След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 193

• 37 081
  • 748
  •   1
Отговори
# 285

marman, какъв  беше онзи линк в YouTube за качените части м1, м2, м3... ? newsm78 Аз май съм го изтрила...  Embarassed Embarassed

Жу и аз не го запазих. Има го някъде в старата тема. Гледай в дизи.

http://www.ddizi.com/izle/29260/Muhtesem-Yuzyil-29.-Bolum.htm  - качени са до пета част.

# 286

Оле, защо така се накара на Мустафа султана??? Shocked

# 287
# 288
Колко е красива Нигяр! Hug

# 289

Това го пропуснах и аз ! ooooh!

# 290

Валидето и тя погледна многозначително Сюлейман след скарването.

Вървя малко назад, но когато Хатидже произнесе името "Хюрем" имах чувството, че ИБрахим върна всичко назад ... до момента, когато се появи Хюрем в сарая. За него тя е човекът, който ги раздели духовно със Сюлейман.

Каква омраза между двамата!

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 23:13 от Mydream

# 291
Изабела каза на Сюмбюл ага да предаде на султана ,че болката в крака й е нищо в сравнение с болката на сърцето й и  това че е в клетка.
Слугинята й: Вие прницесо очаквате отговора на Сюлейман нали?
Изабела : Ако е човек и съвестта му заговори може пък да ни освободи.
Сюлейман при Изабела : Вашия годеник изпрати пратеници. Предлага за вас 21 Хил дуката.

Изабела написа на Гритти: този жесток човек ни държи в плен. Предайте на годеника ми всичко възможно да направи и да ни освободи.
сюлейман се вбеси от писмото и пита Изабела: За мен наистина ли така мислите . Такъв ли ви изглеждам. Изабела : И повече даже

# 292
Изглежда нещо ще се случи с бебчето заради отровата ..
То ще плати за неистовата омраза между  Хю и Ибрахим.

# 293

Валидето и тя погледна многозначително Сюлейман след скарването.

Вървя малко назад, но когато Хатидже произнесе името "Хюрем" имах чувството, че ИБрахим върна всичко назад ... до момента, когато се появи Хюрем в сарая. За него тя е човекът, който ги раздели духовно със Сюлейман.  

Независимо то факта, че тя спаси сина му, Ибрахим нито за момент не е помислил, че това е опит за подобряване на отношенията. На него му е ясно, че такова нещо няма как да се случи, след всичко което си направиха един на друг. И струва ми се, че не беше толкова изненадан от споменаването на името  й от Хатидже. Той по-скоро си даде сметка, че точно това е очаквал.

# 294

Няма чувство, което Халит да не е в състояние да покаже чрез лицето си! Simple Smile bowuu smile3501

# 295
Всъщност - тя знаеше, че Ибрахим нямаше нищо общо с тази жена, но въпреки това каза на Хатидже, така както той знаеше, че в момента с Лео нямаха нищо/а и Лео всичко му разказа в тъмницата от игла до конец/ и пак я обвиняваше, че изменя на султана и това е причината да я премахне - нея и децата й. Абе с две думи ще се гонят до дупка. Въпросът е, че при нея по стечение на обстоятелствата нищо не се случи/имала късмет, то такъв късмет - да убиеш, за да оцелееш/, но ИБрахим вече колко пъти докосна бебенцето с отровни ръце, а и самият той непрекъснато го докосва.

Валидето каза, че в очите на сина си вижда баща му. Това ли е?

# 296
Хюррем на Хатидже: Султанке нещо имам да ви казвам. Важно е. Ибрахим паша  настанил жена в ловния дом и често я пасещавал.Не повярвах ,но реших че е добре да го знаете
Хатидже: Излез Хюррем. Излез ти казах . Остави ме сама!
Ибрахим : Сулнатке моя разрешете ми да си видя сина....
Хатидже
Към Ибрахим :Коа е тази жена ?
Ибрахим : ?! Не разбрах.....
Хатидже: жената в ловния дом,коя е?!
Ибраахим : как разбра?
хатидже : ІЗначи е вярно?
Как можа?! Аз тук само гледамсина ни ,понесох болката а ти ....с нея.Или не е вярно?!
Ибрахим :Вярно е,но не е това което си мислите.
Хатидже: разкажете ми тогава-.
Ибрахим : Това е мое    задължение къв държавата
хатидже: Аз съм твоето държавно задължение!Защоот мен няма ли ме и всичките ти други държавни задължения ще изчезнат!
Ибрахим : Внимавайт султанке да не кажете нещо за което после да съжалявате.
Хатидже: Всъщност ти внимавай!
Ибрахим:Господаря ми нареди.Това е Пренциса Изабела. Попитайте господаря,но не ме обвинявайте в лъжа.

Хатидже: Прости ми Ибрахим. Много се срамувам .Но кагато Хюрем ми го каза света се срина..
Ибрахим : Имама и друга лоша новина. Господаря ме изпраща да потуша бунта в Анадола.
Хатидже: как може?! Бревменността си сама износих ,сега и детето си мъничко сама да отглеждам...
Ибрахим : Здрав здравеничок скоро ще се върна ,не се тормози султанке.              

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 23:53 от Danaya33

# 297

Филмът е на финала - хващат годеника и КРАЙ! Joy Joy hahaha

А Изабел гледа от прозорчето.  Mr. Green

# 298
Хюррем при Сюлейман : Днес поисках да се разшири харема  Принцовете да имат самостоятелни жилища. Тя дори не ме изслуша и не се съгласи.
направи нещо.
сюлейман : В работите на харема не се бъркам.Това е територия на Валиде.

Хатидже помоли Валиде за помощ Ибрахим да не замине.
Валиде посети Сюлейман : сине мой помисли за Хатидже - сама бременна ,сега с мъничко дете ,друг изпрати ,остави ги до насита да се нарадват на детето си.Друг изпрати!
сюлейман: решението ми е окончателно Ибрахим отива. Не може жените в държавните дела да се намесват.
Валиде : кой си ти Сюлейман ?! Не си детето което отгледах. Имаш една светла страна ,но и една тъмна. И този поглед! Ти не си моя Сюлеюман.
И днес като се караше на Мустафа така гледаше.Като видя тъмната ти стнана ми приличащ на баща си Селим султан и се страхувам от това което можеш да направиш в бъдеще!

Сюлейман : Страхувам се татко. Страгувам се от тъмната страна ,да не загубя съвестта си ,уда не се ожесточа.....

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 23:55 от Danaya33

# 299
Данайче,благодаря ти за всички преводи ! Hug Hug Hug
И тази вечер беше с нас,чудесна си!

Общи условия

Активация на акаунт