Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 814
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Burgas
И на мен тея дни не ми се пиши нещо......ама ви чета да знаете  Simple Smile

# 181
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, благодаря ви за пожеланията за моята пораснала щерка!!!

# 182
  • гр.София
Ла Вида , честита ти рожденничка! Да й се сбъдне мечтата.

# 183
Ла Вида, честито ти  bouquet, със закъснение  Blush ! Честито и на Кристинчето   bouquet, нещо ФБ ме предава, не можах да я уважа  Grinning !

Добро Утро, дами  Hug !

# 184
Еха, цели четири кафета днес! Hug

# 185
  • София
Дюдю!  kaffeetrmker_2

Хич не можах да спя снощи, Диди пък стана в ранни зори да @к@.  Crazy Аз съм със сочно гърло (дето викат на Мяучето), но единственото ми притеснение е Диди да не се тръшне болна. Зася е добре.  Rolling Eyes Днес орева орталъка докато не тръгнахме към яслата (доста по-рано от обикновено), не знам какво ще я правя събота и неделя.  Rolling Eyes Отделно просто не мога да си позволя да гледам болни (включително и себе си  Crazy ).

Айде, оставям ви, че имам 169834 неща за вършене.  ooooh!

# 186
  • София
Добро утро Simple Smile

Юху, оздравявай!  Hug Дано да се размине на сладкото Диди!  Heart Eyes
Звездичке, благодаря за кафенцето! Как е Рая, посвиква ли вече на натоварването? Hug
Мики, как е Явко? Hug
Колкото до майчинските - 30 лв са си 30 лв - спор нЕма. Но пък аз не се ядосвам, отдавна съм спряла да търся логика в управленските решения.  Crazy То нали тогава вдигнаха и вдовишките пенсии, уж колосално, а на бабата на мъжа ми - увеличението е около 1,70 лв. Направо й решиха финансовите проблеми на жената  ooooh! Та вкратце - не се ядосвайте, говореше се, че от 01.01.2012 можело да ги изравнят, то за 1 месец, де, ама...
Калина вече е що годе добре, в понеделник е пак на градина. Не ми се мислис какъв рев ще влезе, но няма начин.  Confused
Не знам за вас как сте, но от известно време се чувствам ужасно уморена и осъзнавам, че имам нужда от някаква промяна. То така или иначе тази промяна за мен е неизбежна - на 09.01.2012 г. трабва да съм на работа. Предстои парти на фирмата и не знам дали ще ми отпуснат тия двете малко време да се видя с колегите, но да видим.
Хубав ден ви желая, момичета Simple Smile

# 187
Добро утро!
Стар мерси за кафето!
Юхуу дано оздравееш бързо,а Диди да устиска фронта!
Слънчи дано успееш да идеш на партито!
Нашата работа май няма да стане...

# 188
Ха добър ден и от мен  Flutter

Стар, мерси за кайвето!

Ла вида, да ти е жива и здрава каката. Да постига с лекота всичко в живота   bouquet

Юхуу, никви такива моля  Naughty Яж мед, пий...не знам какво, ама пий нещо и до обяд да си нов човек  Thinking

Мики, ужас просто...бързо да се оправя момчето! Как е той днес?

Сънитка, малко остана, ама най-тежкото  Crazy А бе не е малко  Crossing Arms месец и половина ooooh!

Слънчи, твойте програми все са претрупани...като ги чета само се изморявам и същевременно се сдухвам  Whistling Ама успех де!

Ееее ми толкоЗ запомниФ от всичко прочетено  Crazy

Ай със здраве  Hug

# 189
  • София

Слънчи, твойте програми все са претрупани...като ги чета само се изморявам и същевременно се сдухвам  Whistling Ама успех де!

Теди  Hug не че нещо, ама ... на моята ще дойдеш и ти  Hug след около месец и половина  Hug

# 190
  • София

Теди  Hug не че нещо, ама ... на моята ще дойдеш и ти  Hug след около месец и половина  Hug

Че и по-нанагорно ще ти е даже, Тедиsmile3560

Уф, никва мотивация нямам, а трябва да пишаааа.  ooooh! Да взема да 'апна преди това, а?  Thinking Crazy

# 191
  • София
ДУ!  Grinning

Пф, пак сълзи сутринта.  Mr. Green Мъжо каза, че като е влезнал в групата никой не е плакал, ама нашия е дал тон за песен и е настанала страшна олелия. Що така тва дете бре.  Mr. Green
И аз не съм у ред иначе, щото вместо да дойда да си блея тук, се хванах и почистих бани и ВЦ-та. Сега имам пол. час почивка и се изстрелвам да го прибирам Дребния, ако от понеделник наистина остане да спи там - доста ще се облекча откъде ходене.  Mr. Green

Юхи, никакво разболяване не ти се полага сега!  Naughty Laughing Hug
Пухи, сори за вашата работа, пробвайте на друго място пък...  Hug
Слънч, уморително си е майчинството вкъщи, спор няма. Много зарежда, но и много изстисква.  Mr. Green Още малко да поотраснат дребните и ще живнем - друго си е да му фърлиш некви дрехи там и само да се облича, мие и приготвя.

# 192
друго си е да му фърлиш некви дрехи там и само да се облича, мие и приготвя.
smile3521
Съвсееем друго е. В нашия случай дори дрехи не хвърлям - оправят се сами.  Grinning
Горкият Макси - ще свикне...в някакъв момент! hug

# 193
Добро утро Simple Smile
Как сте момичета?
Юху дано бързо да се оправяш Hug
Star,много кафе много нещо тази сутрин.
Нашия прословут ремонт най-накрая приключи,чак не е за вярване.Та сега се почва голямото чистене CryВчера ходих да чистя,ужас ви казвам.Днес пак продължавам,дупе да ми е яко,че няма и кой да помага всичко чака мойте 2 ръчички.

# 194
  • offshore & overseas
Аре, да поДЮДЮкам, докато не се е върнала халата, че отидоха с баща ѝ по вилско малко (снощи ме изненада с Т и безспирен рев, който уекинко ме разцентрова, та днес я лиших от „удоволствието”  да ходи на ДГ, уж да се лекува, но... реших първо да поизнасиля лъв ми да се почувства малко и той баща, ааамаха!).

Хайде, на всички със сочни гърла - спиртните напитки помагат (туй само ако лимоните и медовете не вършат ралта, както и парацетамолите и ибупрофените, в краен случаи аспирините).

За жалост, не искам да съм лош пророк, и не искам да съм никакъв пророк въобще, но дяцата обикновено сдават баш в най-напрегнатия момент, законът на Мърфи в пълна сила. Поне за моите вАжи. Peace

Ревящите ще се утешат и укротят, дано да е по-скоро (взех да звуча като цитат от евангелско блаженство „Блажени плачещите, защото те ще се утешат.” Praynig).

Никич, нека за твоя утеха ти припомня бръмбините размисли, че ще има кой да те гледа на стари години, ей, начии, уредихме се!!

Абе, наистина много е затормозяващо майчинството дОма, когато трябва да обслужваш от и до не 1 ами 2... рошави глави. Ако пък требе да съчетаеш и с ралта и домакинство.. си е таковало таковата. Но растат децата, има надежда, вижда се неква мъждинка на края на тунела, дано не е мираж! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт