След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 193

• 37 078
  • 748
  •   1
Отговори
# 450

марманчи, благодаря за видеото   Hug Hug Hug

# 451

mar_tomova, благодаря ти за видеото!  Hug Hug

Е, няма по-прекрасна членка на жури от Берги! Бялата прелест - грациозна, сладка, непринудена, усмихната - удивителна красавица! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами как да не я обожава Халитbowuu

# 452
Мар,благодаря за видеото!      bouquet  bouquet  bouquet
Прекрасна е Берг! HugЕлегантна и толкова естествена!
Жу,това е един от най-красивите и стилни колажи на Зейнеп!   bouquet

# 453

Malkoçoğlu, Kuzey'e hayran GALERİ

Muhteşem Yüzyıl kadrosuna dahil olan Özçivit, rakip dizi Kuzey Güney’i internetten takip ettiğini söyledi

http://www.haberturk.com/medya/haber/679599-malkocoglu-kuzeye-hayran-galeri

# 454
Специално за Дари - този красив колаж!  Heart Eyes

halberg, thank you! Hug

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 16:47 от jupetrov7

# 455
Приветттттт,момичета. Hug Heart Eyes Hug

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/23117/0/1/altin-portakallar-sahiplerini-buldu.aspx
в 2.45 минута някъде... Thinking...Берг ,хубавицата... Peace

# 456
Варна, Марче, Свет Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

ЖУ Hug Hug Hug

Ти нали каза, че си на морето още Thinking При вас такива вълни има ли Grinning Grinning

Miha  bouquet

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 19:32 от darry^^

# 457

Тарду и Джанан в Анталия! Grinning
    Няма ли да ходим на сватба скоро? Wink Е, не  ние, но Халит и Берг! Laughing

# 458
# 459
Варна, Марче, Свет Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

ЖУ Hug Hug Hug

Ти нали каза, че си на морето още Thinking При вас такива вълни има ли Grinning Grinning

Miha  bouquet

Още по-големи!  Sad
За съжаление нашият хоризонт е празен... hahaha Joy Joy
Добре че имам интернет  Joy Joy Peace

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 22:38 от jupetrov7

# 460

А това е за лека нощ!   Heart Eyes

Halberg, thanks!  Hug

# 461
Eğer bir sürpriz olmazsa bu sene oğlum Ali’yleyim

16 Ekim 2011
Bergüzar Korel’i önce üç sezon ‘Binbir Gece’de, geçen yıl da ‘Bitmeyen Şarkı’da izledik. Ancak, başarılı oyuncu bu sezonu ekranlardan uzak geçirecek gibi görünüyor. Baksanıza oğlu Ali’ye öylesine düşkün ki, onun uğruna TV kariyerini bir yıl askıya almış bile!

http://www.hurriyet.com.tr/pazar/18997596.asp

Има и интервю......старо ли е или ново newsm78ВАРНИЧКА... Praynig Hug Heart Eyes

# 462
Интервюто с Берг

Не Ви предлагат роли на лоша, забавна или наивна жена. Не е ли изморително да се играе все ролята на принципна жена.

Искам да бъда в ролята на човек, чиито проблеми мога да предам на публиката, да разкажа. Вярвам, че това е достатъчно, за да вложа своята енергия, способности, търпение и нещата, които натрупвам с всеки следващ ден. Другото зависи от наличието на смел и оригинален сценарий и способността на режисьора да разкаже този сценарий по убедителен за зрителя начин.

Предстои ли Ви нов сериал или филм тази година?

Тази година искам да прекарам времето със сина си. Ако няма някоя голяма изненада, тази година няма да се появя на екрана.

Преди и след появата на Али- така ли разделяте живота си?

След появата на Али животът ми придоби много по-голям смисъл. Изведнъж стана толкова труден и в същото време хубав. Мога да кажа безброй изречения за майчинството, но пак няма да успея да предам точно нещата, които чувствам като майка.

В БП забелязахме колко хубав е гласът Ви. Един ден възможно ли е да се появите с албум пред нас?

Непрекъснато ми задават този въпрос. Не искам да говоря големи приказки по този въпрос. Не зная утре къде ще съм дори. В момента нямам такива намерения, но много обичам да пея.

Искате актьорството да стои на първо място, затова ли се въздържате от пеенето.

Мисля точно обратното. Един актьор има свободата да покаже всички страни на изкуството. В нито една друга професия хората нямат този лукс. Обичам да пея и ако проектът, в който участвам позволява това, оценявам предоставената възможност. Ако искам нещо, ако  първо аз вярвам, че ще се справя с него, актьорството не може да бъде нещо, което ограничава. Напротив – то дава възможност свободно да навлезеш в нови светове.

Станахте рекламно лице на  Penti. Кой е автор на песента, направена за рекламата.

Думите са на Oğuzhan Akay, а мелодията на авторът на филмова музика Ömer Ahunbay.

Вие изпълнявате песента. Как беше взето това решение?

Получих предложение. Чули са песните, изпълнени от мен в БП и са поискали аз да изпея рекламната песен. Помислих си, че това ще е добър опит за мен и приех.

Вие сте висока и сте от жените, които носят равни обувки. Но с високи токове краката Ви изглеждат още по-дълги. И Вие ли се харесвате с токове?

Да, определено. Бих искала да съм от жените, които спокойно могат да носят високи обувки. Но повече мисля за това да ми е удобно, отколкото дали изглеждам красива. Извън официалните вечери, нося спортни и равни обувки

Какви са краката Ви според Вас?
А) нищо особено
Б) средна хубост
В) над средното ниво
Г) перфектни

Аз съм висока 1.80 и ако кажа, че краката ми са нищо особено или средна хубост предполагам ще изглеждам смешна.  И перфектни няма да чуете особено лесно от моята уста, защото съм зодия Дева. Да кажем над средното ниво. Но това че съм висока е мой плюс. Когато се  изправя пред огледалото, докато се обличам,  се чувствам добре.

На кого дължите тези крака?

Генетично е, на предците ми от Крит и Албания.

Спортувате ли?

Като момиче дълги години тренирах волейбол. Но когато влязох в университета станах доста мързелива. Бях с 15 килограма повече, отколкото съм сега, но това изобщо не ме притесняваше. Когато започнах да се занимавам с актьорство нещата се промениха, разбира се. За първи път по времето на ББГ започнах да посещавам един страхотен център за отслабване. Но след това заради стреса в работата много напълнях. Към края на ББГ се поуспокоих и свалих килограмите. Най-строгия режим на диета, спорт и усилия в живота ми беше след бременността. В момента тялото ми така е привикнало към спортния режим, че съм по-слаба от когато и да е било.

35 секунди енергия

Когато моята мениджерка ми каза за предложението за реклама на Penti, първо поисках да погледна сценария. Хареса ми. Помислих си “Ако участвам в тази реклама хем ще бъда щастлива от работата, хем в 35 секунди ще вместя страхотна енергия. Вълнуващо е.” Два дни имах снимки в прекрасен град като Будапеща. Работих с хора, с които се забавлявахме, правеха всичко с емоция. Много беше забавно. Заливях се от смях. Какво повече от това.

Рекламата разказва за една жена, която открива магическия смят на Penti. Снимана е три дни в прекрасната атмосфира на Будапеща . Movida PlusMap е организатор на снимките,  Can Ulkay режисьор,  Oğuzhan Ak автор на сценария на рекламата.

# 463

Това е сайтът на фирмата, чието рекламно лице ще е Берг

http://www.penti.com/

# 464
Добро утро!
Какво чудесно начало на деня,момичета-Варна,Светле! Hug Hug Hug
Благодаря ви за интервюто,страхотни сте! Hug Hug Hug
Дано скоро видим и рекламата,очаквам я с нетърпение! Grinning Hug
Хубава неделя на всички! Hug Hug Hug
При нас вали ситен снежец... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт