КРУИЗИ

• 83 936
  • 840
  •   1
Отговори
# 270
За Тунис и ние се чудихме,но ползвахме програма на круиза.Решението го взехме в последния момент и мисля,че не сгрешихме.

# 271
  • Живее на Луната
Момичета къде ги гледате тези круизи, дайте някакви сайтове....

# 272
http://www.dalavera.bg/bozhestveno-patuvane-na-koraba-divina-s-t … ot-istanbul-d4093

Това е за "Дивина".
Имам абонамент и за "Контитранс",но техните нмаления горе-долу се дублират с тези побликувани в сайтовете за колективно пазаруване. Hug

# 273
  • София
Виж и в сайта на  Контитранс промоциите: http://www.contitrans-m.com/index.php?lang=1&m=1448 .

# 274
Здравейте мили дами, от доста време мечтая за круиз и се надявам това лято да успея. Дали има някой , който е пътувал с начална и крайна точка Чивитавекия? Питането ми е ако има, с какво се е придвижил от летището до пристанището. Аз проучвам възможността с влак и по моите сведения 16 евро е билета с прекачване на централата гара. Ако някой има опит ще се радвам да разбера дали съм на прав път Simple Smile Скоро май ще изникнат и други въпроси

# 275
  • София
Здравейте мили дами, от доста време мечтая за круиз и се надявам това лято да успея. Дали има някой , който е пътувал с начална и крайна точка Чивитавекия? Питането ми е ако има, с какво се е придвижил от летището до пристанището. Аз проучвам възможността с влак и по моите сведения 16 евро е билета с прекачване на централата гара. Ако някой има опит ще се радвам да разбера дали съм на прав път Simple Smile Скоро май ще изникнат и други въпроси

Нашият круиз беше с възможност за качване и от Чивитавекия, но не си представях да препускам с куфарите от летище, на гара, та на кораба. Избрахме да се качим от Барселона. Когато пристигнахме с кораба в Чивитавекия ходихме до Рим със същия влак и в едната посока влакът беше претъпкан като градски транспорт. Стояхме прави и добре че не бяхме с багаж. Но ако не сте били в Рим преди това и визирате да останете в града няколко дни преди круиза - тогава разбирам. Приятно изкарване!

# 276
ЗДравейте ,
търся круиз за април с тръгване от Истамбеул.
Ако някой има оферта моля да е сподели

# 277
Решихме го, Рим ще е! Другият вариант беше от Генуа, но там самолетните билети ни излизат с 300лв по- скъпи и това беше решаващо. Мисля, че ще се справим с влаковете някак.
1    Civitavecchia/Rome, Italy

2    Palermo/Monreale, Italy

3    La Goulette/Carthage & Sidi Bou Said, Tunisia

4    Ibiza/Balearic Is., Spain
      -
5    Ibiza/Balearic Is., Spain

6    Villefranche sur Mer/Montecarlo/Nice, France

7    Genoa, Italy

8    Civitavecchia/Rome, Italy

Това ще е маршрута. И имам още един въпрос. Понеже четох, че доста от вас са обикаляли сами, дали някой се е пробвал сам до Монтекарло?

# 278
  • София
Решихме го, Рим ще е! Другият вариант беше от Генуа, но там самолетните билети ни излизат с 300лв по- скъпи и това беше решаващо. Мисля, че ще се справим с влаковете някак. ...
Няма никакъв проблем с придвижването до Чивитавечия. Влакчетата са удобни, редовни и много по-евтин вариант - за сравнение - организиран трансфер е около 130 евро.
Препоръчвам билетите да се букнат онлайн. Peace

# 279
yav4e_mrav4e а имаш ли представа за цени и време?Аз гледах около 23 евро и май 1 и 40 мин. Ще ги резервирам предварително, така съм намислила.  Thinking
А и някой да има впечатления от хотел в Рим, удобен и за без пари Laughing ако решим на връщане да се останем.

# 280
Здравейте, момичета! Видях тази оферта:  http://www.dalavera.bg/index/offer/new/1/slug_id/kruiz-za-dvama- … data1=&data2=   и се чудим с мъжа ми дали да резервираме... Но все пак искам да чуя мнението на някой, който  е пътувал с Европатур и да сподели мнение и изобщо смятате ли офертата за изгодна. благодаря предварително.

# 281
В момента MSC  имат промоция по доста маршрути " 2 за 1". Цените няма как да са различни. Ако те притеснява този ТУ, обърни се към по- утвърдените. Например Контитранс. Иначе е много изгодно.

# 282
  • Варна
http://crusit.bg/%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B8%D0%B7%D0%B8/%D0%BF%D1% … =all&escape=1

Ето го същия круиз, на същата цена. И ние сме му хвърлили око, ама за сега само гледаме. Имаме до края на месеца време за размисъл.

Ето и останалите промоции. http://crusit.bg/?utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_ … 7UCFUS-zAod2gUAIQ

Ще се радвам и аз на повече инфо и препоръки, ако някой има скорошни лични впечатления.  Hug

# 283
На мен и на мъжа ми ще ни е първото круизно пътешествие и сме с 3 деца и затова питам за отзиви... Да не стане някой гаф...  Laughing Като цяло има ли хора, пътували с MSC круизи? Моля, който е пътувал да си каже мнението.

# 284
  • Sofia
Няма да стане гаф  Peace Ако имате съвсем , съвсем елементарни познания по английски или италиански няма да имате никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт