Ясновидци(врачки)-пета тема

• 265 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте,
вчера говорих с Карла. Много мила и позитивна жена.
Но не мога да преценя способностите й. Започна да говори за неща в бъдещето,които са невероятни и нетипични за моята личност. Само бъдещето ще покаже дали ще стане така. Иначе много добре ме описа като човек.
Също така ми каза, ако имам проблем и искам да я попитам нещо, винаги мога да и пиша, без да и плащам таксата.

Че кой няма проблеми? Трябва ли да си екстрасенс, за да познаеш?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Разбира се,че всеки има проблем, но едва ли вие може да познаете какъв е той и да ми кажете каква ще е развръзката от него  !

Проблемите обикновено са или със здравето или със самотата! Останалото се налучква?

Не съм съгласна с вас.
Аз нито съм самотна , нито имам здравословни проблеми.
Исках да изразя мнението си относно Карла, а дали е налучкала или не, само бъдещето ще покаже.

# 151
Хайде почна се пак!
abedmahfouz е споделила мнението си и мисля,че форумът е затова, а не за разбор на споделеното.Така ги усетила нещата,така ги ни представя.
Всеки сам преценява кого и как да спонсорира, но очаква и мнение от посетите го или говорили с въпросния човек.

# 152
Имам приятелка, много доволна от Карла, а за мен тя не е моят човек. От всички хора, със способности, с които съм се консултирала, като изключим онази самозвана номероложка Снежана Димитрова, слагам Карла на последно място, просто такова ми е усещането за нея. Признавам, че имаше едно-две неща, за настоящето които позна, но като цяло........не знам.........тя ли не се изразяваше подходяшо, за да я разбера, в мен ли беше вината......малко абстрактно/общо/с двузначно тълкуване ми звучаха някои неща. Просто хората имат различни енергии, начин на възприятие.......и т.н. На мен Карла ми звучеше притеснено......Всеки трябва да намери своя ясновидец, няма универсален за всички, т.е. да се харесва на всички.

# 153
Съвсем правилно си казала, Ani 27- всеки може би намира подходящ за себе си ясновидец, или астролог или от каквото има нужда.  Praynig
Аз например искрено споделих тук, че съм доволна от една ясновидка/ астроложка от Хасково. Не искам да правя реклама, а и тя си има достатъчно клиенти, затова отговорих подробно само на дамите, които ми писаха на лични съобщения. Тук няма да разказвам обстойно. Става въпрос за Светлана Христакиева. Който иска, да се увери сам.
Бих искала да кажа на хората, които питат за консултации относно здраве- Светлана  работи и в тази насока. Усеща проблема в болното място и насочва към конкретни специалисти. Който живее в Хасковска област  или Южна България, няма да сгреши да се консултира с нея.
Бих искала да попитам за една друга жена в Хасково- казва се Марияна /мисля- Атанасова и е фамилията/ Има ли доволни/недоволни  от нея?
И ако някой от Хасково може да сподели за други добри ясновидци от града или региона,  ще е добре! Hug
Благодаря предварително, хубаво е, че споделяме и си помагаме! bowuu  bouquet

# 154
Някой да е чувал за Надя от Русе,туркиня,мисля че е невероянта

# 155
Някой да е чувал за Надя от Русе,туркиня,мисля че е невероянта

Би ли дала повече информация че и аз се интересувам за Русе.

# 156
здравейте, от доста време преглеждам темата и реших да споделя своя опит. относно карла-доста неща ми каза за мен самата, неща който няма как да знае или налучква. дано и това което каза за бъдещето се случи! моля се! за леля искра-за мой късмет още на първия ден след няколко неуспешни опита се свързах с нея. лъчезарна и мила-не ми каза какво ще се случи в бъдеще, но ми даде съвет.стана ми интересно, че аз и зададох конкретен въпрос, а тя ми отговори със съвет! благодарна съм и и ще взема предвид съвета и! една ясновидка от бургаски квартал горно езерово-говори с имена, първо тя говори, а после си задаваш и въпросите. за сега тя е човека на който най много вярвам. може би и това че всичко се случи на лична среща, а не по телефон или скайп си оказва влияние. но толкова точно ми цитира имена да децата ми, на брат ми, на други близки и познати, просто нямам думи! заведе ме близка и след като тръгнахме аз бях като онемяла, дори не можех да мисля адекватно и не си записах телефон на тази жена.но ще го открия и публикувам, след нейно съгласие, във форума. но не мога все още да кажа дали е познала за бъдеще. може би към нова година ще имам мнение за това.
много е вярно това че всеки сам трябва да открие своя ясновидец! а и предполагам че и ясновидците си имат по силни или слаби дни, както и всеки от нас не се чувства всеки ден в перфектна форма.
 успех на всички!

# 157
  • По света и у нас
           Не си губете времето и парите, за да ходите при Надя/Надире/ от Русе. С нея общувах по телефона преди 5-6 г. Чрез мен пък "гледаше" и на 2 мои познати. Много е позитивна като човек, доброжелателна, но си пийва /това се усеща и от разстояние Simple Smile/ и прогнозите й не се сбъднаха. На една от жените, която беше в момента разделена с мъжа си каза, че по съдба им е дадено да бъдат заедно и че ще се съберат. Година по-късно двойката се разведе. Не е нужно да казвам повече подробности относно мен и другата ми позната. Определено не ни позна бъдещето.

# 158
Вчера бях при Теменужка.Позна всичко на 100%.Зададох и въпрос дали някога ще отида в чужбина,а тя се засмя каза...от колко години си извън БГ(вече 7 живея в Канада...Опитах да я подведа...не успях Crazy Crazy Crazy.Имах проблем,които се разреши точно както каза.Доволна съм и то много.

# 159
           Не си губете времето и парите, за да ходите при Надя/Надире/ от Русе. С нея общувах по телефона преди 5-6 г. Чрез мен пък "гледаше" и на 2 мои познати. Много е позитивна като човек, доброжелателна, но си пийва /това се усеща и от разстояние Simple Smile/ и прогнозите й не се сбъднаха. На една от жените, която беше в момента разделена с мъжа си каза, че по съдба им е дадено да бъдат заедно и че ще се съберат. Година по-късно двойката се разведе. Не е нужно да казвам повече подробности относно мен и другата ми позната. Определено не ни позна бъдещето.
Здравей,незнм дали говориш за същата ясновидка.Ако е туркиня и има внуче значи е тя.А и приятелки сме общували с нея само по телефона.Разбрах от нея от една приятелка,на която и беше казала къде д намери изгубения от колата си ключ.Когато и се обадих за пръв път започна с упреци към мен,че много съм наранявала мъжете,че не трябвало да имам връзка 1 година,да се опитам да се поправя иначе няма да имам пълноценна връзка.Позна ми,че идното лято ще имам няколк авантюри и юе ще уча в града в който съм сега.Обаче и стана още от тогава странно за първонаюалните и думи-каа ми и че съм излъчвала енергия,която отблъсквала мъжете,изкара ме едва ли не вещица-незнам дали се дължеше на факта,че прекратих дългогодишната си връзка точно в този период,но...
След това и звънях пак-питах я относно няколко лични въпроса,за които донякъдде позна но не точно.Единият беше свързан с човек,с който имах отношения и тя ми каз,че ще се прекратят пак ззащото не сме един за друг,не е моя човек(както е казала за семейството,което се е развело,че са един за друг).Случи се нещо подобно,но не точно.
Наскоро пак и звънях относно един чоек-кз ами същото не сме един за друг,няма да сме ззаедно-малко след това човека ме потърси,звъннах и отново да споделя какво е станало и т пак ми каза няма никкви вложени чувства не сте едиз а друг,ще срещнеш своя човек до 3 месеца...ами да видим акво ще стане...

Прави ми впечатление,че която и приятелка да я е питала за отношения с някого все и казва че не са един за ддруг.
На една приятелка не и позна абсолютно нищо,а на друга пък всичко с най-малка подробност включително и външния вид.

Явно си е до човек,може би някои хора са по-открити и по-лесно познава съдбата и живота им(като риятелката с външня вид).Аз силно се надявам да не е познала за мен последното нещо,зщото аз сама за себе с имам по-силно предчувствие,че не е така,както тя ми казва.Някои неща относно живота си ги усещам много силно и почти винаги се случва това,което съм усещала и знаела,че ще стане-както последната среща с моя човек.Ще видим след 3 месеца,ще споделя Simple Smile))
Ако някой иска може да му дам телефон и на ЛС,но да не се злоупотребява понеже жената е много позитивна и не се страхува да бъде пряма-да казва и най-лошото в очите.Който пък и е звънял да сподели впечатленията си от нея Simple Smile))
Аз от няколко дена с еопитвам да се свържа с леля Искра,но все е заета,като успея да говоря и с нея ще споделя.

А ако някой има и други впечатления за Надя д асподели Simple Smile)

# 160
Искам да споделя и аз за Карла понеже се пообърках малко.Така значи на ме карла всичко ми позна и отделно каза че в живота ми има момче с което ни е писано да сме заедно че било съдбовно и аз я питах за името и тя каза че е той (с това момче сме повече от приятели) Казах му за това на него и той от любопитство реши да си запише час.Тук става интересното и тя на него всичко му е познала и мъ била казала че в йивота мъ имало момиче което много обичал и обаче не му било писано да е с нея и той казал моето име итя казала че съм била аз и че през 2012 ще дойде в живота му друго момиче което било скромно и ще го обичало много. #Crazy И сега съм доста объркана.

# 161
.Тук става интересното и тя на него всичко му е познала и мъ била казала че в йивота мъ имало момиче което много обичал и обаче не му било писано да е с нея и той казал моето име итя казала че съм била аз и че през 2012 ще дойде в живота му друго момиче което било скромно и ще го обичало много. #Crazy И сега съм доста объркана.

Peperydka- какво те притеснява? това, че някое момиче ще се влюби в твоя приятел не ознава, че вие няма да бъдете заедно и че не ви е писано...
А и приятеля ти може да ти го е споделил на шега - да те накара да ревнуваш за нещо или да те накара да се страхуваш да не го изгубиш...мъжете са много странни! newsm78

# 162
  • По света и у нас
Krisito921221, за същата Надя става дума. Бях дала телефона й на мои познати от родния ми град. Едната беше след гинекологична операция / с извадена матка/, а Надя й казала, че ще си роди дете. По онова време приятелката ми беше на 50 г. Аз лично повече не бих я потърсила, но всеки сам решава, какво да прави. Лек ден!

# 163
А за Карла, аз мога само да кажа, че ми позна едно 98% от настоящето. Нямаше нещо, което да ми го каза и да не беше така.

И имаше нещо, за което доста се притеснявах и тя много ме успокои. Не знам дали ще се случи така, както каза..дано Praynig, но дори и да не стане...просто не съм толкова изнервена и гледам нещата по- философски.
Карла...все едно, че ми излекува състоянието на напрежение..така мога да го кажа.

Пак ще й се обаждам- приятно е да си говориш с нея.

# 164

Момичета,вече никой не споменава нищо за Гьокчен, какво става, няма ли отзиви за нея?
  Познава ли или само е прехвалена? Ако някой има впечатления нека да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт