Ясновидци(врачки)-пета тема

• 267 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Ами Блонди- дори и човека да е с дарба..пак има дни, в които може да не познае.
Всички сме хора- нали?

И ето с Дороти- на теб ти е казала някакви детайли, на мен много общи неща...тъй че споровете относно това дали някоя гледачка познава или не- са малко излишни.

Ако има повече доволни от някаква гледачка- значи са ок нещата Wink

# 286
  • В Балкана
.... Аз още съм на мнение,че много познава! Всички,които съм пратила досега при нея са доволни!

Да, де ама на мен тази Соня нищо не ми позна, какво и всяка друга при която съм ходила де.  Е, айде излъгах, позна едно нещо. Ама тя и без да ми го казва аз си го знаех.
Аз й оставих два лева. Не сметнах, че заслужава повече. Казах й " Ако познаеш, ще се върна и ще ти дам много повече. Ако не познаеш с двата лева, се почерпи за мое здраве." Когато ме изпращаше се заговорихме за една книга. Имала я, но трябвало да я потърси. Щяла да ми я даде на пролет, когато пак дойда. / Януари ходих при нея/. Е ми от тогава не мина една пролет, а цели три. Сещай се защо не се върнах.

# 287
Здравейте, момичета отдавна гледам форума и се чудя защо пак има доста разногласия. Аз не разбирам от ясновидство, но по мен съдя има хора с който контактувам иделно има такива с който не мога, има кръвни групи от който може да ти бъде преляна кръв има такива от който не може, колкото и да искаш да помогнеш попадайки в такава ситуация, можеш само да наблюдаваш. Аз се замислям не е ли и с ясновидството така или както една съфорумка каза всеки трябва сам да открие човека който би му помогнал. Мисля, че на някои ни се е наложило от нужда да търсим такива услуги и ако може да си помогнем всеки сам да открие, човека който може да му помогне.

# 288
seniorata2,
Ами така е.Аз например мога да дам на всички,а на мен само една кръвна група Wink.Така е и при ясновидците.Помага ти само един,който сметнеш,че е добър,че е за теб.Вярваш му и буташ напред,а дали ти помага...това е друг въпрос.
Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 289
На мен пък Дороти ми каза някои специфични неща за характера ми и прогнози, за без пари и по имейл съм доволна.
Предполагам че по-скоро ти прави астрологичен хороскоп, отколкото да ти ясновидства нещо.

Аз пак казвам,по принцип въобще не вярвам в такива неща,но ми е много странно това,което се случи.

http://play.novatv.bg/play/251190/ Препоръчвам на всички, които не са го гледали, да го направят.

Иначе са те посъветвали да потърсиш някоя от тук коментираните. Пробвай с Карла или Искра, понеже има опция и за по телефона. 

# 290
Здравейте, след като прочетох коментарите за леля Искра и Крала, реших да им се обадя. И с двете успях да се свържа лесно, Карла има час между 19 и 20 часа, през който отговаря и по телефона, но само на 1 въпрос. Леля Искра ми се стори много мила и сърдечна жена, наистина след разговора след нея се почуствах по-добре. Но за Карла не мога да кажа същото, започвам да си мисля, че може би наистина има "двойник". На един от моите въпроси двете отговориха различно, а Карла ми каза, че ако искам да променя нещата да се свържа с нея на и-мейла, за да ми каже какво да правя.

# 291
...На един от моите въпроси двете отговориха различно, а Карла ми каза, че ако искам да променя нещата да се свържа с нея на и-мейла, за да ми каже какво да правя.

Аз тази част никога не я разбирам. Ако е дадено от съдбата нещо да се случи, то не се ли случва в един момент, макар и по-трудно или по-бавно, ако има някакво негативно влияние? Защо са нужни ритуали и отвари, за да се преобръща съдбата и въобще възможно ли е?? Би трябвало свободната ни воля да може да обръща съдбата, не магически заклинания, поне като вярващ в Бог човек така си мисля. Ясновидците не би ли трябвало да ни насочват за пътищата на съдбата и евентуално да могат да подпомагат тези пътища, не да създават нови такива? Не е ли твърде божествено човек чрез магия да може да преобърне цялата ти съдба, евентуално би могъл да я затрудни, забави, но за повече...

Искра и Карла и на мен ми казаха коренно противоположни неща за бъдещето, а за съжаление Карла не можа да усети особено и настоящето, разчиташе повече на логика за ситуацията. Предсказанието на Искра започна да се сбъдва, дано нещата се запазят и дори подобрят в тази насока. 

# 292
Аз днес говорих с леля Искра, много мила жена. Имаше хора, но ми каза че за един въпрос няма да ми откаже. До пет месеца трябва да стане това за което я попитах.

# 293
  • София
diplodon, много благодаря за линка, който си поснал! Изгледах го с много внимание и удоволствие! Гледайки предаванията на д-р М. Папазова и нейното участие при Цветанка Ризова, за пореден път се убеждавам, че това е една жена, от която можем  много да научим и някои неща в себе си да променим. Всичко е в основата на позитивното мислене  себеуважението...накои хора станаха милионери пишейки и правейки обучителни курсове на тази тема.
Относно познаваемостта на гледачките: лично аз мисля, че е много важно ти самия, отивайки при гледачка, да си отворен да приемеш информация, дори ако щете, да я допуснете до себе си. Така се получава доста добра познаваемост. Но ако аз отида при гледачка, невярвайки в способностите й, изобщо в гледачките, защото не трябва да им се доверяваме или просто, защто не вярвам в тези неща / доста често съм го правила!!! /  - резултата е нулев!!! Не ми познават!!! Да, няма спор, че и самата гледачка трябва да й е ден за гледане, защото ако не се чувтава добре и е ядосана, вярвайте ми - нищо няма да ви познае и в този случай само си даваме парите!!! Лично аз съм имала много такива случаи...плащам си, защото  от баба знам, че като отидеш на гледачка трябва да си платиш, монети или книжни пари, но й се плаща. Ако гледачката не ви вземе пари, трябва да й се вхърлят на земята монети.
За съжаление,  много малко са коректните врачки, дето като нямат инфо за теб и не могат нищо да ти кажат = не ти взимат пари. Има такива, но са много малко! Но все пак им прави чест!

# 294
nikolinanik, моля. Наистина доста магнетична жена е Папазова. Надявам се не само ти, а и всички които са се съмнявали че имам нещо общо с Карла, вече да сте разбрали че не е така. Просто съм сред доволните, които са се свързали с нея.

Сега за Искра. Току що звънях и още от 1-я път ми вдигна и говорихме. Впечатленията ми са също добри, но за съжаление конкретиката, която искам за здравословния проблем, и при нея липсваше. Каза ми че не е сериозен (от рода на рак, но това и аз го знам) и че не съм попаднал на точния лекар все още (но то и това е ясно щом досега дори нямам поставена диагноза). Уж съм щял да намеря точния лекар до 1-2 месеца и да се оправя. Като цяло само хубави неща ми каза, както и Карла, да видим какво ще става.

# 295
[Уж съм щял да намеря точния лекар до 1-2 месеца и да се оправя. Като цяло само хубави неща ми каза, както и Карла, да видим какво ще става.

Браво! Peace

Дори и да не ти е поставила точна диагноза, поне ти е казала време, в което ще намериш правилния лекар. Това е супер! Аз бих се успокоила при такава новина!

Айде, сега да ни кажеш след 1-2 месеца дали така се е случило за доктора Wink

# 296
Здравейте. Искам да кажа на всички които се нуждаят от един истински човек много добър и усмихнат то това е Гюкчен. Преди години когато се запознахме още ни се бяхме  представили с мъжът ми  и тя започна да ни казва такива неща които нямаше КАК и ОТКЪДЕ да знае. Имах чувството, че или цял живот тази жена от някъде ме е наблюдавала или че ми е влезнала в главата и чете най-съкровените ми мисли, чувства и тайни.

# 297
Silvia тази Гюкчен тука я разпнаха направо...Явно, че преди е познавала много, но вече е превърнала всичко в печалбарство и може и да е загубила способност да гледа.

Аз искам да попитам за жената от Катуница - Величка май беше...Моля който е ходил да пише отзиви. Имаше няколко отзива преди, но ако някой друг е ходил, моля да сподели! Аз мисля да отида, но все още не мога да намеря време.

# 298
  • София
Не мога да изчета всички мнения в темата, но някой има ли лични впечатления от Малина Николова от Пловдив? Напоследък много се пише за нея.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт