Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 433
  • 737
  •   1
Отговори
# 315

Пит,до Сандански сигурно има редовни автобуси,а от там до селото са 10тина км.Има нещо като цех,където идват работници,което ме кара да мисля,че почасово има автобус за селото.Най-сигурно  е да се пътува събота или неделя,защото първия път,когато я посетих,беше 8часа сутринта ,но тя вече беше отишла на работа.Заслужава си усилието да се отиде до там.

# 316
Разцъках разписанията. Благодаря!  Hug
Обаче ако са я избрали за кметица, няма фащане  Mr. Green

# 317
  • в сърцето на държавата
               Здравейте,
нямам време да чета всички страници, но ще бъда много благодарна, ако някой ми каже телефона на Карла и тя гледа ли по телефона и  със завишени импулси ли е телефона и???

# 318

Пит,дори да е станала,едва ли в почивните дни ще е ангажирана.В селото цари такова спокойствие,че надали ще се разтичат веднага да усвояват Еврофондове.

# 319
               Здравейте,
нямам време да чета всички страници, но ще бъда много благодарна, ако някой ми каже телефона на Карла и тя гледа ли по телефона и  със завишени импулси ли е телефона и???
И без да четеш страниците можеше да влезеш в сайта и, и да видиш телефона - 0884/852440. По него би трябвало да 'гледа' само от 19 до 20, поне така е обявила. Няма никакви импулси.

Някой скоро да се е чувал със Стефка по телефона и да си е уговарял консултация по скайп!?

# 320
Тъй като получих някои запитвания за сайта на Пиналски.пояснявам стария не работи.Новия му сайт и фейсбука са

http://www.facebook.com/pinalsky
http://www.bg.pinalsky.eu/
Ако имате нещо неясно може да ползвате контактната форма на сайта.

# 321
А какви са отзивите за Пиналски? Някой вече да се е свързвал с него?

# 322
Отзиви за Боряна Тотева? Вечер правила и консултации по телефона, някой звънял ли е?

# 323
Отзиви за Боряна Тотева? Вечер правила и консултации по телефона, някой звънял ли е?

Аз ходих лично при нея преди месец. Беше толкова зле, че накрая я досрамя да ми вземе пари. Извини се, че е уморена. Всичко, което каза, бяха крайно несполучливи опити за налучкване чрез подпитване. Накрая ми стана чак жал за нея, защото ме гледаше с такава безпомощност в очите и надежда поне НЕЩО да уцели. А дори снимки й носех. Докато "гледаше" на хората телевизорът й беше включен със звук на сериал (не знам как това не й пречи, беше толкова силно, че и на мен ми пречеше да си чуя мислите), а за да пробва да познае нещо, ползваше калкулатор и правеше сметки с рождените дати по няколко пъти. Разбирам, че е възможно дори добър ясновидец да има лош ден или неуспешен контакт с някого, но самият й подход много ме учуди. Имах големи очаквания от нея, но уви. А като отидох пред вратата й имаше хора и трябваше да чакам, надявах се това да е също някакъв критерий за способностите й. Останах с впечатление, че развива основно бизнес с лечителство (не ясновидство) и съдейки по наетия от нея офис в София, явно изкарва добре. Чест й прави все пак, че не ми взе пари, защото трябваше да й оставя 50 лв. Не знам как е при други, но при мен беше огромно разочарование.

# 324
-------------
Боряна Тотева -като ясновидство-нула при мен!
За жалост със съшата познаваемост беше и Теменужка( Пловдив), за чиито предсказания много  и напразно се надявах да се сбъднат.
Някой наскоро пита за Гюкчен-от 3 посещения там з,а около 1 година, чух 3 различни версии от нея.
А сега Искра и Карла, за един и същи въпрос , ми предрекоха 2 напълно взаимно изключващи се неща..На коя да повярвам....?

# 325
...А сега Искра и Карла, за един и същи въпрос , ми предрекоха 2 напълно взаимно изключващи се неща..На коя да повярвам....?

И при мен стана така с Карла и Искра. Засега предсказаното от Искра (и потвърдено от други също) се сбъдва. Но чета във форума, че при други Искра не е познала.

# 326
Тъй като получих някои запитвания за сайта на Пиналски.пояснявам стария не работи.Новия му сайт и фейсбука са

http://www.facebook.com/pinalsky
http://www.bg.pinalsky.eu/
Ако имате нещо неясно може да ползвате контактната форма на сайта.
Еее, Вселената си знае работата:) Точно преди време се опитвах да намеря /несполучливо/ повече информация за този човек, понеже дочух много добри отзиви и..ето сега:) Благодаря!

# 327
======================================================================
Пуснах смс на посочения номер, но не се върна потвърждение, че е получен.Това нормално ли е?
Ако някой има впечатления, би ли споделил след колко време се получава отговор и разбира се с каква познаваемост се е оказал за вас.

# 328
Здравейте,

Днес с една приятелка бяхме при Искра в Бистрица. Явно всичко наистина е много индивидуално, защото при мен беше пълен провал - не знам дали уцели и 5% от нещата, задаваше ми много въпроси, а повечето от твърденията за мен, за семейството ми /брой братя и сестри, професии, т.н/ бяха абсолютно неверни.
Обратно, веднага след мен влезе и моята приятелка /въпреки, че аз й казах, че не виждам смисъл/ и излезе страшно доволна. Каза, че е познала всичко със страшни подробности, а и за бъдещето доста и е говорила.

# 329
======================================================================
Пуснах смс на посочения номер, но не се върна потвърждение, че е получен.Това нормално ли е?
Ако някой има впечатления, би ли споделил след колко време се получава отговор и разбира се с каква познаваемост се е оказал за вас.

Преди около 2 месеца изпращах смс, не се получава смс за потвърждение. Чаках 2-3 дни за отговор. Сега от дистанцията на времето мога да кажа - при мен имаше 100% познаваемост на бъдещето, настоящето също беше описано точно. Но отговорите са кратки, това е смс все пак.

Общи условия

Активация на акаунт