причината и следствието. Узнавайки какво ще се случи в бъдещето ние по някакъв начин променяме
настоящето. После друг ясновидец вижда вече промененото бъдеще, вследствие на нашата намеса в настоящето и така се получава един омагьосан кръг, при който ние променяме бъдещето си, защото
сме го узнали и в някаква степен променили, което не бихме направили, ако не знаехме нищо за него. Как мислите по този въпрос?
А дали все пак нямаше да решиш да се бориш след известен размисъл, дори и без предсказанието, че те чака успех на 3-тата година?

Да вметна и аз нещо в тази посока
- дали срещата с ясновидец, астролог, врачка и т.н. може да повлияе на бъдещето.Я си представете, че и срещата със съответния ясновидец също е предопределен а и е част от съдбата ни?

Така де- може пък това да е част от причинно-следствената връзка

Само разсъждавам

Да, най-вероятно е така, имали сме нужда от информация/насока/предупреждение свише, до степента, до която може да ни бъде дадена и до която можем да я приемем. Аз например в моя случай от преди 1,5 година не бях готова да приема, че е възможно предреченото развитие на нещата, макар и желано в началото, после не, после пак да
, но то се случи, така или иначе, било е писано.