Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Напоследък все по- често си мисля, дали ходейки по ясновидци ние не нарушаваме закона за
причината и следствието. Узнавайки какво ще се случи в бъдещето ние по някакъв начин променяме
настоящето. После друг ясновидец вижда вече промененото бъдеще, вследствие на нашата намеса в настоящето и така се получава един омагьосан кръг, при който ние променяме бъдещето си, защото
сме го узнали и в някаква степен променили, което не бихме направили, ако не знаехме нищо за него. Как мислите по този въпрос?
Много си права. На мене преди година ми казаха, че нещо ще се случи след 3 години. Аз се бях отказала почти да се боря за това нещо, но след няколко месеца размисъл промених мнението си.

А дали все пак нямаше да решиш да се бориш след известен размисъл, дори и без предсказанието, че те чака успех на 3-тата година?
Много интересни разсъждения! smile3501
Да вметна и аз нещо в тази посока Simple Smile- дали срещата с ясновидец, астролог, врачка и т.н. може да повлияе на бъдещето.
Я си представете, че и срещата със съответния ясновидец също е предопределен а и е част от съдбата ни? newsm12 newsm53
 Така де- може пък  това да е част от причинно-следствената връзка  newsm09
Само разсъждавам book wavey

Simple Smile Да, най-вероятно е така, имали сме нужда от информация/насока/предупреждение свише, до степента, до която може да ни бъде дадена и до която можем да я приемем. Аз например в моя случай от преди 1,5 година не бях готова да приема, че е възможно предреченото развитие на нещата, макар и желано в началото, после не, после пак да Simple Smile , но то се случи, така или иначе, било е писано.

# 541
ако някой от вас знае как да се свържа с леля Искра ще му бъда много благодарна!

# 542
  • В Балкана
gergana77 - 0899/353988     

п.п. diplodon е с бан и не може да отговаря на лични писма. Който иска да осъществи контакт с него, моля да ми пише, да му дам скайп.
Благодаря!

# 543
za kakva reklama govorite,ako beshe reklama shtqh da napisha tuk koordinatite. imah dosta problemi i priqtelka mi q preporucha. ne mi se spodelqt lichni neshta, no moga samo da kaja osnovnoto koeto me interesuvashe- s muja mi bqhme razdeleni, iskah da znam dali shte se suberem, tq kaza sled 2 meseca i taka i stana, kaza i mnogo drugi neshta, no tova mi beshe nai-vajnoto,zashtoto chakahme bebe. kaza mi i za deteto i t n. tova moga da spodelq.koito ne vqrva , da ne se interesuva, ne moga da garantiram che na vsichki shte poznae, spodelqm za men.

# 544
Напоследък все по- често си мисля, дали ходейки по ясновидци ние не нарушаваме закона за
причината и следствието. Узнавайки какво ще се случи в бъдещето ние по някакъв начин променяме
настоящето. После друг ясновидец вижда вече промененото бъдеще, вследствие на нашата намеса в настоящето и така се получава един омагьосан кръг, при който ние променяме бъдещето си, защото
сме го узнали и в някаква степен променили, което не бихме направили, ако не знаехме нищо за него. Как мислите по този въпрос?
Много си права. На мене преди година ми казаха, че нещо ще се случи след 3 години. Аз се бях отказала почти да се боря за това нещо, но след няколко месеца размисъл промених мнението си.
Хипотетика. На мене ми бяха предсказали раздяла преди много години. Не повярвах, макар да не можех да го отхвърля като вариант. И ето - случи ми се. Confused Дали не е самосбъднало се пророчество? Ако не знаех за това, дали щяхме да се разделим?
Пак казвам - и какво ако знаеш, или не знаеш нещо? Ако ви кажа, че примерно Карла и натали, или каквато е, ми предрече смърт от рак до 1 година? Или венчило с бъдещ комарджия? Ще ги избегне ли човек или ще тръгне право натам? newsm78

# 545
Подсъзнаето може всичко, да, но за да променяш съдбата си чрез подсъзнание- за това се иска много духовна сила и яки тренировки. Повечето хора не могат да го направят и ....80 % от човечеството наистина живее на принципа- каквото е писано- това ще стане.

Но някой път и врачките се бъркат в това, което ти е писано.

Нали за това е този форум, да намерим хора с дарба, които да ни ориентират в това, което ни е писано..може би за да ни помогнат да го понесем по- леко- защото във всяко щастие има по малко тъга и обратното.

# 546
Някои може ли да ми даде телефона на Карла.0884/852440 този не е вярен..

# 547
Някои може ли да ми даде телефона на Карла.0884/852440 този не е вярен..
този е в сайта. иначе по имейла веднага отговарят

za kakva reklama govorite,ako beshe reklama shtqh da napisha tuk koordinatite.
е, в първи пост да напишеш координатите щеше да е прекалено набиващо се  Simple Smile ясно е, че много хора могат да ти пишат на лс, питайки за тях. въпросът е сега да се намерят и други да потвърдят, по възможност не с 1 пост  Wink

# 548
Само да кажа, че на мен Dorothy ми върна отговор, но е много различен от предсказанията на леля Искра и Стефка.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз мисля, че всеки роден с определена мисия на този свят - един да стане велик лекар, друг политик, трети да бъде всеотдайна майка и т.н. Хората които нищо велоко не постигат като много от нас просто не са успели да намерят предопределения им път поради една или друга причина и се лутат. За това смятам че на едни лесно може да им се предскаже нещата в работата, а на други в личен план. Нали знаете поговорката "Накойто му върви в работата, не му върви любовта и обратно" Има нещо вярно.
Но честно казано и на мен почва да ми омръзва да ходя по врачки и гледачки т.к. винаги им поставям думите под въпрос,а ми се случвало някоя да ми каже нещо, а да стане точно обратното и не за друго, а защото аз вече съм с убеждението, че няма как да не се получи казаното от гледачката. НО след някой грешни ходове от моя страна т.к. съм била супер убедена в предсказаното, предсказаното се е проваляло.

# 549
Здравейте,

Тъй като последната седмица насъбрах бая положителни отзиви за Веска от Джолюница-имам идеа,аз съм от София и ако има меркалии да я посетим-с кола съм,идеята ми е дайте да се събере, 3-4 човека за да ни излезе по тънко.

Иначе,говорих с жената каза че събота,неделя няма проблем,когато отидем.

Има ли навити?

# 550
  • Sofia
Моля, siseto123 да си разчисти пощенската кутия, ще помоля и аз за координати и адресс на тази жена Виктория. Благодаря  Peace

# 551
sorry az se oteglqm , ne iskam napadki, ima vrachki kolkoto iskate! Blondie da e spokoina Simple Smile))

# 552
Някой обаждал ли се е на тази Ани от Пловдив?Моля за отзиви ако има такива.

# 553
През последната година обиколих доста гадателки, направих безброй ритуали - на пълнолуние, на новолуние, на липа, в реката, с восък, без восък...докато в един момент си дадох сметка, че започвам да изтрещява покрай всички тези предсказания...бях стигнала до там да препрочитам пророчествата по минимум един път на ден. Тогава се замислих, как ще се случи всичко онова което ми предричат - говоря в положителен аспект, като реално живота ми е сведен до едно действие - да чета и да чакам "чудото". В крайна сметка за да се получи дадено предсказание аз трябва да съм главно действащо лице, а с тефтер в ръка това няма как да стане  Laughing и единственото което правя е да пускам живота ми да изтича ей така за няма нищо. По намалих малко с ходенето по врчаки - явно за мен те са изиграли ролята на психотерапевт, вдъхнали са ми вяра в момент в който личния ми свят се тресеше от кошмарни катаклизми.
В момента в който спрях да стоя втренчно като че ли дадох шанс предсказанията да започнат да се случват и някой вече са факт, други явно изискват време.
Иначе и аз вярвам, че имаме предначертан път и това което можем да променим е незначително:)

# 554
Относно т.нар. "реклами" на разни ясновидци. Нали разбирате, че хората тук сме извъртяли всички имена, които знаем. И ако евентуално не попаднем случайно на някое ново име, за което да споделим, единственият друг начин да се обогати "базата данни" е чрез нови лица във форума. Аз също попаднах в темата случайно чрез гугъл и съвсем не с цел да рекламирам някого, а с цел да намеря информация за себе си. А когато споделих къде и с кого имам опит, също бях нападната и имаше намеци, че правя реклама, не помня вече от кого, а и не е важно. Така че хайде по-леко с тези коментари за реклама, не се правят за първи път, а и най-вероятно отново е неоснователно. Много ясно, че има риск от реклама и че трябва да сме предпазливи, но всяко нещо трябва да има граници. Четем, питаме, разговаряме, споделяме и преценяваме. Не виждам какво друго може да се направи в тази материя, няма как да сключваме договори, за да сме сигурни.   

Общи условия

Активация на акаунт