Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 37 979
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
здравейте плодчета Simple Smile
ден 3 : портокали и ябълки
ivana27  аз ходя на фитнес ,малко повече и по -бързо се изморявам ,но друга разлика не виждам , може би при всеки е различно пробвай ,ако не ти се отразява добре прави нещо леко и без голямо натоварване.
Колко време мислите да сте на плодове ?

# 721
Здравейте, ентусиастки! Трети ден на ябълки - грипът вече си заминава, и то без лекарства  Hug Днес съм много по-добре. Сутринта кантарчето отчете -2 килограма.  Peace Огледалото обаче показва все същата гледка, така че предполагам, че тези 2 килограма са вода. Аз съм си поставила за цел 5 дни и ако всичко е о.к. ще продължа до 7, и евентуално до 10 дни. Мисля, че психически е по-лесно като си поставяш по-кратки срокове, и в движение да преценяваш колко да ги удължиш. Утре ще сменя ябълките с нещо друго. Дръжте се, момичета! Какъв виртуален дебелариум сме си направили само  Party

# 722
Здравейте мами!
Днес ми е ден 3, сутринта кантара отчете -1.200 (т.е за два дни).

Знам че е само вода,нооо...се чувствам по-лека.

Надявам се да успея да удържа 20 дни. Имам главоболие, но то е стандартно.

Споделете за мотивация какви резултати сте постигали   - аз за 11 дни съм сваляла 7 кг.

bouquet

# 723
Здравейте и от мен момичета!
Чудех се дали да се включвам,но като ви чета и се мотивирам та...трети ден и при мен,то май сме много на ден 3 LaughingДо тук съм на банан и портокал,не чувствам глад,няма главоболие за сега,всичко е  наред.Правила съм едно 24-дневно плодуване миналата година и едно 7-дневно преди няколко месеца,ама при второто омазах нещата...Първия път свалих около 7кг и ги задържах известно време,но в последните 2-3 месеца си трупнах 4-5кг и искам да ги разкарам.Не си поставям срокове,знам че до петия ден е по-критично,после се свиква,колкото-толкова.На всички пожелавам успех,пишете по-често и никакво отказване Naughty

# 724
Много се радвам че се събрахме повече хора Hug
И на мен ми е 3-ти ден, не съм се теглила въобще, мисля да го направя след захранването. Аз имам да свалям към 7 кг. Според мен колкото повече има да се сваля толкова по-бързо и по-вече се сваля.
И аз така ,засега увеличих на 5 дни после ще видим може и до 7 да ги направя или 10 ако всичко е наред. Успех  bouquet

# 725
Ихааа,много готино се чувствам като виждам толкова публикации от сутринта до сега!
Добре ,мислех да питам колко време сте издържали на плодуване,но вече видях публикациика по въпроса.Момичета а получавате ли виене на свят, с две думи това цялото неразположение ще отмине ли или не и кога горе долу Sad .Супер съм нахъсана,но ме притеснява световъртежа,защото се налага да шофирам всеки ден и не знам ......А искам да продължа поне 7 (дни за сега).

# 726
  • Sofia
Лу мами, кръвното измери ли? Сигурно ти е нисичко.

И на мен малко ми е замаяно, но поносимо, а и не се налага да шофирам, та си трайкам. Предполагам, че е от малкото хапване, за мен пише до 2 кг плодове дневно, а не знам дали ми се събира и кило, не ми се яде особено, а може би трябва.

# 727
Лу Мами, не се отказвай! Вода, вода и малко мед, ама малко, и главоболието ще премине. Най-трудни са първите 2-3 дни, що се отнася до виенето на свят. Ако обаче имаш хронично заболяване, то се обостря на 4-5 ден обикновено, след което почваш да се оттърваш и от него. Хайде, успех! thumbsup thumbsup thumbsup

# 728
Благодаря ви момичета!
Щунка наистина трябва да се хапват повече плодове,килограм е малко.Аз до момента сум изяла 2 банана,2 ябълки и полвин ананас.Не са 2 килограма,но до довечара имам още време.
Меда имам проблем и вестибуларния апарат и може би имаш право,надявам се обаче да отмине скоро.
И смятам след малко да отида до аптеката,за да си видя кръвното наистина,защото принципно ми е ниско,а сегаааа съвсем е паднало Crazy.Но....няма отказване!

# 729
Всъщност според режима не трябва да се надвишава количеството за деня, в книгата пише до 600-800г плод на ден, другото е вече друг режим.Може да се увеличи количеството, разбира се, по изключение при чувство на слабост, но после пак трябва да се върнем към същинския режим Peace
Шунка, твоят режим беше малко по-различен, нали, извинявай, ако бъркам Peace

# 730
Хайде още една на 3 ден да се запише   Peace
Мен главата не ме боли,защото пия на 2л. течности,но днес ми се стори че усетих дъх на ацетон и се притесних,но ми мина вече.Никога не съм плодувала и сега съм си решила да изкарам 10 дни.Дано да се докажа като "голямо магаре" и да си направя един хубав подарък за 8 март.
Успех момичета  Hug

# 731
  • Sofia
jedira, да, при мен изрично пише до 2 кг. без течностите.

# 732
Момичета да ви попитам вие всеки ден ли ходите до тоалетна при този режим? При мен май ще има проблем с това  Sad
Иначе се чувствам много добре , но ако имам проблем с дебелото черво ще трябва да спра след 5-ят ден.

# 733
Аз си взех вчера Лаксал,но до момента няма ефект.Аз също имам този проблем  Rolling Eyes

# 734
И аз в началото имах такъв проблем, но после се оправи, вземете си чайчета, не е хубаво.Хапвам круши, киви и ананас и това може би помага.Подута съм, още си чакам мц, въпреки това днес пак имах минусче, за 9дни съм свалила 4.5кг, а и обиколките са добре:
талия-5см
ханш-4
бедро-2
Много съм доволна, щях да се тегля след 10-ия ден, но не устоях, да видим другата седмица след мц какъв ще е резултата Simple Smile
Шунка,колко дни ще си на режим Hug
ЛУ МАМИ,отмина ли кризата Hug
Anlita,ivana27,Меда,valen_tina,so_notorious,mamamishi, успешен ден желая на всички Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт