Ясновидци(врачки)-пета тема

• 265 782
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
някой който е писал на тази Магда да каже дали му е познала
Здравейте.По повод тази Магда не се лъжете.Всичко е лъжа.Преди една година аз изпратих сумата от 48 лв. да ми отговаря на въпроси  за който търсех спешно отговори.Оказа се че за мен всичко е лъжа.Имам чувството че такава жена няма, това е мое мнение.Настоявах да се среща с нея нищо че е глухоняма но отговор не получих.Тя има и сайт.Там няма нито адрес нито телефони.Така че не се лъжете.Това е от мен, искам само да помогна.Ако някой наистина е ходил и виждал тази жена нека да пише .Ще се радвам да разбера и други мнения.Приятна вечерна всички.

# 136
Питахте, дали Искра говори за магии и здравословно състояние. Отговорът ми е да, като при мен каза, че нямам магия и беше конкретна за минали заболявания и интревенции, включително и на мои близки /дори и починали - позна от какво са починали двама от тях/. В момента имам заболяване, което тя не спомена, но аз го отдавам на това, че душевното ми притеснение е повече, отколокото ми влияе заболяването и затова тя говори повече за душевната ми болка, пък и заболяването си го контролирам и не го усещам да ми се отразява физически.
И, нещо друго бих искала да спомена, което в предишния ми пост пропуснах да вметна: леля Искра наистина е много мил човек и се държа приятелски с мен. Видях мнение, че всъщност ние не отиваме при ясновидец, за да ни стане приятел, а за да ни гледа и да ни познае бъдещето. Но мисля, че при положение, че повечето хора опират до ясновидец, когато имат сериозни проблеми и душевни страдания никак не е излишно да чуеш една мила дума, да ти се усмихнат отсреща, за да ти олекне поне малко, пък, ако и ясновидецът е познал и всичко хубаво се сбъдне какво по-хубаво от това! Simple Smile

# 137
  • софия
Здравейте на всички. Преди време бях писала в темата за моя опит с "гадателки", не съм писала отдавна, но ви чета редовно. Събрах смелост и днес се обадих на леля Искра. От три дни и звъня, днес ми вдигна и искам да споделя впечатленията си. Говорих кратко, защото беше заета, поиска ми името и навършени години. Каза, че няма да ми дава срокове, защото ако обърка нещо не иска да си мисля, че ме е излъгала. Каза ми най-много до една година - виждала месеца, но не ми каза нищо. Много мил и лъчезарен човек е - каза ми, че не ми го казва просто ей така за да ме утешава, а защото наистина го виждала че така ще стане. При първа възможност ми се иска да я посетя лично, но скоро няма да е за съжаление. Имам въпрос към тези момичета, които са се свързали по телефона с нея и на които им дала по кратки срокове - дали се е случило нещо от това, което им е казала. Без никакви данни от моя страна - просто с едно вдигане на тел. слушалка.... много ми се иска това което ми каза да е истина и да се случи, но незнам дали е възможно просто с вдигане на слушалката. Ако някой реши да сподели, ще се радвам да прочета отговора му независимо от резултата. Благодаря ви   bouquet

# 138
Благодаря на тези, които ми отговориха на въпроса. Може да опитам тогава да се допитам до нея, след като за толкова време лекарите се оказаха безсилни да ми поставят диагноза. Продължавам обаче да недоумявам коренно различните отзиви, породени и от начина на ясновидстване, при едни уж говори конкретно и без въпроси, при други едва ли не само с налучкване. Даже оставам с впечатлението че доволните са тези свързали се по телефона с нея, а недоволните - посетили я лично. newsm78

Колкото до Стефка, понеже не е отговорено на kadrokoska и blondie_, доколкото разбрах първо се свързваш с нея по телефона за да си уговориш ден и час за скайп връзка, тъй като работи само по снимка и следователно по телефона няма как да стане.

Арадия пита за Махмуд, никой не и е отговорил...

# 139
Здравейте!Какво е мнението ви за феномена Стефка Казакова,която отговаря само чрез писма и снимка във вестник"Всеки ден"-имате ли някакъв опит?Аз лично нямам успешна връзка с нея вече пети месец?

# 140
аз бях при махмуд преди 3седмици.не съм особено впечатлена.
но има време до нг да кажа дали е станало това,което е казал.
постави си конкретна цена на кафето,на амулета,което не влиза в моето определение за дарба ,получена свише..
прояви желание да ми развали магия и да го потърся след седмица да ми каже резултата или ако трябва да нося нещо..не го направих.

# 141
diplodon много си мил и любезен! Благодаря за отговора!

# 142
И аз като diplodon бих искала да се свържа с някой, който е добър в определянето на здравословното състояние.

# 143
Благодаря на тези, които ми отговориха на въпроса. Може да опитам тогава да се допитам до нея, след като за толкова време лекарите се оказаха безсилни да ми поставят диагноза. 

Хей diplodon и moonlight.

аз бих ви препоръчала за здраве и диагностициране Мариела.

Успех!

# 144
И аз като diplodon бих искала да се свържа с някой, който е добър в определянето на здравословното състояние.

и аз се присъединявам към въпроса.знаете ли някой добър точно в тази част?при мен лекарите все различно нещо ми казват и не знам какво точно ми има. Cry

# 145
Здравейте.По повод на това че някой от нас търси  ясновидец за здравословни проблеми, потърсете,аптекар Петко от аптека Хера във София.Прочетох в интернет много добри отзиви за него, първо ти поставя диагноза, после ти казва как да се лекуваш.Аз случайно прочетох за него и не мога да дам мнение .Не съм ходила.Може да ви помогне.Аз също искам само да помогна.

# 146
  • София
Здравейте,
вчера говорих с Карла. Много мила и позитивна жена.
Но не мога да преценя способностите й. Започна да говори за неща в бъдещето,които са невероятни и нетипични за моята личност. Само бъдещето ще покаже дали ще стане така. Иначе много добре ме описа като човек.
Също така ми каза, ако имам проблем и искам да я попитам нещо, винаги мога да и пиша, без да и плащам таксата.

# 147
  • София
Здравейте,
Но не мога да преценя способностите й. Започна да говори за неща в бъдещето,които са невероятни и нетипични за моята личност. Само бъдещето ще покаже дали ще стане така. Иначе много добре ме описа като човек.
Също така ми каза, ако имам проблем и искам да я попитам нещо, винаги мога да и пиша, без да и плащам таксата.

Че кой няма проблеми? Трябва ли да си екстрасенс, за да познаеш?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 148
  • София
Здравейте,

Че кой няма проблеми? Трябва ли да си екстрасенс, за да познаеш?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Разбира се,че всеки има проблем, но едва ли вие може да познаете какъв е той и да ми кажете каква ще е развръзката от него  !

# 149
  • София
Здравейте,

Че кой няма проблеми? Трябва ли да си екстрасенс, за да познаеш?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Разбира се,че всеки има проблем, но едва ли вие може да познаете какъв е той и да ми кажете каква ще е развръзката от него  !

Проблемите обикновено са или със здравето или със самотата! Останалото се налучква?

Общи условия

Активация на акаунт