Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ееех, Танче! Кога дойде време...  Hug Не знам ще имаш ли интернет във Варна, но отсега да ти пожелая да мине всичко бързо и леко. Алята, то е ясно че ще лудува, сега и е време. Да я цункаш от мен!
За креватните истории - в началото няма да и пречи на Ния да спи в количката, но после ще трябва да го измислите. Няма да може в едно креватче, защото нашите сега са в една възраст дето не се спират и да не стане някой фал..

# 151
Момичета,препоръчайте ми добър гинеколог,да работи в събота,защото почнах работа,и не мога да ходя при стария си гинеколог

# 152
Ееех, Танче! Кога дойде време...  Hug Не знам ще имаш ли интернет във Варна, но отсега да ти пожелая да мине всичко бързо и леко. Алята, то е ясно че ще лудува, сега и е време. Да я цункаш от мен!
За креватните истории - в началото няма да и пречи на Ния да спи в количката, но после ще трябва да го измислите. Няма да може в едно креватче, защото нашите сега са в една възраст дето не се спират и да не стане някой фал..
Бръм, и аз не усетих кога мина това време.  newsm78 Във Варна ще имам нет, така че ще ви наглеждам и ще се разписвам да сте в течение.  Wink Иначе определено положението с количката ще е временно. После бебка минава в кошарката, а Алекса- или на леглото в същата стая с мен, или на другото легло с тати в съседната стая. Май това са ни вариантите.  newsm78 Имам желание за една сгъваема кошарка, ама надали ще успеем да я сместим някъде (живеем в 3 стаи 3/3 и 2/4м.).  Mr. Green Целувките ще предам с най-голямо удоволствие.  Heart Eyes Гушкаме ви с Митето!  Hug
Бубе, не мога да помогна- сигурно за София питаш. Дано някоя мама може да ти препоръча.

# 153
Танче! Hug Hug Hug
И да не си посмяла да изчезваш, без да ни уведомиш официално, когато настъпи денят Х, та поне мислено да сме с теб! Моляяя! Praynig

С препоръка за гинеколог и аз не мога да помогна - срам-не срам, ама не съм ходила от раждането (то дори и тогава не се брои). Embarassed Нямам време аз за подобни екстри. Laughing

# 154
  • гр.София
Доброутро, мили дами.
Хайде от мен кафето тази сутрин

Ех, Танче, Hug вярно много бързо мина времето. Относно вариантите за спане на бебека. Ние също нямахме легло за Дари, когато се роди Жорката. Та ние с него в спалнята, Жорето на креватчето от Дари, а тя с татко й в хола на разтегателния диван. Временно, временно......три месеца. И нашата стая е малка, въртяхме сукахме, но събрахме спалнята, леглото на Дари, леглото на Жори, един гардероб и скринче и м/у всичкото това само пътечки колкото да минаваме. Та нещата ще се наредят. Да нацелуваш малката кукличка Али и да помилваш бандитката Ния Grinning И ще ни дръжиш в течение, нали? Wink Wink Wink
Момичета, изплатиха ли ви майчинството за септември? На мен в сайта на НОИ ми е отбелязано, че денс трябва да ми го преведат, но пише 240 лв. Нали минималната е вече 270 от 1 септември. Не трябва ли и майчинството да е 270? newsm78 newsm78 newsm78
Хайде приятен ден.

# 155
Добро утро и от мен.
Dari_Geri благодарско за кафето,взимам си Grinning.А относно майчинството наистина е 240 лв,а не 270 лв като минималната РЗ,защото майчинството не е обвързано с нея и не се влияе от нейното увеличаване.Много тъпо нали Rolling Eyes

# 156
Буба мара-в 25-та поликлиника идва една лекарка от Тина Киркова и работи със ЗК,аз лично не съм ходила при нея,но няколко мой приятелки ходиха и са много доволни(едната даже си следи цяла бременнонст при нея)до колко знам май не записва часове-отиваш и чакаш,събота сутрин и четвъртък след обяд преглежда.казва се:Богданова преглежда в кабинета на Папукчиев,тел-а и е:0887784121 звънни все пак може и да пробваш да си запишеш час.Ще се радвам ако съм била полезна.

# 157
# 158
Добро утро!
Дари гери мерси за кафенцето!
Доколкото знам майчинството все още е обвързано с мин.раб. заплата та от септември е 270 лв.По новините също казаха така.Аз сега взех за август,защото заплатите ни са месец на зад.
Танче много ми харесва името което сте избрали за малката госпожичка Heart Eyes
Ники дано днес Максо не е плачкал много Hug
Мики радвам се,че вече сте си вкъщи и,че всичко е зад гърба ви!

# 159
  • До Балкана
Камбанче, увеличението на минималната работна заплата е гласувано без да се обвързва майчинството с него. Т.е. минималната се вдига и независимо от растежа и майчинството се замразява на 240 лв. Хубаво си го гласуваха хората... #Cussing out
П.С. Докато пиша, ти си се информирала вече! Simple Smile

# 160
Леле,това съм го пропуснала!Ебаси гадната държава #Cussing out #2gunfire

# 161
  • offshore & overseas
 #Cussing out #2gunfire

Е, добре, де - кога пък го решиха туй за майчинството?! То не че +- 30 лв. е голям келепир (и не че 240-70 лв са въобще пари), ама ми е непонятно как тъй един ден майчинството ще се равнява на мин. зарплата, а на другия ден, когато мин. зарплата порасне, майчинството вече се фиксира на по-ниската сума. Аре ся да ви дам една логическа задачка: на база на горното условие, познайте, ако мин. зарплата падне на 200 лв., майчинството на каква сума ще възлезе? Или ако не можете с такава точност, поне познайте, ще си остане ли заковано на 240? Mr. Green

Аре, за да не си разваляме настроението, да ви покажа малкия съсел - ученик, който вчера успях да нащракам. Нещо не съм доволна от качеството, ама се са снемки, други няма. Crossing Arms

Големия съсел пак ми взе здравето тая заран, дано намеря начин да се справям, че....

Nature Sun With Face

# 162
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро  Hug

Ами, това за майчинството, не винаги е било така ... май го промениха преди 5-6 години, когато започнаха да се раждат повече деца Simple Smile С каката преди 13 години си беше обвързано с мин. раб. заплата.
По повод каката ... Моето студентско бебе днес става на 13 години Simple Smile Пожелавам й да е здрава и да сбъдне мечтата си да учи в Класическата гимназия след тази напрегната седмокласна учебна година  Wink

Лек ден!!!

# 163
  • София
ДУ!   Grinning

ЛаВидка, да ти е живо и здраво порастналото момиченце! Да върви смело след мечтите си и да имате много поводи за гордост с нея!   bouquet

Майчинство 240 и точка, туй то.  Mr. Green Последно съм получила за август, но във фирмата заплатите вървяха месец назад, та нормално значи.  Peace

Тая сутрин беше /сравнително/ по-спокойна за Макси. Баща му го заведе, чак вътре се е разплакал горко. Мъжа ми отново е напомнил да не го търпят ревящ и при най-малкото да ми звънят да го прибирам, явно наистина след това се успокоява, както ни уверяват. Боби е слънце, то да ти е кеф да го водиш на градина - прегръдки, целувки и весело "чао".  Laughing
Аз като мома-англичанка се метнах на метрото и си напазарувах доволно от Лидл, бе то било много хубуу някой друг да ти гледа и двете деца.  Joy Купих на Бобчето едни ботуши, да видим довечера дали съм налучкала номера или утре ще се връщам да сменям.

Танче, много стриктно да ни държиш в течение.  Grinning Знаем те ний колко обичаш Варна и веднага вятъра ще те завее по приятели и познати, но си наясно, че ние сме му като лели на туй дете и го чакаме с нетърпение, живо и здраво!  Hug А за манекенските мерки - ти много-много не разчитай, че и наш Макси 3 кила го чакаха, пък той се роди 4кг/54см.  Laughing за боби бяха налучкали горе-долу, но след Дребния много вяра на ехографите нямам аз.  Laughing

Мяуска, много е сладка ученичката! И не знам какво все си недоволна от снимките, аз виждам едно прекрасно момиченце!  Hug
ТанчеГ, засега и ние сме в синята ясла, не се знае докога.  Peace Но го водим след 8 и затова не се засичаме.  Hug
БубаМара, за съботен гинеколог не мога да помогна, аз признавам само Папукчиев. Peace
Мики, дано никога повече не го повтаря Явко и въобще всички да сме далеч от болести и най-вече болници!  Praynig Hug

# 164
Павлинче, честит рожден ден на голямата ти дъщеря!  bouquet
Нека учи, където и каквото иска, и да бъде умна и разумна като майка си! Wink
Мяуче, какво мрънкаш? Сладък модел - сладки снимки! Heart Eyes
Нещо много променена ми се струва... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт