Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 260
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Копирате си адреса, който излиза, влизате си в пощата в яху, пействате и пишете писмото. Аз получих отговор след половин ден.
Момичета, а колко време чакате за отговор от Дороти? Flutter
Аз писах вчера, нямам отговор още, а чета тук, че бързо отговаря.
Може нещо да съм оплескала с имейла newsm78

Момичета, искам да споделя за Дороти - отговорите й се бавят 2-3 дни, но жената отговаря акуратно! При отговорът й, тя ми описа настоящата ми ситуация много точно, а и промяната на нещата, които ще се случат - Февруари - Март! Ще видим! Тогава ще пиша пак! М№

# 511
Бих искала да споделя нещо. Сетих се, че когато отидох за първи път при Валерия Христова бях обещала да споделя, ако нещата се сбъднат. Е, за мое огромно съжаление дойде октомври месец и отмина, а мъжът ми е още без работа... Ходих при нея всеки месец от юли до октомври и всеки път тя беше категорична, че нещата ще се оправят, мъжът ми ще си намери работа и ще е удовлетворен... Уви. Не позна. Нищо такова няма...Много съм разочарована, защото ако не е познала за това, то и другите неща, които ми предрече може да не се случат... Жалко.
Така че - не съжалявайте, че си е взела почивка.

# 512
Преди време се пишеше за Радо от Асеновград. Може ли някой, който е ходил да сподели дали познава?

# 513
Ако някой е посетил ходжата от с.Краище, моля да сподели впечатления.

# 514
Здравейте,

да се запища и аз-в събота посетих величка от Катуница-ами честно казнао не сотанах особено очарован,сега не знам дали е познала но-здрав си,прав си,ще ти дам лубовта.такижа несхта малко ми се видяха странни.

Посетих отново Теменужка-ами логичните и отговори съобразно ситуациите в които съм,смело мога да твърдя,че определено съм за нея.

Иначе тук в София-разчитам на Ина до женския пазар,макар че не виждам тук отзиви за нея.

# 515
Искам и аз да споделя моите впечатления от предсказанията. Най-точно и обстоятелствено ми позна Веска от Джулюница. Бяхме се разделили с приятеля ми, но тя беше категорична, че отново ще си оправим отношенията, каза ми и причините за раздялата и то много вярно. Той е чужденец и нямахме комуникация доста време, взаимно се изтривахме от ФБ и скайп, и ето тя позна, че ще говорим 2 пъти преди да дойде в България. В сряда трябва да го посрещна на летището. Веска от Катуница беше кратка, но също каза, че скоро ще обновим връзката си. Леля Искра ми каза, че ще се оправим, но когато я попитах кога ще дойде в България, тя малко се обърка, защото според нея аз нямам връзка с чужденец, а с българин.  Карла беше категорична, че няма да оправим отношенията си и, че той няма да дойде никога вече в България. Сега се надявам да се случат и другите неща, които ми казаха. Успех!

# 516
  • София
Преди два месеца четох във в-к Телеграф една статия по случай 100 год. на Ванга. Та там споменаваха една жена от Софийско село - Таня, учителка, която приема само в събота, а пък записването е във вторник. Информацията за нея ме накара да се поровя в интернет, но за съжаление не откривам нищо.
Може ли някой да ми помогне да я намеря?

# 517
Преди два месеца четох във в-к Телеграф една статия по случай 100 год. на Ванга. Та там споменаваха една жена от Софийско село - Таня, учителка, която приема само в събота, а пък записването е във вторник. Информацията за нея ме накара да се поровя в интернет, но за съжаление не откривам нищо.

I az se zapisvam za kontakite na tazi jena,mooolq ako gi namerish pousni mi gi....

# 518
Искам и аз да споделя моите впечатления от предсказанията. Най-точно и обстоятелствено ми позна Веска от Джулюница. Бяхме се разделили с приятеля ми, но тя беше категорична, че отново ще си оправим отношенията, каза ми и причините за раздялата и то много вярно. Той е чужденец и нямахме комуникация доста време, взаимно се изтривахме от ФБ и скайп, и ето тя позна, че ще говорим 2 пъти преди да дойде в България. В сряда трябва да го посрещна на летището. Веска от Катуница беше кратка, но също каза, че скоро ще обновим връзката си. Леля Искра ми каза, че ще се оправим, но когато я попитах кога ще дойде в България, тя малко се обърка, защото според нея аз нямам връзка с чужденец, а с българин.  Карла беше категорична, че няма да оправим отношенията си и, че той няма да дойде никога вече в България. Сега се надявам да се случат и другите неща, които ми казаха. Успех!

Веска от Джулюница само лично ли гледа? При нея няма такива истории с телефони и скайпове прочее?

# 519
Здравейте, аз съм ходила няколко пъти при нея.За гледане аз не съм доволна, но за разговор с мъртви хора съм много доволна.Каза ми всичко кое как си е и кой го е направил.Такса няма.За записване само вторник и гледа само в събота.Не може да гледа по тел.

# 520
Аз само лично съм ходила. Телефона и ти го пратих на лични.

# 521
Oh...kakvo da vi kaja. Izvurtqh Didi ot banishora, koqto priema v kafeto "papagala", Boika, Stefka, Zafire, i Ani. Ami Vsichkite mi kazvat edno i sushto, s izkluchenie na Stefka, koqto neshto ili ne beshe na kef ili premulcha nqkoi neshta. Ostanalite kazaha neshta koito mi se iska da budat ama neshto ne gi vijdam da sa taka. De da znam, az li sum kriv neshto, az li pravq neshto ne kakto trqbva, iskam prekaleno mnogo li, kakvo li, de da znam. Sega tia dni shte zvunq na Iskra, a i chakam otgovor ot Nikola Pinalski i mislq da prikluchvam, a i mi se izchaka chakaneto.

pozdravi

# 522
Oh...kakvo da vi kaja. Izvurtqh Didi ot banishora, koqto priema v kafeto "papagala", Boika, Stefka, Zafire, i Ani. Ami Vsichkite mi kazvat edno i sushto, s izkluchenie na Stefka, koqto neshto ili ne beshe na kef ili premulcha nqkoi neshta. Ostanalite kazaha neshta koito mi se iska da budat ama neshto ne gi vijdam da sa taka. De da znam, az li sum kriv neshto, az li pravq neshto ne kakto trqbva, iskam prekaleno mnogo li, kakvo li, de da znam. Sega tia dni shte zvunq na Iskra, a i chakam otgovor ot Nikola Pinalski i mislq da prikluchvam, a i mi se izchaka chakaneto.

pozdravi
Сладур.

# 523

pozdravi
.
===================
Радвай се, че като цяло се единодушни-при мен са нещо като два лагера на коренно противоположни позиции, с допълнителни нюанси вътре в самите лагери-за пълно побъркване.
Никога не ми се беше  случвало да обикалям страната така..пълно смайване/смахване-фалирането далеч не е  само финансово....
Последно този уикенд се грабнах чак до Минка от Осетеново...3 часа пътуване за 3 минути неособено фактосъдържащ../да не кажа никак/...монолог /въпросите ми не бяха толерирани/в стил мистичен оракул..и жената си излезе пак на двора, където се изършваше цепене на дърва/имахме уговорка, не е била прекъсната неочаквано , докато си има друга работа/
Зарифе поне беше мила, но това, което видя, докато извършваше нейното си "чистене" не се сбъдна.Същото и с Бойка.

# 524
zdraveite az sum nova tuk, no iskam da vi spodelq za edna vrachka. kazva se viktoriq ot sf i gleda na kafe. ako shtete vqrvaite, no vsichko mi pozna, napravo nastruhvam kato se setq,kazah i na 2 moi priqtelki na koito sushto pozna dosta neshta, ako nqkoi se interesuva moga da go svurja

Общи условия

Активация на акаунт