Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 37 988
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
Добро утро и честита баба Марта!  Simple Smile

ivana27, аз взимам Алое и горе-долу се справям. Пише, че даже по 2 пъти на ден трябва да ходя, ама чак толкова не успявам.

jedira, мисля 20 дни да направя разтоварване. Миналият път обаче удържах 14 дни, въпреки че беше почти лято и имаше по-голям избор от плодове и зеленчуци, но ми втръсна. Този път дано устискам.

# 736
Шунка, много ти е нережимен ника Laughing HugЩе сме заедно значи, аз планирам 25дни, може и 30 ако успея, ще видим, толкова дълго не съм плодувала, най-много 12дни, този път обаче се настоих да си карам целите пости с гладуване и захранването ми да приключи до Великден.После мисля да карам на 90-дневната, защото ме е страх какви ще ги свърша Mr. Green

# 737
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА! ЗДРАВЕ И МНОГО УСПЕХИ С РЕЖИМА ОТ МЕН!
ivana27 аз нямам проблем с ходенето,всеки ден сум поне по 2 пъти
jedira днес се чувствам по добре,но снощи хапнах салата и пих хапче,защото главата ме сцепи от болка.

Днес кантарчето показва отново 82кг. явно е заради салатката Wink ,но  няма проблем
продължавам напред.
Късмет на всички и не се отказвайте Hug!

# 738
  • Sofia
jedira, 30 дни не е ли твърде много? Дали е здравословно толкова време?
Аз имам и режим след захранването, от типа - 2х седмично зърнени, 3-4х мляко, до 150 гр месо седмично... Това си е тотална промяна на начина на живот и готвене и сигурно ще се предам по някое време, но ще се пробвам. А тези дни само им готвя вкъщи манджички, сладкиши и се радвам, все едно аз ги ям.  Laughing
Като заприличам на Аспержа, може и ника да сменя. Mr. Green

Лу Мами, и аз днес съм в застой, по-късно ако ми отпуснат 30-40 мин. спокойствие, ще правя малко упражнения, досега не смогвах освен 2х10 сумо клека, които видях в един сайт.

# 739
Честита Баба Марта, момичета!Бели и червени, здрави и засмени и разбира се много свалени грамчета и килограмчета! Hug

# 740
Честита Баба Марта и от мен Hug
Браво на jedira за смалението,за 9 дена си е супер резултат,само така,напред и никакво отказване!Много ви се радвам на всички за волята и постоянството и ме мотивирате и аз да не се отказвам.При мен 4-ти ден,за сега 1.5кг минус,радвам му се,макар че е вода и скоро сигурно ще зацикля...В момента съм 57.5,целта е 54,ха дано PraynigУспешен и усмихнат ден на всички Peace

# 741

ivana27, аз взимам Алое и горе-долу се справям. Пише, че даже по 2 пъти на ден трябва да ходя, ама чак толкова не успявам.
А алоето как го вземаш? По колко?  Аз вчера хич не съм ходила до тоалетна ще видим днес от сутринта ядох круши пък дано да има ефект, че нали пише че е опасно ако не се ходи Thinking
Вчера ядох ананас и езика много ме боля все едно афти ще ми излизат по него и дълго неможех да хапна нищо , никога преди не  ми се е случвало това. Много ми иска и аз да карам поне 7 дни и после още толкова захранване, но само ако всичко е наред. Благодаря ви за отговорите  bouquet

# 742
А фурми ядете ли?Щото аз току що лапнах 4 Laughing

# 743
Честита Баба Марта и от мен!

Радвам се на резултатите ви Hug Аз днес съм 4ти ден. С някои леки прегрешения продължавам. В събота и неделя ще хапна салатки и от понеделник пак на плодове.
 mamamishi , фурмите са доста калорични. Аз не мисля, че може да се ядат. А как стои въпросът с кокосовите орехи? Може ли да се ядат?

# 744
Честита Баба Марта на всички, и аз влизам да се запиша във групичката започнала от понеделник Laughing, искам да изкарам 15 дни и после около седмица захранване и ако мога да стигна до 65 кг. ще съм много, много щастлива, започнах от 73 и днес бях 70/нормално първите дни/.Успех на всички и когато волята ви започне да поизчезва, както на мен днес, изяжте една лъжичка мед, напишете 2-3 изречения във форума и си помислете за горещото лято, плажа, морето.... Party

# 745
 Laughing,vanesa_1208, точно по тая причина реших да драсна някой ред  Laughing В момента готвя и аха да опитам яденето, но се въздържах. Темата ме спаси Wink 

# 746
  • Sofia
И аз хапвам по няколко фурми. Но са ми доста сладки и 4-5 стигат.

Ивана, алое взимам сутрин по 1 парченце колкото грахово зърно или малко по-голямо, с вода. За алое на кристалчета става дума.

# 747
Момичетаааа успяхте да ме рзсмеете Laughing!
Днес се чувствам мнооого добре 4 ден,без главоболие и поглед ясен и състедоточен.......в една пола,която не съм слагала от 2 години,а е мноооого готина.Така че опитайте като мен,с по една любима дрешка която отдавна не сте слагали....
mamamishi  голяма скица си,навярно се шегуваш за формите (че не знаеш колко са сладки),но по добре фурми,отколкото нещо друго сладко.

vanesa_1208 хареса ми това за лятотооо и плажа ...и морето,много хубаво и вярно.
Успех момичетаааа и....никакво отказване Hug Hug Hug!!!!!!!!!

# 748
ЛУ МАМИ,на шега ли или на матап,ама излапах още 2 Blush,много ги обичам и да, сладки и калорични са,но пък много ме защитат.Айде повече няма,обещавам.
И аз съм с благата мисъл да се омъкна в едни дънки,дето едвам дишам като ги закопчея,тъй че...ще се стягам.Тази вечер ще хапна един портокал и по-късно чайче.Хайде,останалите се отчитайте,че ми е по-лесно като ви чета.

# 749
jedira, 30 дни не е ли твърде много? Дали е здравословно толкова време?
Не знам дали ще устискам 30, иначе съм се наканила, дано LaughingЗа здравословно не ми е никак здравословно вече две години да задържам 18качени кила над моите си SadТа затова сега ми е дошла музата и съм решила да използвам постите, които винаги си спазвам, ако направя 30 дни ще имам 17 захранване до Великден и след това ще си продължа на 90-дневната диета, за да успея да задържа каквото съм смъкнала.Както виждате имам ясен план, дано не ми мине котка път и да успея да го осъществя Mr. GreenЧетох в книгата на Лидия Ковачева, там ми дойде музата за 30-дневка, тя така лесно го е описала FlutterПише, че може и до 40дни да се прави без опасност за здравето, е чак толкова не съм се надъхала, но за 25-30 ще се пробвам, да видя имам ли воля WinkВсъщност много изглежда, но като се замисля днес ми е 10-ти ден, още две седмици, ей ги минали Laughing
Ще се подкрепяме, имам нужда от вашата помощ, за да успея после и със захранването, то ме притеснява повече Satisfied
ЛУ МАМИ, и аз днес бях с пола, от известно време ходя на работа само с един панталон, защото съм казала, че докато не отслабна няма да си купувам нови, обаче тъй като не отслабвам и си ходя с един панталон JoyТа днес празнично бях с пола и всички забелязаха, викам вие да не мислите, че имам само едни дрехи hahaha FlushedГотино е, защото като че ли и глезените ми са отънели, много голяма промяна виждам, а не съм свалила чак толкова кила newsm78
Днес съм дотук на две ябълки и един фреш от портокал и грейпфрут, чак сега се замислих, че съм яла много малко, а не ми се яде, явно стомаха се свива и се засища от съвсем малко количество coolcool

Общи условия

Активация на акаунт