Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 293
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Аз се свързах с Величка от с. Катуница. Жената беше изключително мила и добронамерена. Помоли ме да и звънна след 10-15 мин., което и направих. Не знам как е работила с другите, но на мен ми го каза в стихотворна форма - ясно и кратко. Думите и потвърдиха предсказанията и на други - в това число и на Стефка и на Искра, но срока който даде е безумно кратък за разрешаване на дадения проблем. Определено бих я посетила когато имам път в района, най-малкото за да и благодаря лично за отделеното време.

# 391
Видях, че някой пита за Ангелина от Люлин и се сетих, преди може би година една позната беше ходила при някаква Ангелина в Люлин, която гледа на карти. Не знам дали е една и съща. Спомням си, че обясняваше, че е близо до училище или детска градина. Беше много доволна. Беше ми дала адреса да ходя, но така и не стигнах до там. Изхвърлила съм и адрес и телефон. Дано някой се включи, ако е ходил.

# 392
Avia na и аз съм същите впечатления т.е. много добри първо като за човек, второ като познаваемост и при мен нещата се препокриха със Стефка и Искра. Карла каза точно обратното на тях трите.
И аз смятам да отида, за да й се отблагодаря на жената, най-малко за учтивостта и времето, което ми отдели и то безрезервно.
Такива хора като нея заслужават благодарност и не само устна. Аз доколкото разбрах жената има близък който е парализиран или нещо такова и се грижи за него, което са си средства, които трябва да отдели.

# 393
Здравейте,интересува ме някой дали  има телефон и адрес на гледачката от с.Тънково?И ако е ходил при нея ще се радвам да сподели мнение.Благодаря предварително!

# 394
  • София
Здравейте,
бихте ли ми дали координатите на тази Величка от Катуница?

Предварително благодаря!

# 395
  • Sofia
И аз да помоля за координати на Величка от с.Катуница

Благодяря  Hug

# 396
  • София
...

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 00:57 от abedmahfouz

# 397
Днес бях при леля Бойка от Перник. Гледа на кафе. Говори точно, дава също дати, числа и букви. От казаното на мен всичко беше точно от нещата, които са в настоящето и са ми известни. Само за един човек ме предупреди да се пазя, но аз не се сещам кой е този човек. Или пък не съм го срещнала, ако приемем, че познава всичко.

Тук е обсъждана във втора тема. Има материали за нея и в интернет, разни статии. Пари - кой колкото прецени. Каза, че много политици и известни хора ходят при нея, това го намерих като информация и в интернет. Който желае и Перник му е удобен, може да пробва. Аз лично съм много доволна.

# 398
Аз още не мога да се свържа с Искра.А за Ивелина-мислите ли че наистина тя отговаря на смсите?

# 399
Аз не съм доволна от Ивелина.Пробвах, отговори ми пълни глупости,но парите за тел. ми ги взеха.Това е мое мнение и никой не длъжен да се съобразява с него.
При  леля Бойка от Перник ходих  преди 3 месеца и това което ми каза за бъдеще нищо не се случи.Поредното по евтино кафе за 15 лв.
 Който желае да пробва, може при мен да е станало така.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 21:22 от veronika70

# 400
Аз не съм доволна от Ивелина.Пробвах, отговори ми пълни глупости,но парите за тел. ми ги взеха.Това е мое мнение и никой не длъжен да се съобразява с него.
При  леля Бойка от Перник ходих  преди 3 месеца и това което ми каза за бъдеще нищо не се случи.Поредното по евтино кафе за 15 лв.

И при мен с Ивелина беше пълна скръб, нищо вярно.

Ти направо ме стресира с коментара за Бойка! Настоящето позна ли ти? Защото при мен всичко от настоящето беше точно, за бъдещето - ще видя скоро. Между другото - нейното предсказание съвпада с това на Искра. А това на Искра вече започна да се изпълнява и някои "бъдещи" неща, казани от нея, вече са "настоящи". За сметка на това Карла и Величка казаха точно обратното за вече случващи се неща, нещо не можаха да ме усетят. 

Говорих с Бойка кои неща от съдбата се случват и кои може да се променят. Това, което каза съвпада с това, което знаех от преди. Има някои неща, които на всяка цена се случват по един или друг начин, по-рано или по-късно, от които няма бягство. Има и други неща, които са дадени като пътища от съдбата, но от личната ни свободна воля зависи дали ще ги извървим. Това в голяма степен е добре, ако приемем, че е така. Иначе какво - излиза, че сме пионки в предварително изиграна партия шах. Но пък от друга страна - тази хипотеза дава възможност за грешка при ясновидство. Аз поне така си обяснявам нещата. Друга ясновидка ми беше обяснила същото и защо й е трудно да ми гледа за някои конкретни неща при моя стил на поведение. Също една ми беше казала "дава ти се от съдбата след месец възможност за ..., а дали ще я ползваш, ти ще решиш". Което отново признава ролята на свободната воля по редица въпроси в живота на всеки.   

# 401

И при мен с Ивелина беше пълна скръб, нищо вярно.

Ти направо ме стресира с коментара за Бойка! Настоящето позна ли ти? Защото при мен всичко от настоящето беше точно, за бъдещето - ще видя скоро. Между другото - нейното предсказание съвпада с това на Искра. А това на Искра вече започна да се изпълнява и някои "бъдещи" неща, казани от нея, вече са "настоящи". За сметка на това Карла и Величка казаха точно обратното за вече случващи се неща, нещо не можаха да ме усетят. 

Говорих с Бойка кои неща от съдбата се случват и кои може да се променят. Това, което каза съвпада с това, което знаех от преди. Има някои неща, които на всяка цена се случват по един или друг начин, по-рано или по-късно, от които няма бягство. Има и други неща, които са дадени като пътища от съдбата, но от личната ни свободна воля зависи дали ще ги извървим. Това в голяма степен е добре, ако приемем, че е така. Иначе какво - излиза, че сме пионки в предварително изиграна партия шах. Но пък от друга страна - тази хипотеза дава възможност за грешка при ясновидство. Аз поне така си обяснявам нещата. Друга ясновидка ми беше обяснила същото и защо й е трудно да ми гледа за някои конкретни неща при моя стил на поведение. Също една ми беше казала "дава ти се от съдбата след месец възможност за ..., а дали ще я ползваш, ти ще решиш". Което отново признава ролята на свободната воля по редица въпроси в живота на всеки.   
Да за минало и настояще ми позна, но за бъдеще нищо не се случи.А мен това не ме радва.Миналото си го знам, настоящето го виждам но бъдещето...

# 402
 Да за минало и настояще ми позна, но за бъдеще нищо не се случи.А мен това не ме радва.Миналото си го знам, настоящето го виждам но бъдещето...
[/quote]

Да, така е, разбира се. Много жалко. Аз за информация питам дали е познала нещо при теб. А какво ти е впечатлението - за бъдещето предрече нещата така, както ти би искала да бъдат или? Чудя се дали не е някаква тънка психология от някои ясновидци да правят клиентите щастливи, поне за известно време. Ако стане предреченото - супер, ако не стане - продали са им известно краткосрочно щастие и спокойствие. Не, че виждам смисъл в това.

# 403
момичета,величка не желае да й се дава тел.по интернет.днес ме помоли да го изтрия ,но ми е невъзможно.
така и не разбрах точно какъв е проблема.но явно прекалено много хора и звънят по тел,а тя не може да откаже.а го даде с цел уговорка за час и т.н.
моля ви да се съобразим с желанието й.
в неделя ще се срещна с нея и ако разбера нещо повече,ще пиша.

# 404
  • и тук и там :)
Знам, че за Карла е писано немалко, но има ли хора, при които нейните предсказания са се сбъднали?

при мен поне не се сбъдна нищо, а периода който ми беше казала отмина,и така се завъртя колелото на живота че няма как да се случи това,което тя ми каза

А за настоящето беше ли ти познала? Или генерално нямаше нищо вярно в нейните думи към теб?

На мен много ми позна- текущ проблем, за майка ми каза някакви работи напълно вярни, дори нпозна как и защо съм се разделила с бившият си приятел при условие, че нищо  нито съм питала ито съм говорила. седях и слушах и тя разказва ли разкава....
==========================
Tолкова много се надявам да е вярно това, което предсказва,още повече ми каза ,че е  абсолютно категорична.Мислех,че е с много по-висока познааемост, сега като чета и ми става много тъжно:(
Макар че като я питах  как стои един факт от настоящето, който знам , за да се уверя дали мога да й вярвам, тя се изсмя гадно-нервно и каза-"искаш да видиш дали познавам ли?"-е не позна:(((.
На Куртев изпратих смс, но не връща нищо 2ри ден, телефоните не вдига.
Някой да може да ссподели за познаваемост при Ангелина(Люлин) и Елена Лалова от Изида?

Здравей, ходих при Ангелина преди година с една моя приятелка - не позна абсолютно нищо, нито за миналото нито за бъдещето. И освен това и на мен и на приятелката ми говори почти едно и също/без да знае, че сме заедно/. Иначе има страшно много хора да чакат  Rolling Eyes  отидохме в 7 сутринта и минахме чак към 12h  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт