Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ха добър ви ден Simple Smile

Молете се Господ да ми даде търпение, че голямата ми го изчерпва с много бърз темп.  Crazy
Ел_п, много се радвам, че нещата при вас се нареждат. Не съм спирала да стискам палци, даже се и присещах за вас.  Hug
Юхи, благодарско за чудното есенно кафе!   bouquet
Малвинке, е бива ли сега да се оплакваш, че са те събудили в 8,30! Имай милост, плийййзззз! Калина ме вдигна в 6:06, след това блаженно заспа, а аз гледах за някакви малоумници по Експлорър, дето обяздват бикове  Crazy
Ох и да ви разправям какво сънувах днес. След това, вече можете спокойно да ме пратите към Университетската болница по неврология и психиатрия Св. Наум или както е известна по-мащабно из населението - 4-ти км. Та сънувам аз, че съм се върнала на работа и черпех колегите си за рождения ми ден. Имаше си маса, както си му е реда. И идва момента, в който те решават да ми подарят подаръка и колега се изцепва - "Ама имаш ли кой да ти помогне, че много тежи?" Аз недоумяващо мигам на парцали, докато подаръка ми се внесе на две метални колички закрепен, от тия, дето навремето в Плод и зеленчука нареждаха каси. И можете да си представите какво беше изумлението ми, когато този колега продължи: "Ние решихме, че този подарък ще те зарадва, това е прясно доставено от кланницата теле, почистено, одрано, само трябва да си го занесеш вкъщи". Аз в съня си видимо се притесних, и се обадих на миОто да ме посъветва. Почти с треперещ глас, а той по телефона ми обясни: "Недей се  притеснява, след работа ще идем да купим две фризерни ракли, ще ги сложим в мазето, поне ще имаме хубаво месо". Та таман си затворих телефона, дойдоха нашите фирмени ИТ-та с молба да си вземем телето, че ще им счушя количките, издържали само до 200 кила, а то било към 1 тон. В този момент Калина ме събуди, че и по-добре, че сигурно щях да получа и ливада със спанак, магданоз и незнам си какво още. Та мили момичета, това трайно ме убеди, че съм за освидетелстване, защото такива малоумия не знам дали изобщо ня някого биха му хрумнали дори и наасън.  ooooh!
Мики, стискам палци всичко да е наред! Не отлагай, а още в понеделник на лекар! Неизвестността натоварва в пъти повече, а и дава възможност за съчинение на сценарии. Аз вярвам, че всичко ще е наред  Hug
Хубави почивни дни желая!   bouquet

# 211
  • София
Слънчииии, смятай колко си стресирана, че да се налага подсъзнанието ти такива отдушници да измисля!  hahaha Умрях от смях!  Hug
 Joy Joy Joy

# 212
Слънчо, метни някое телешко варено насам! hahaha

# 213
Ееееееех,Слънчииииии...!!!Оправи ми настроението с тоз твоя сън!!! Hug Hug Hug rotfImbo
Напоследък ми се случват само сънища,от които се будя и карам Галин после да става с мен да ходя до тоалетната Embarassed Embarassed Embarassed

# 214
Резултати от последната анкета:
Отрочето ви посещава/ще посещава ли ясла?
Да  21 (43.8%)
Не  16 (33.3%)
Още не се знае  11 (22.9%)
Общ брой гласове: 48

Споделете сега как се справя отрочето с лъжицата. Laughing

# 215
Ееееех, девойки, колко е хубаво при вас Wink)))

Посмях се, Слънчи, с тоз твоя сън  Joy ама не успях някак да го разтълкувам ...
Мога да ти кажа, че Софи не е сама в моткането...още го владее и то пИрфектно... Само че, за да компенсира това, става в 6.10, а тръгва за училище в 7.00  #Crazy. НапраО ненам...

Коте  Hug, и наште диалози са подобни... Още преди да отвори очи сутрин: "Тата?", "Тата е на работа и няма да се върне днес..."; "Баба?" (в смисъл, бати  Mr. Green), "Бати спинка"... и така се изреждат и бабите, и дядото и  каквото още се сетиш..., макар че, речника й се изчерпва дотам  Mr. Green.

Мики, сори за преживяното, дано не ви се налага повече никога да болница да опирате... и аз съм на мнение, че зимата е по-"мобилизираща", абе стигат ми и 24 часа за половината работа  Mr. Green...

Пухче, дори незнам какво да те посъветвам... За мен купуването на жилище е много сериозна стъпка, защото ние сега това правим и като си помисля, че се заробвам за 15 години със сериозна вноска, ми става зле... Но си абсолютно права, че парите, които давате за квартира, вероВатно ще покриват 2/3 от вноската... Късмет и успех, на пазара има над 20 банки  Mr. Green....

Преживях с вас събора в БалканЯ, надявам се и аз да мога да дойда некст тайм, макар да си не вервам много...

к 78у8уъхъфн хбн 8у жйбб
Това е поздрав от Деа  Mr. Green

Явно после ще дописвам, че сега няма как да стане Simple Smile

# 216
  • София

Честит ви първи сняг.  Crazy

Диди има известно желание да се храни сама, успеваемостта е около 10% (от общото количество). Понякога като съм на кеф я оставям.  Flutter Иначе я храня, лелките от яслата ми направиха забележка да не се напъвам да я оставям да се храни сама, че много се маже (а там не могат да обърнат внимание на всички).

НевиHug

# 217
Добрютро!
Мерси за закуската и кафето! Hug
Невенко, 'ай сега през зимата да вземеш да се организираш по-често - поне веднъж седмично те чакам на отчет! Hug

Честит първи сняг и от мен!

Само на мен ли ми замириса на Коледа? Close-mas:

# 218
  • София
Само на мен ли ми замириса на Коледа? Close-mas:

Май да, на мен ми мирише на киша и студени крака.  Tired Хич не обичам зимата.  Crossing Arms

п.с. Е, добре, малко ми мирише и на меденки.  Rolling Eyes

# 219
  • София
ДД!

Неви Hug

Аз не съм се отказала от любимата си есен Crossing Arms Ми, те още на са пожълтели листата на дървететааа  мрън..

Ясен има желание да се храни сам. Оставям го само с вилица да си боцка и се оправя. За лъжица му е много рано. Определено си служи с лявата ръка, като мен. От известно време не яде нищо освен хляб, домати и плодове. Никакви манджи не иска и се научи да плюе Confused Сега му правя баница, че ми писна да се разправяме по повод яденето. Като види паницата със супа и започва да крещи "НЕ,НЕ,НЕ" и върти главата на ляво и дясно.

Аз снощи си взех малко почивка и ходих с един приятел на кино Whistling

Благодаря, че се радвате с нас за работата на мъжа ми  Hug

# 220
  • Burgas
Честит първи сняг на тези при които вали,при нас само студ и вятър.Каката днес замина на горско,обади се преди час,че са пристигнали и се успокоих малко.В Трявна са има ли някой от района-студено ли е много?

Ивето спинка,опитва се да се храни сама,но аз не й давам супи и манджи,че мн се цапа,иначе кисело мляко например си яде с лъжица без проблем и сутрин закусва долу-горе сама с моя помощ.

Ел радвам се,че мъжа ти е намерил работа,че сега с тая криза много трудно.

# 221

Много поздрави от Али  Crazy

# 222
Ей, Теди, чуден поздрав, ама почти не се вижда детето! Crossing Arms
Направи някоя по-близка снимка! Praynig

# 223
Мале Слънчи щях да падна от смях с твоя сън  Joy ,ама за мен чесно казано 1 тон телешко си е чист кошмар  Twisted Evil .
Аз пък сънувах ,че съм тръгнала да раждам  Shocked Crazy ,ама се мотая с един приател и накрая като стигнах в болницата ,доктора ми се накара,че съм закъсняла  hahaha
Ел честито за новата работа на мъжът ти  Hug .Иначе и Явор така реагира като чуе за супа и общо взето манджи почти не яде  Tired
Снегът ми идва малко рано,защото детето още не е оборудвано  Crossing Arms .Ако може да дойде към средата на ноември ще стане чудно  Mr. Green
По въпроса с анкетата ,оставям го да се храни сам  Crazy .По намазва се понякога,но общо взето така има занимание за 30 мин., а аз време да посвърша нещо .Определено с лъжицата му е по -трудно ,но съм го научила да яде над чинията и така намаляваме щетите  Mr. Green

# 224
  • Burgas
Мики браво на момчето Hug   Наистина това с яденето голяма занимавка,сутрин като я оставя да закусва сама,оправям цялата кухня,ама мойто диване като види по голямо парче в попарата и рови с пръсти да го взима Whistling абе поизцапва се доста.

Общи условия

Активация на акаунт