Ясновидци(врачки)-пета тема

• 267 133
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте пак!

За Мариела- както soul18 е написала- това са й координатите. 30 лв.- ако питате за мъж- безплатно е, но му носете снимка.

Ако искате да гледат детайлно на ваш близък или приятелка- тогава е + 10 лв.

Мариела не гледа дистанционно, по тел.. А би могла! Защото имаше едно предаване- кабеларка, където се обаждат хора и тя само по дата и име им е гледала- аз от това предаване случайно- преди години разбрах за нея.
Мариела си записва имената, дата на раждане и гледа на една свещ, нещо си пише и ви казва.

Но хора- заредете се със смелост преди да се свържете с нея..защото говори много направо. Щете не щете- всичко ще ви каже
Успех на всички  bouquet

# 646
И за смърт ли говори тази Мариела?

# 647
Не....не съм я чувала- на мен не ми е казвала.
Само последния път ме попита- баба ти горе ли е- казвам да. Каза да раздам за нея, гладна била.

# 648
Момичета,чух от приятели за един човечец от Благоевград? Казаха ми,че бил много възрастен дядо,около 80годишен, гледал на кафе. Похвалиха ми го много. Някой да е чувал за него?

# 649
Riri май сме сродни души с теб. Аз при Мариела не съм ходила. Но в моя случай Карла ще вземе да познае, както и Вергиния от Пловдив. Всички останали бяха на противоположното мнение - леля Искра, Величка и още доста от тези с мейлите и смс-ите. Тази Дороти каза нещо подобно на Карла и Вергиния.
Вече честно казано ми се плаче  Cry Cry Cry!!!
Кажете отзиви за Теменужка, само при нея не съм ходила! Случи ли се това което ви предсказа - някои бяха доволни, други не!

---------------------
Здравейте,
При мен Теменужка отбеляза тотално непознаване.Говори доста дълго и нищо, абсолютно нищо не се сбъдна.
Засега и с Карла положението е подобно:((((((((((((((((((

# 650
Riri беше така мила да ми изпрати днес: "Мариела - 0888 800525- секретарката й е една много мила жена, ще ти запази час. Мариела приема в Пловдив и София." Такса 30 лв. + 10 лв. ако някой ще пита за мъж(е). Ползва и снимки.
---------------
Оказа се, че в прекратила приема в София.Сега  е само в Пловдив.

# 651
А за Ани от Пловдив няма ли някой да сподели още мнения.Още някой да е доволен или не доволен от нея.Моля споделете.Нека по този начин чрез споделяне да се предпазим от това да бъдем поредните спонсори на някой самозванци който се подиграват с човешката мъка и болка.Всички ние тук вярвам сме тръгнали да търсим  не за забавление а от нужда.Дано някой ми отговори може и на ЛС.

# 652
Чувала съм, че познава, но при мен налучваше през цялото време, тази Ани.

# 653
  • София
Чувала съм, че познава, но при мен налучваше през цялото време, тази Ани.

Ани, от кой град ли е ?

# 654
Ани е от Пловдив. Уж е астроложка, но не ме пита за рожденна дата. Иначе отговаря на конкретни въпроси. Нещата които ми каза се препокриват с тези на леля Искра, която както казах не съм сигурна дали е познала. Карла на мен много точно ми описа ситуацията в която съм, никоя друга не можа така добре да напипа проблема и така като гледам как се развиват нещата може и да познае. Ани ми каза две неща, които се изключват взаимно, поне според мен. Ще видим!!! Ще пиша по-нататък пак, има още един два месеца време, докато разбере коя какво и защо.

# 655
Здравейте, на мен Ани категорично не ми позна, изобщо не се ориентира в обстановката. Карла също. Не ви ги препоръчвам и двете. Карла някой я лансира във форума, или тя самата си е направила няколко регистрации.

# 656
И аз звънях на Ани. Категорично позна ситуацията, за бъдещето незнам. И в интерес на истината, каза за бъдещето подобни като Карла неща.

# 657
Здравейте, на мен Ани категорично не ми позна, изобщо не се ориентира в обстановката. Карла също. Не ви ги препоръчвам и двете. Карла някой я лансира във форума, или тя самата си е направила няколко регистрации.

Кате, говорили сме си с теб..аз също не съм от тези на които Карла е познала, но да си призная още не е дошъл края на годината, който тя ми каза да чакам. Теоритично всичко може да стане..макар, че ..тя вече развръзката е ясна.
НО! Карла много ми позна за настояще и ми описа неща, които само аз знам. Има дарба момичето, не дейте така. Може би не винаги се проявява дарбата..но тя при повечето врачки е така.
На една моя приятелка, Карла й беше казала, че нещо ще стане с един мъж. Случи се един инцидент, при който си казах- не, абсурд! Повече няма да го погледне!
Ами да ви кажа- развръзка при нея от снощи-...отиват нещата към сдобряване- неочаквано за мен! И може Карла и да познае Rolling Eyes

# 658

Liliya13, не разбирам как астроложката Ани  може да прави прогнози без да знае рождените данни
на човека. Освен ако не е ясновидка или астроложка и ясновидка едновременно. Дори хорарната астрология / при отговор на конкретен въпрос/  изисква да се знаят данните на човека, който задава въпроса. Или пък не става дума за една и съща жена. Тази Ани от Пловдив, не е ли Анелия Лечева, която има този сайт:  http://alldeals.bg/Sofiya/Astrologichen-analiz-i-konsultaciq-s-T … ejiOfertibg/9540? Да не става дума за различни хора?
Аз се занимавам с астрология/ не професионално/ и не виждам как без да знае рождените данни се справя. Освен да поналучква. Не искам да обиждам никого. Може наистина да е добра астроложка, но .... съм малко резервирана относно методите й. newsm78

# 659
Мен тази Ани ме пита даже и за час на раждане.

Общи условия

Активация на акаунт