цел 62кг  161см.Laughing. Днес също ме боли главата, но няма да се дам,продължавам.Радвам се че ви има,защото на моменти имам нужда от подкрепа Embarassed.
Виждам че много от вас си купуват ананас,много полезен плод за смъкване на килограми момичета.
Успешен и диетичен ден от мен за всички плодчетаааа!!!!

Общи условия

Активация на акаунт