КРУИЗИ

• 84 026
  • 840
  •   1
Отговори
# 240
  • Живее на Луната
Записвам се да ви следя, че и на мен ми се иска круизче през 2013 живот и здраве, ако не дойде края на света, както беше писала една съфорумка тук  Mr. Green

# 241
  • София
И аз се записвам да следя, планирам круиз през началото на септември живот и здраве Simple Smile

# 242
  • Плевен
Здравейте ,аз за първи път пиша в такъв форум,но все някога трябваше даде случи.Със семейството ми заминаваме на карибски круиз през януари ,но от Мартиника за да избегнем американските визи.Някой дали е пътувал на такъв круиз ?Моля да споделе инфо!!!!!!!!Освен това сме с 2 деца на 5 и 8 год.Само моля ви не ме отчайвайте че сме с децата ,но при нас опция бавачи не съществува.

# 243
За децата има страхотни забавления - изобщо не ги мисли. Оставяш ги сутринта  - има кой да се занимава с тях цял ден. Леко неприятно е, че бакшиша, който ти взимат на ден и по никакъв начин не можеш да избегнеш се плаща на човек на ден и няма значение, че човекът е на пет години. Къде точно на Карибите ще ходите? Мисля, че мога да ти бъда полезна с инфо за Бахамите, Куба и Доминиканската република.

# 244
  • Плевен

7-дневен круиз от Фор дьо Франс до Фор дьо Франс
Eastern Caribbean on Lirica

ден   пристанище   пристига   отплава
1   Fort de France, Martinique
2   Pointe-a-Pitre, Guadeloupe
3   St John s, Antigua and Barbuda
4   Road Town, Virgin Islands, Bri
5   Santo Domingo, Dominican Repub
6   La Romana, Dominican Republic
7   Philipsburg/St. Maarten, Netherlands Antilles
8   Fort de France, Martinique
-
Ето това е круиза от 19.01.13  Ако някой го е приживял вече да пише

# 245
Не съм била точно на този круиз, но местата, които ще посетите са страхотни.
Сигурна съм, че ще е незабравимо преживяване. Вземи си за всеки случай някакво лекарство срещу морска болест. За децата вземи маски за плуване, защото водата е много по-солена от тази в Черно море.
Алкохолът не е включен, затова ако предвиждате да пиете всеки ден е добре още в началото да си вземете някакви карти с намаление. Примерно ако бутилка вино е 30 долара, с намалението ще е 20.

# 246
  • Sofia
Алкохолът не е включен, затова ако предвиждате да пиете всеки ден е добре още в началото да си вземете някакви карти с намаление. Примерно ако бутилка вино е 30 долара, с намалението ще е 20.

Могат да се заявят и предварително и се получават при качването на борда.

# 247
  • София
Някой беше питал преди в темата за превоз от Чивитавекия до Рим. От пристанището на 200 метра от там където извозва шатъла се взима влак до Рим. Около час, час и нещо е пътя до Рим. Билет отиване и връщане до Рим еднодневен които включва и цял ден транспорт в Рим беше долкото помня 8 евро на човек.

# 248
Момичета,през февруари ще бъдем на круиз с тръгване от Генуа.
Ще бъдем с дете на 6 години.
Много се чудим дали да тръгнем с кола или самолет.Проверих полетите-и намерих изгодни нискотарифни от Букурещ до Милано.И от там мислим да продължим с влак до Генуа. А другият вариант е с кола.При този вариант мислим да резервираме нощувка в Любляна и на отиване,и на връщане.
Моля ви,мили пътешественици,дайте ми съвет как ще бъде по-удачно според вас?Ако има някой,който да е пътувал по този маршрут ще ми бъде много полезна вашата информация.
Благодаря ви предварително!
Желая ви много бъдещи пътешествия!

# 249
  • sofia
Уиз летят от София до Милано евтино.

# 250
  • Плевен
Пак съм тук и искам да се обърна към miamy .Аз също съм от Плевен и упражнението с пътуване до Генуа с кола го правим вече 3 години  и то с децата/на 8 и на 5  са сега/.По добре е да спите някъде в Италия,защото и пътят на долу към  Генуа не е малко.Ние тръгвахме от Плевен около 5 часа и около 20.30 спяхме във Верона .Красиво и има какво да се види.На другия ден до Генуа са около 4 часа и там може да се разглежда ,като ние продължавахме до Монако .Не се притеснявай за детето то ще си играе отзад ,а и при вас е по лесно че сте с 1 дете ,а моите две се побийваха,но с едно нинтендо и преносимо DVD пътя минава леко.Ако имаш други въпроси -питай

# 251
  • Плевен
Искам да попитам кои от алкохолните пакети да взема и дали си заслужава да вземам пакети и за децата за безалкохолни.Освен това някъде прочетох,че трябва да се вземе алкохолен пакет от всеки човек на дадената маса,а не примирно само за по един човек от даденото семейство.

# 252
Много благодаря на doktorjuly! Наистина е по-добре да спим в Италия.Понеже до Италия сме пътували със самолет и не знаех,4е толкова бързо се пристига до Верона с кола.
Вие сте избрали страхотен круиз!Били сме на Карибите няколко пъти и мога да кажа,че дестинациите на круиза ви са страхотни.Особено Ла Романа.Били сме там и мисля,че много ще ви хареса.Относно напитките-да,така е-трябва цялата маса да ползва например пакет "all inclusiv".Но ние през септември бяхме на круиз с детето и мога да кажа,че постоянно му купувах сокчета и безалкохолни от брега.И никой не ми е правил проблем за това,че в чантата ми има безалкохолно.Били сме на Карибски круиз с пакет all inclusiv  и мога да кажа,4е от брегови екскурзии почти не можахме да се възползваме от въпросният пакет.Обмислете пакетите.В последно време си купуваме винен пакет.Поръчваме го през агенцията online и излизаше по-евтино.
Бих искала да ви помоля,ако имате време да ми напишете на лични малко информация за пътя до Генуа,защото разбрах,че пътувате често.Например какво би било интересно да посетим с детето,например хотели,от които сте доволни.Лесно ли се ориентирахте до там?Ние мислим да ползваме навигация.По границите как се минава?Ще ми бъде от полза всякаква информация,ако ,разбира се -имате време.
Ако аз мога да ви бъда от полза с някаква друга информация-на разположение съм.

# 253
Искам да попитам кои от алкохолните пакети да взема и дали си заслужава да вземам пакети и за децата за безалкохолни.Освен това някъде прочетох,че трябва да се вземе алкохолен пакет от всеки човек на дадената маса,а не примирно само за по един човек от даденото семейство.

Нямаше такива ограничения за алкохолните пакети. Може само един от семейството да вземе един пакет и според мен е достатъчно. Има и безалкохолни пакети, но аз лично съм против да гледам как цял ден децата се наливат с кола. По-добре да пият само вода. Ние нямахме пакети - поръчвах си по един -два коктейла на ден, 2 бутилки вино изпихме общо ( едната беше подарък) , а като слезехме на брега си пийвахме по кръчмите. В този ред на мисли не знам има ли смисъл от каквито и да било пакети. Все пак вие всеки ден имате слизане на сушата.
Писали сме едновременно. Laughing

# 254
  • Sofia

Аз почти не пия алкохол, за какво ми е алкохолен пакет? Бяхме купили 2 безалкохолни и един за бира+ минерална вода, отделно поръчвахме в ресторанта по бутилка вино , а като свършиха пакетите минахме на свободна консумация и честно казано не бях втрещена от цените /имам много приятели, които работят по круизни кораби и ме бяха наплашили, че е мнооого скъпо/ .

Общи условия

Активация на акаунт