Не знам ще имаш ли интернет във Варна, но отсега да ти пожелая да мине всичко бързо и леко. Алята, то е ясно че ще лудува, сега и е време. Да я цункаш от мен!
Не знам ще имаш ли интернет във Варна, но отсега да ти пожелая да мине всичко бързо и леко. Алята, то е ясно че ще лудува, сега и е време. Да я цункаш от мен!
Във Варна ще имам нет, така че ще ви наглеждам и ще се разписвам да сте в течение.
Иначе определено положението с количката ще е временно. После бебка минава в кошарката, а Алекса- или на леглото в същата стая с мен, или на другото легло с тати в съседната стая. Май това са ни вариантите.
Имам желание за една сгъваема кошарка, ама надали ще успеем да я сместим някъде (живеем в 3 стаи 3/3 и 2/4м.).
Гушкаме ви с Митето! 

вярно много бързо мина времето. Относно вариантите за спане на бебека. Ние също нямахме легло за Дари, когато се роди Жорката. Та ние с него в спалнята, Жорето на креватчето от Дари, а тя с татко й в хола на разтегателния диван. Временно, временно......три месеца. И нашата стая е малка, въртяхме сукахме, но събрахме спалнята, леглото на Дари, леглото на Жори, един гардероб и скринче и м/у всичкото това само пътечки колкото да минаваме. Та нещата ще се наредят. Да нацелуваш малката кукличка Али и да помилваш бандитката Ния
И ще ни дръжиш в течение, нали?

С каката преди 13 години си беше обвързано с мин. раб. заплата.
Пожелавам й да е здрава и да сбъдне мечтата си да учи в Класическата гимназия след тази напрегната седмокласна учебна година 

Купих на Бобчето едни ботуши, да видим довечера дали съм налучкала номера или утре ще се връщам да сменям.
Знаем те ний колко обичаш Варна и веднага вятъра ще те завее по приятели и познати, но си наясно, че ние сме му като лели на туй дете и го чакаме с нетърпение, живо и здраво!
А за манекенските мерки - ти много-много не разчитай, че и наш Макси 3 кила го чакаха, пък той се роди 4кг/54см. 
Но го водим след 8 и затова не се засичаме. 

Препоръчани теми