Ясновидци(врачки)-пета тема

• 265 789
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Вчера бях при Теменужка.Позна всичко на 100%.Зададох и въпрос дали някога ще отида в чужбина,а тя се засмя каза...от колко години си извън БГ(вече 7 живея в Канада...Опитах да я подведа...не успях Crazy Crazy Crazy.Имах проблем,които се разреши точно както каза.Доволна съм и то много.

А на мен , за голямо съжаление, понеже бях там, за да питам за много важни неща, Теменужка не позна абсолютно нищо-въпреки дългия разговор ( или по-скоро дългото писане от нейна страна). тотално нулева сбъдваемост, нещата се развиха и продължават в напълно обратната от предсказаната от нея посока.Държа се добре, но ..какво от това....

# 166
Krisito921221, за същата Надя става дума. Бях дала телефона й на мои познати от родния ми град. Едната беше след гинекологична операция / с извадена матка/, а Надя й казала, че ще си роди дете. По онова време приятелката ми беше на 50 г. Аз лично повече не бих я потърсила, но всеки сам решава, какво да прави. Лек ден!
Днес една приятелка и звъня за да пита за приятеля и-каза ми същото като на мен-не им било писано ад са заедно.не е човека за  нея-да го освободи...
Аз бях впечатлена само от това,че намери ключа и от това че описа външния вид на съквартирантката ми,но....нещо и аз вече съм скептична

# 167
А на леля Искра като и звъня само ми се извинява,че или гледала или нещо била заета.Да не би да не иска да гледа по телефона?А тзи Карла по телефона гледа ли?

# 168
това е нормално за леля Искра. И аз в продължение на една седмица й звънях и все ми се извинява,че била заета. Но най-накрая ми отдели 3мин Simple Smile
А Карла гледа по скайп,пишеш й на е-майла,дава ти номер на банкова сметка,където да й преведеш 10лв и си уговоряте час за скайп.

# 169

Момичета,вече никой не споменава нищо за Гьокчен, какво става, няма ли отзиви за нея?
  Познава ли или само е прехвалена? Ако някой има впечатления нека да сподели.
Аз нямам добро мнение за нея, пълна мошеничка. Посещавала съм я веднъж  април месец тази година,  равносметката е много загубено време, такса-35лв. и нула познаваемост.

# 170
аз бих ви препоръчала за здраве и диагностициране Мариела.
Мерси, лошото е че доколкото разбрах по телефона не става, а за да дойда до Пловдив или където и да било вече да се засиля, ми се ще да имам гаранция че ще ми свършат работа. А едва ли има гаранция, че спрямо всеки е безупречна, като гледам как за всички силно препоръчвани има и много отрицателни отзиви. А и досега не съм обикалял малко точно по такива препоръки, и то някои от близки приятели, и резултат не съм видял. Та сега ми се ще да мина и аз по тънката лайсна с консултация по телефона, да знам че ако не могат да ме 'диагностицират', то поне не съм бил път и харчил пари напразно.

Тъкмо си мислех тия дни да звъня на Искра, и сега като чета съвсем ми е неудобно да я притеснявам само, като знам че има постоянно хора при нея и не съм единствения който ще и звъни през деня. Как издържа тази жена не знам, но ми трябва някой вещ във виждането и конкретизирането на причината за здравословен проблем.

# 171
  • София
Спомням си, че и аз доста звънях на леля Искра - или не вдигаше, или ми казваше да й звънна по-късно и след това пак не можеше да ми отдели време.......Но бях упорита и успях да се свържа. Уточнихме се за час в който да й позвъня. Тя коректно вдигна телефона и говорихме около 5 минути с уточнението, че ако искам подробно гледане - да я посетя лично или пак да й звъня.
Успех на всички, които искат да се консултират с леля Искра! Бъдете по-упорити ще се свържете.

# 172
  • София
А на леля Искра като и звъня само ми се извинява,че или гледала или нещо била заета.Да не би да не иска да гледа по телефона?А тзи Карла по телефона гледа ли?
При нея винаги има хора да им гледа и е изключително неприятно , когато и се налага да отговаря на въпроси по телефона.Извинете ме всички,които се нуждаете от помощта и , но ......не е приятно да питаш за собствените си проблеми и да слушаш за чужди ,които не те интересуват.Когато имам нужда намирам начин и отивам и искам това време да е само за мен и грижите ми.

# 173
не е приятно да питаш за собствените си проблеми и да слушаш за чужди ,които не те интересуват.
Това звучи доста грубо във тема за взаимопомощ. Ако ти си опряла до услугите на ясновидци и влезеш тук и попиташ за някой който може да ти помогне, няма да е хубаво никой да не ти отговори или да ти каже директно че не го интересува че имаш проблем и търсиш помощ.

Ако теб ти е близо и можеш да отидеш по всяко време, то на мен конкретно не ми е безпроблемно идването, не мога да се засиля до всяка точка на България като чуя за този или онзи. Още повече че съм го правил (предполагам и повечето тук) и то без резултат. 2-3 пъти съм се разкарвал до София, ефекта е бил само яко олекване на джоба ми. Така че преди подобни изказвания, първо се постави на мястото на другия, а не гледай само себе си и не искай само на теб да ти е добре.

Krisito921221, вече писах, че връзката с Карла се осъществява по скайп. На мейла си записваш ден и час за консултация. Тя има и телефон даден в сайта и, но предполагам че и той е за записване на час, тъй като се съмнявам че е личния и номер, по-скоро е на секретарката и която записва часовете.

# 174
  • София
не е приятно да питаш за собствените си проблеми и да слушаш за чужди ,които не те интересуват.
Това звучи доста грубо във тема за взаимопомощ. Ако ти си опряла до услугите на ясновидци и влезеш тук и попиташ за някой който може да ти помогне, няма да е хубаво никой да не ти отговори или да ти каже директно че не го интересува че имаш проблем и търсиш помощ.

Ако теб ти е близо и можеш да отидеш по всяко време, то на мен конкретно не ми е безпроблемно идването, не мога да се засиля до всяка точка на България като чуя за този или онзи. Още повече че съм го правил (предполагам и повечето тук) и то без резултат. 2-3 пъти съм се разкарвал до София, ефекта е бил само яко олекване на джоба ми. Така че преди подобни изказвания, първо се постави на мястото на другия, а не гледай само себе си и не искай само на теб да ти е добре.
Колкото и егоистично да е е така , отивам и искам да чуя за себе си , а отговаряйки паралелно на още няколко тя се разсейва и простете ми ,но тогава едва ли ще вникне в проблемите ни така както ни се иска.Дори , когато е имало друг човек в стаята е  била различна от това , което е когато съм сама.А съм била свидетел на не особено приятни моменти,за да се осмеля да коментирам.Всеки,потърсил тези хора има някакъв проблем,но когато звъниш някому се пита дали е удобно да говори и след това питаш.А тя е казвала имам хора и от другата страна се чува - ама аз само  да попитам....и разговора продължава няколко минути.Е извини ме,но на мое място едва ли ще си толкова великодушен .

# 175
А тя е казвала имам хора и от другата страна се чува - ама аз само  да попитам....и разговора продължава няколко минути.Е извини ме,но на мое място едва ли ще си толкова великодушен .
Е, уверявам те че аз не съм толкова нахален, затова и ми е неудобно да звъня, защото явно е много посещавана, но ще пробвам да я хвана свободна тази седмица за 2-3 мин., колкото да я попитам за здравето. Хванах се за думите ти, че не те интересуват чуждите проблеми. Иначе имаш право.

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 18:07 от diplodon

# 176
И аз ще продължа с леля Искра.Аз си поислих,че може би не иска да ми гледа.Ще и звънна по-рно сутринта освен

# 177
на мен ми беше казала да й звъня след 10ч

# 178
Здравейте момичета виждам че от доста време си пишете, та искам да ви попитам за някоя добра в гледането в минало и бедеще, (отвързване на късмет) последните години все надолу ми върви, нищо не ми върви в никакъв аспект все повече, и повече затъвам-та ми трябва от окрръга или от пловдив моля ви, помогнете в избора ми дайте ми телефон и адрес и какви суми взимат ориентировачно....

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 14:12 от dani890420

# 179
Посетих Зарифе от с. Яворница, както ме посъветва Стефка преди два месеца. Отдели ми около 10 минути и почти преповтори това което Стефка и леля Искра са ми казали и направи нейния си ритуал за очистване от негативна енергия (доколкото разбрах, тя не е гледачка, а по скоро чисти външни намеси и др.). От местни хора разбрах, че я търсят доста за помощ, включително и от близките села на съседна Македония. Не мога да кажа дали има ефект, защото не е минало никакво време .... Иначе жената е трудно откриваема през деня, а и самото село се намира на края на света!

Общи условия

Активация на акаунт