КРУИЗИ

• 83 957
  • 840
  •   1
Отговори
# 810
So Lucky* кога Rojal caribbean пускат евтини оферти по 300 долара, кога си виждала такива ?
Такива са им офертите в САЩ, дори не знам кой ги представлява за Балканите. Все пак в круиза им не влиза самолетния билет  Wink
http://www.royalcaribbean.com/findacruise/search/vacationSearchR … bmit=Find+Cruises
Дано линка да работи

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 22:36 от So Lucky*

# 811
  • София
lunna pateka "А колкото до качеството на круиза и разликите при различните компании може да го определи човек,  пътувал с всяка една компания...."

Момичета, няма място за спор, да пътували сме, ако не с всичките, с над 10 компании. Според мен понятието нискобюджетни круизи не важи. Важно е дали ти е харесало или не....
Цени наистина има всякакви, имали сме цена 270 евро за двама-8 дни, без другите разходи разбира се. 34 евро на ден с всички екстри, има ли такава цена за хотел 5 звезди-all inclusive....?  Круиза беше в Мраморно море, след като започнаха размириците в Египет, какво от това, нас не ни засегна това, а пътувахме почти без пари. Имам още много примери, дори с Коста, веднага след проблема, който цитирате, пътувахме пак двама за 440 евро.
За това казвам, има нискобюджетна цена/важното е да е намериш/, а не круиз, на мен всички ми харесват.

# 812
Спечелих един круиз от една игра в интернет, но за мое съжаление шефът ми не ме пуска отпуск точно в този момент и не мога да се  възползвам пряко от него. Затова предпочитам да го продам, за да не изгори.

Круизът е 4 дневен - от 14-и юли до 17-и юли с включена храна и напитки на база ол инклузив. Първият, третият и четвъртият ден са плавателни, а втория ден корабът е в град Вилково, където има организирана екскурзия. Пасажерите трябва да имат валиден задграничен паспорт. Тръгва се от град Гюргево, като има възможност за осигуряване на транспорт до началната точка. Крайната точка е град Лом, но допускам, че няма да е проблем да спре и в Русе по желание на някои от пътниците.

Търся му 450 лв общо за двамата, което реално е дори под половината от цената му.

Който има сериозен интерес, нека да се свърже с мен на E-mail: atkinson@abv.bg.

# 813
  • Плевен
Здравейте ,аз пак съм във форума и имам нужда от малко помощ.Качваме се на круиз в Генуа ,но до там ще пътуваме с кола.Марщрута ни е до болка познат ,но до сега сме го звемали до Верона на 1 дъх,без да спираме никъде .Сега решихме да направим 1 нощувка във Любляна,за да я разгледаме.Може ли някой да ми препоръча място за спане там,но с паркинг,че сме 3 семейства с 3 коли и просто трябва да ги оставим някъде.Мислих и за някакви ваканционни апартаменти ,но пък там паркингът е кът ...Моля за помощ....

# 814
  • София
Здравейте ,аз пак съм във форума и имам нужда от малко помощ.Качваме се на круиз в Генуа ,но до там ще пътуваме с кола.Марщрута ни е до болка познат ,но до сега сме го звемали до Верона на 1 дъх,без да спираме никъде .Сега решихме да направим 1 нощувка във Любляна,за да я разгледаме.Може ли някой да ми препоръча място за спане там,но с паркинг,че сме 3 семейства с 3 коли и просто трябва да ги оставим някъде.Мислих и за някакви ваканционни апартаменти ,но пък там паркингът е кът ...Моля за помощ....

doktorjuli Дано ви помогнат хотелите, които ние сме ползвали при преминаване, паркинга и при нас е най-важен.

Ползвали сме този, когато се движим посока Блед или Марибор, без разглеждане в Любляна.Безплатен.
http://www.kmeckihram.si/
Една нощ, късно спряхме в този, но ако е много пълен не знам дали ще има места за 3 коли, питайте предварително, става за разглеждане. Плаща се, под 10 евро.
http://www.sincere1830.com/
Този е най-хубав, паркинга се плаща, мисля че беше 14-15 евро.
http://www.hotel-lev.si/
Има и други, по в центъра, но паркинга стига до 20 евро.

В Генуа решихте ли проблема с паркирането, ако не да помогна......

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 08:57 от Bled

# 815
Здравейте, можете ли да ми дадете съвети за организиране на   круиз до Карибите. Мнения - кой маршрут е хубав и е за предпочитане? Как седи въпроса с визите? Има ли вариант за круиз до Карибите, без да е необходимо издаването на американска виза? И последно засега, как е най - удачно да се лети до Маями или друга точка от която, започват карибските круизи?

# 816
  • Варна
Здравейте, можете ли да ми дадете съвети за организиране на   круиз до Карибите. Мнения - кой маршрут е хубав и е за предпочитане? Как седи въпроса с визите? Има ли вариант за круиз до Карибите, без да е необходимо издаването на американска виза? И последно засега, как е най - удачно да се лети до Маями или друга точка от която, започват карибските круизи?

Нали ще кацнеш в Маями,как без виза???

# 817
Може и да не каца в Маями, ако няма виза, просто няма да слиза на щатски порт  Peace

# 818
Питах, ако има друг вариант. Естествено, че ако избра маршрут от Маями, че ще ми трябва, най-малкото, ще разгледаме и Маями няколко дена, след толкова път все пак   Grinning

# 819
  • София
anelyia Да, има варианти, ето един от Santo Domingo, самолет до там:
1Santo Domingo, Dominican Republic 2La Romana, Dominican Republic 3St John's, Antigua and Barbuda   4Fort de France, Martinique 5Pointe-a-Pitre, Guadaloupe 6Philipsburg, St. Maarten 7Road Town, Tortola 8Santo Domingo, Dominican Republic

Има и от Генуа към Фор дьо Франс, Мартиника но е в една посока, трябва връщане със самолет.

Има един вариант, който ние сме правили, страхотен е, но не го откривам тази година. Тръгва от Антверпен и се връща там, никакви визи, никакви полети, отидохме с колата до там и това е. Повече дни и по-скъпо...Ако го открия ще пиша.

Има и още...........

# 820
Вчера попаднах на тази промоция. http://www.cruisenation.com/special-offers/neoromantica-offer.phtml Най-мечтаният от мен круиз, но не ме устройва като време.

# 821
1Santo Domingo, Dominican Republic 2La Romana, Dominican Republic 3St John's, Antigua and Barbuda   4Fort de France, Martinique 5Pointe-a-Pitre, Guadaloupe 6Philipsburg, St. Maarten 7Road Town, Tortola 8Santo Domingo, Dominican Republic

Има и от Генуа към Фор дьо Франс, Мартиника но е в една посока, трябва връщане със самолет.

Има един вариант, който ние сме правили, страхотен е, но не го откривам тази година. Тръгва от Антверпен и се връща там, никакви визи, никакви полети, отидохме с колата до там и това е. Повече дни и по-скъпо...Ако го открия ще пиша.

Има и още...........
Благодаря за насоките. Ще съм много благодарна, за още инфо, еврнтуално, ако ти попадне подобен маршрут, като този от Антверпен. Може и на лични.

# 822
  • Варна

Има и още...........

Абе тука малко ни взе за канарчета.От Анверс до Карибите е една седмица , там още една и една обратно , поне по 50 - 70 евро /човек и ако сте двама.........и то защо ,за двуседмично угояване в морето.?????????????????

# 823
  • София
peterky2002 Горе долу позна дните, бяха 19, но защо канарчета, те не ядат толкова, шегувам се. Цената беше 90 на ден за двамата, с всичко включено в нея без бакшиши и екскурзии. Защо се стряскаш от дните, това е сравнително къс круиз от този калибър. Има подобни които продължават с месеци. Най-дългият е 113 дена от Форт Лодърдейл на Holland America Line с кораба Amsterdam/пътували сме с него 14 дена/:
http://www.hollandamerica.com/find-cruise-vacation/FindCruises.a … p;dateCode=1_2014
А тук какво ядене ще падне, качваш се 50кг., слизаш 65, мале-мале. За сега съм качвала максимум 3кг. и позна точно на този круиз до Карибите. И знаеш ли защо, защото повече си на море и много малко ходиш по екскурзии. Прав си, ядене и пак ядене, но сега пак съм си добре.

# 824
  • Варна
Има си хас да не позная , все пак съм корабен механик Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Всичко друго ми хвали само не и дългите плавания Sad

Общи условия

Активация на акаунт