Ясновидци(врачки)-пета тема

• 265 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте.Искам да попитам някой от вас днес ходи ли при Таня от Ребърково.Моля да сподели мнението си , за да се прецени дали си заслужава ходенето при нея.Нали за това сме тук да си споделяме мнения.Хубава вечер на всички.

През 2008г. една ноемврийска събота моя приятелка ме заведе до Ребърково. Имаше много хора, най-вече от Северна България. Тогава не ставаше със предварително записване, на място се направи списък. Таксата й беше 10лв. или може би - кой колкото остави.
Лично аз не съм доволна от посещенеито си при Таня, претупва хората, нервничи като й зададеш повече въпроси, само се подсмихваше.... Нищо не се сбъдна от предсказанието й на мен и на приятелката ми. Това е моето впечатление. Вие ще си прецените най-добре дали да я посетите.
Аз също споделих че за гледане нищо не познава.Но за говорене с мъртви да.Това че претупва хората е вярно  когато се съберат доста хора и то без час.

# 676
fussion84 моля те,сподели дали посети Веска и Соня и какви са ти впечатленията от тях.
Относно Карла-някъде пишеше,че е на 26,а има дете,което й отговаря на е-майла-странна работа  Shocked Shocked Shocked
за Карла-минаха вече 2месеца някъде,и нищо от казаното не се е сбъднало....поредната шарлатанка за мен!
Подновявам си питането за възрастния човечец от Благоевград,който гледа на кафе

# 677
За Карла: при мен преди около месец каза нещо по даден въпрос, а тези дни - точно противоположното. Поне всички останали, с които съм говорила, са на 1 мнение за конкретния проблем. В заключение Карла ми каза, че "всичко е възможно". Аз бих се радвала, ако наистина толкова много зависи от мен в дадената ситуация, но никак не съм убедена, че е точно такъв случая, защото става въпрос за нещо, което е извън моя контрол. Иначе момичето звучи добронамерено, но какво от това.

# 678
Здравейте, относно Карла попаднах на няколко форума в които потребител създава тема свързана с ясновидство и уж търсейки мнения и насоки, след няколко коментара същият потребител горещо започва да препоръчва КАРЛА. Преди да публикувам отзивите си за нея търпеливо изчаках да минат не само посочените от нея дати, но и още доста време след тях. Въпреки, че беше категорична, до момента нищо от предсказаното не се е случило, няма и изгледи.

# 679
Имаше доста запитвания относно ходжа Исмаил, в събота пътувах към Банско и го посетих. Много съм впечатлена от чистотата, благородството и мъдростта на този човек. Надявам се, че ще успее да помогне и на мен.

# 680
Iskam da popitam nqkoi chuval li e za Daniela Todorova- Kabala, vidqh che ima svoi sait i otgovarq na nqkolko vaprosa bezplatno. Pratih vapros i chakam otgovor.

# 681
Iskam da popitam nqkoi chuval li e za Daniela Todorova- Kabala, vidqh che ima svoi sait i otgovarq na nqkolko vaprosa bezplatno. Pratih vapros i chakam otgovor.
В началото на годината си писах с нея в Skype.Таксата беше 25лв.Много мила и разговорлива жена, но за съжаление не позна нищо за бъдещето ми.

# 682
Аз знам, че истинските ясновидци:

1) са много малко
2) НИКОГА не си слагат такса на услугите ( приемат, колкото им оставиш или "гледат" безплатно)
3) НИКОГА не се афишират ( нямат сайтове, не участват в шоу-програми за балами  и т.н.)

А това ходене по ходжи хич не ми се коментира!  ooooh! Нямате представа в какво се забърквате. Виждала съм последствията от това в една моя състудентка.

А правенето на магии носи много тежки кармични последствия. Това се наказва най- строго- да ограбиш свободната воля на човек и да го накараш да ти " играе по свирката". Кой си ти, че да го правиш?
Наказанието може да бъде, да ти се върне на теб ( както обикновено става), тоест на кого ще му хареса да му направят магия и да го превърнат в своеобразно зомби?!  Rolling Eyes

Говоренето с мъртви- да не говорим колко е опасно, но КОМУ Е НУЖНО? Оставете мъртвите на мира, те си имат техния път. Сякаш с живите всичко ни е наред, та да разбутваме и мъртвите.

Да гледаме да живеем в мир и любов с хората, докато са живи, а не да ходим да ги безпокоим, когато тръгнат за другите светове.

bouquet

# 683
Имате ли впечатления за Милка от Свиленград? Около мен доста се говори за нея и мога да я препоръчам макар че не съм имала  личен контакт с нея.
[/quote]

Моите впечатления от Милка са отпреди години. Първото ми ходене при нея не се увенча с особен успех по отношение на познаваемост от нейна страна. Малко след това моя приятелка провери нейните гададелски способности. Беше впечатлена от точността на отговорите на Милка във връзка с настоящето и миналото.

Години след това бях пред нервен срив. Получих "удар под кръста" от любимия и неговото обкръжение. Точно около Коледа. Не знаех какво да правя и какво да предприема. На прага на радикални промени в живота си, потърсих Милка.  Тя по това време беше спряла да приема. Но чувайки отчаянието в гласа ми, ме покани у тях. И то на 31.12-ти месец. Много съм й благодарна!Вдъхна ми вяра и сили да продължа напред. Сега от дистанцията на времето мога да твърдя, че всичко казано ми от нея се сбъдна. Точна беше дори в описанията на хора със зодиакалните им знаци, първите букви на имената им, както и половата принадлежност. Потвърди и ролята им в ситуацията, която ме измъчваше.

Това се случи на 31.12.2002г. Тогава такси нямаше. Но икономическата криза си е казала думата. Wink

# 684
Аз знам, че истинските ясновидци:

1) са много малко
2) НИКОГА не си слагат такса на услугите ( приемат, колкото им оставиш или "гледат" безплатно)
3) НИКОГА не се афишират ( нямат сайтове, не участват в шоу-програми за балами  и т.н.)

А това ходене по ходжи хич не ми се коментира!  ooooh! Нямате представа в какво се забърквате. Виждала съм последствията от това в една моя състудентка.

А правенето на магии носи много тежки кармични последствия. Това се наказва най- строго- да ограбиш свободната воля на човек и да го накараш да ти " играе по свирката". Кой си ти, че да го правиш?
Наказанието може да бъде, да ти се върне на теб ( както обикновено става), тоест на кого ще му хареса да му направят магия и да го превърнат в своеобразно зомби?!  Rolling Eyes

Говоренето с мъртви- да не говорим колко е опасно, но КОМУ Е НУЖНО? Оставете мъртвите на мира, те си имат техния път. Сякаш с живите всичко ни е наред, та да разбутваме и мъртвите.

Да гледаме да живеем в мир и любов с хората, докато са живи, а не да ходим да ги безпокоим, когато тръгнат за другите светове.

bouquet

Абсолютно съм съгласна с написаното от теб, като изключим ходжите. Аз нямам кой знае какъв опит с тях, единствената ми среща с такъв човек е дядо Исмаил от Краище, но не смятам, че той би навредил на някого. Докато чаках да ми дойде реда се запознах с хора, които споделиха колко много им е помогнал и сега водеха свои близки с проблеми.

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 10:37 от kateto1980

# 685
Na имаш ли координати на тази Милка от Свиленград. Може да имам път на там в скоро време и няма да е зле да й имам координатите.

Мерси предварително!

# 686
За Милка от Свиленград не мога да помогна с координати. Едно време знаех номера на стационарния й телефон. Но оттогава аналоговите линии се подмениха с цифрова връзка. Пък и доста хора се отказаха от домашните си телефони. Ако някой друг може да помогне, добре. Аз единствено знам, че някога живееше в кв. "Юг". Знам блока само като разположение. Но щом сега и бизнесмените я преслушват, може да развива дейност на по-оживено място.

# 687
Здравейте!
Подтикната от вас, коментарите и препоръките /е, само оправдание от моя страна, Simple Smile/, реших да се свържа с Карла.Изпратих й 10лв. и се чухме по Skype. Започна да ми говори и много често изчакваше моята реакция. Ако потвърждавах това, което казва, започваше да се кефи. Ако не реагирах, тя се чувстваше доста несигурна. Общо взето при нея всичко е на налучкване. Явно чете форумите в интернет и е станала много мнителна, раздарзнено ми обясни, че много я "проверявали" / клиентите / и сравнявали казаното с други гледачки. Беше доста ядосана и ми каза: "Дано вие не сте от тия?!" Препоръча ми да направя един ритуал и ми определи кога пак да се свържа с нея, за да види как стоят нещата. Поразпитах за ритуала хора на които вярвам и имам доверие и ми обясниха, че няма нищо лошо, да го наравя, няма да ми навреди. След като приключих с всичко, изчаках срока, опитах да се свържа с Карла /спазвах стриктно указанията й!/. Беше ме махнала от списъка с абонати. Писах й на e-mail-а и тя ме добави, позвъних й, написа ми: "Изчакайте малко." Това "малко" продължи 15 дни!!! Отново обмисля пълномощно за мен за Skype .......нямам думи!
Да ми беше казала да й изпрая още 10 лв. за нова консултация, явно до парите опрат нещата. Какво печели като разиграва така клиентите??? Лично аз повече няма да ползвам услугите й! Аз посещавам гледачки на много по- високо ниво от това на Карла и за мен това беше зауба на време! Не съм доволна!
---------
И при мен е странно с нея.
След скайп разговор, мислех да я посетя лично, имах нужда от уточнения-писах и двукратно на имейла,за да си запиша час,не дойде отговор.Успях да я намеря по телефона-каза, че секретарката й е в отпуск и ще получа отговор, това така и не стана.Сега и по телефона не мога да я открия в интервала който тя е посочила за свързване с нея.
Може и да си има някакви проблеми, знам ли, но това не създава добро усешане.

Никакъв ефект не очаквай от тези нейни ритуали, и нищо от това което предрече не се случи, ами точно обратното стана, а за предсказанията и за догодина ще поживеем и ще видм.  Платих си втора такса за разговор с нея и не се включи в скайп изобщо за уговореният час,  пих една студена вода за 10 лева.

# 688
Привет момичета, аз съм ходила три пъти при Таня от Люлин и съм много доволна-засега всичко ми позна.  Не ми хареса само,че последният път ме видя с второ дете момче (докато преди това все твърдеше,че е момиче). Гледа на рожденна дата, кафе и карти. Таксата е колкото оставиш.
Някой ходил ли е при нея и какво мисли?

# 689

malinami!

Потресена съм да го чуя Shocked

За информация- При Искра отбелязвам едно непознаване, Ивелина за пореден път ми позна с смс-те. Хора..явно на мен тя просто МОЖЕ да гледа.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт