След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 193

• 37 078
  • 748
  •   1
Отговори
# 120

Добър ден! Hug
Нека днес е началото на една великолепна седмица!
Наде, ето трейлъра от youtube !

Превод на 2 трейлър:

Изабела : какъв позор! Свещенната земя на Римската  империя се намира в ръцете на пирати като вас!
Султана : ще дойде ден ,когато вие и целия ваш свят ,които ме наричате така ,  когато ще ви  бъда стопанин  - в златния век когато и източните и западните провинции на Римската империя ще бъдат във владение на Османлиите и тогава за  тази великя сила/ мощ/  ще ни наричате по- различно от Пирати.
Хатидже султан : направете нещо ! Нещо направете!
Хюррем : На мен го дай! Дай ми го!

На мен един път / начин/ ми покажи ,Паргалъ! Ти знаеш как кръвта ,  с която покри ръцете ми как да изчистя

Бали бей: няма да ти наредя!

Хюррем : В ловния дом нещо се мъти. Каквото трябва направи ,но истината  открий.

Гюл ага : Имали сте право ,султанке моя.

Hürrem: Bana bir yol göster pargalı. Sen iyi bilirsin ellerime bulaştırdığın kanı nasıl temizlerim...

Мар ,Марман ,Наде  Жу ,Фреш ,Майдриим Благодаря ви за красотат ,която постнахте и днес,

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 23:12 от Danaya33

# 121
Сладурки Hug Hug

Днес тук времето беше умряло то студ cold И друго си е да се прибереш и да си имаш снимки, инфо и т.н Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Берги е супер сладка така подпряна на ръчичката Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts
Дано се появят още снимки, само 2 не стигат Grinning Grinning Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Варна, Данайче, благодаря ви за всички преводи  love001 newsm51  love001 smile3525

И на другите мерси много за другото Grinning Grinning  love001 newsm51  love001 smile3525  love001 newsm51  love001 smile3525

# 122
Тази снимка я имаше и по-напред на страничките. Или е двойник на Халит/ в някоя страна/, или са братовчеди. Намирам прилики между двамата. Когато влюязох в темата видях първо тази снимка. Веднага си помислих, как ще изглежда Халит, когато свършат снимките на ВВ.

Не, някакъв певец бил. Всеки, който го видел, му казвал, че прилича на Халит.

И аз смятам, че ако сега Халит се обръсне, ще изглежда като на тази снимка. Но още дълго ще трябва да чакаме. Ние... и Берг.  Laughing

# 123

29 епизод, резюме

Пред очите Хюрем непоемащото си въздух бебе на Хатидже султан прилича на мъртво. Ще оживее ли?

Принцеса Изабел се опитва да избяга, претърпява инцидент, паднала на земята държи болящата я китка. Султан Сюлейман я взема на ръце и я качва на своя кон.  В същото време писмото на Гритти стига до годеника на принцеса Изабел принц Фредерик. Той научава, че годеницата му е продадена на султан Сюлейман от пиратите и решава да я спаси.

Сюмбюл ага, който обслужва принцеса Изабел често ходи до дървената къща, в която тя отсяда по време на лов. Незнаейки тези обстоятелствая Гюл ага започва да подозира, че Сюмбюл ага иска да напусне харема. Наговаря някои неща срещу него на Хюрем. Тя иска от него да научи къде ходи Сюмбюл ага.

Бали Бей отива с Матракчъ в една механа. Научава, че е затворена от Гритти.
При първата им среща Гритти и Бали Бей се спречкват. Ибрахим паша научава за това.

Хюрем научава, че издръжката на Махидевран е увеличена. Като реакция срещу това иска да бъдат направени нови покои за растящите шехзадета. Хюрем отказва да отнесе този въпрос към Валиде.

Варна!!  bouquetПак си по- бърза от мен!!  bouquet

# 124
Сега пък трябва и да черпя - станах леля за втори път Grinning Grinning
То е по-скоро дете на братовчедка ми, ама голямото ми казва лельо Laughing Laughing
Адското бебе - 4кг и 80гр Shocked Grinning

Хайде, изчезвам, че има и към 1000 думи за писане Grinning Hug Hug

# 125
# 126
Сега пък трябва и да черпя - станах леля за втори път Grinning Grinning
То е по-скоро дете на братовчедка ми, ама голямото ми казва лельо Laughing Laughing
Адското бебе - 4кг и 80гр Shocked Grinning

Честито на сладкото ни лелче! Бебенцето да расте здраво и с късмет! Hug  bouquet

# 127

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 20:00 от darry^^

# 128
# 129
Така и не можах да разбера къде в същност е Берг?
Пропуснала ли съм нещо?Разбрах,че известно време не е била с Али,
но никъде не видях да пише къде е.
Сигорна съм,че Сюлейман няма да посегне на Изабела.Принцеса е това.
Един султаа не би посегнал на такава важна особа.Владетел, да прави любов
на сила,/защото тя едва ли би приела/с годеницата на друг владетел,това не би му правило чест
и аз много ще се разочаровам,ако Мерал е замислила нещо такова.

# 130

Сигорна съм,че Сюлейман няма да посегне на Изабела.Принцеса е това.
Един султаа не би посегнал на такава важна особа.Владетел, да прави любов
на сила,/защото тя едва ли би приела/с годеницата на друг владетел,това не би му правило чест
и аз много ще се разочаровам,ако Мерал е замислила нещо такова.[/color][/b]

Тези жестове на нежност и внимание не са вкарани в епизода случайно- отнасянето й на ръце, отвеждането й с неговия кон. Сигурно Изабел ще си промени отношението към султана. Така че, ако има нещо между тях, то няма да е насила.

# 131

Дари, честито! И много благодаря за снимките! newsm51 newsm51 newsm51

Наде, Берг е в Анталия, където е член на жури на филмовия фестивал "Златен портокал"!!!

http://www.altinportakal.org.tr/tr/index.html

# 132
Дари,благодаря за снимките с Берг! Hug Hug Hug
Красива и елегантна - и отново в бяло! Grinning
Това фестивала"Златния портокал" ли е?

# 133
Дари,да ти е живо и здраво племенничето! Grinning Hug Hug
марман,отговорила си и на мен! Grinning  bouquet

# 134
Тези жестове на нежност и внимание не са вкарани в епизода случайно- отнасянето й на ръце, отвеждането й с неговия кон. Сигурно Изабел ще си промени отношението към султана. Така че, ако има нещо между тях, то няма да е насила.

И според мен досега нищо не се е случило и няма да се случи насила.  Настаниха я подобаващо. задоволяват се прищевките й, изискванията й. Има си прислуга. Сюлейман й отговори твърдо, но проявява внимание и интерес към особата й. И пак казвам, не мисля, че това е само политически ход. А колкото до принцесата - още при първата им среща - имаше знак на лекичко учудване/интерес към това как изглежда султанът. Бе даден знак, че неговата външност й се понрави. Може  да не е точната дума, но актрисата го изигра много добре. А после и сънищата, както и мислите й за него - това е недвусмислено. Тя си представи няколко негови жеста към нея, погледът му. Фактът, че се мъчеше да  пропъди всички мисли от въображението си, говори, че има неща, които са я впечатлили.  Вярно е, че тя иска да избяга от там и това е най-важното за нея. Направи и опит, но...всичко, което ни подсказват във фрагмана е доказателство, че...султанът ще продължи да я изненадва. Някой ще прекъсне приказката. Хюрем или нейният годеник? Ще видим.

И още нещо...Как така точно Сюлейман ще бъде по това време в горичката? Защо Мерал не сложи например Бали бей или някой друг, ами самият султан? Е, няма случайни неща. Такава история искат.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 20:45 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт