Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • offshore & overseas
Ееее, вярно, че и Максето и Бо, и те са в тая традиция. Laughing

Можете ли да повярвате, че бачкам аз, докато лъв ми ми диша във врата, дори успях да блокирам на едно изречение и отидох да си измия очите.

Пфууу!й!

П.П. Люсил продължи да кашля поне две седмици след като вече не беше болна, а пък аз май с нищо не я лекувах, чат-пат подавам по някой проспанец и по лъжица мед (последната се бута с отвращение най-често). Почна да минава вече, но още буха. Калина и тя, ъф корц, доскоро се будеше дори нощем, давейки се от секрети, но май-май отхрачва вече (отсамосебеси).

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 15:04 от Мяуче

# 646
  • Бургас
Юхчее,мерси че питаш.  Hug До средата съм,имам още 2 дни да я напиша,пък до сега бяхме на РД с Димана и хич не ми се почва пак, трудна ми е настройката.  Mr. Green Mr. Green

# 647
  • София
Ника, бе Диди определено е на оправяне, ама мноооого бавно става и това ме влудява.  ooooh! Иначе тя е на Проспан и Виброцил. Тобрекс ги знам и аз, ама викам да не ползвам антибиотични капки докато Виброцил-а все пак действа (1-2 пъти на ден слагам, останалото време просто Стеримар). Педиатърката се съгласи.  bowuu

Мен Наталия ме кефи повече, Натали ми е малко недовършеноThinking

Ние имаме нарочено второ име (с варианти и за мъжко, и за женско). Само чакам да се осъществят едни 2-3 неща, че да работим по въпроса.  Crazy Mr. Green

Съни, пиши, пиши.  Peace Аз пресрочих личния си дедлайн (31 окт.) заради госпожицата и нейния сопол  Crazy , но ся съм решена до неделя да свърша. Имам да напиша десетина страници и да направя корекции на около 180 (айде, на 140, че 40 вече прехвърлих долу горе).  bowuu

# 648
  • София
Юхи, и аз действах с виброцила, но в неделя като го водих до спешното, тамошната педиатърка каза, че тва нещо няма да стане само с виброцил и тя ме накара да купя тобрекса.  Peace Иначе и аз гледам да избягвам всичко антибиотично, даже малко на параноя ме избива по тоя повод.  Blush

Мяу, тия па моите мед им дай.  Crazy 5-6 буркана измуаха вече, а зимата още не е дошла.  Crazy Максо изпива над литър чай с мед дневно, и така от лъжица не само не отказва, ми си и иска, та го крия.  Embarassed На мъжо вуйчо му произвежда мед в едно затънтено местенце в планината, не иска да му го плащаме, ама как да му кажа, че тия буркани, дето ни ги дава от сърце човека иначе, доникъде не стигат.  Embarassed

В родата имаме и девойче Любима, много и отива името. Peace

# 649
  • offshore & overseas
Натали е на галено, залагам и аз на Наталия, класиката. Наташка на задна прашка.

Калина и тя ще опука буркан на ядене, ако я оставиш, но Люс е на настроения. Чай и двете НЕ пият и ме влудяват просто.

Е, вчера на Люс ѝ се хареса моят чай и ми го допи най-нахално, ама ме домързя да ѝ правя още, зер, и аз съм човек, бее, уж.

# 650
А добър ден и от мен.
Мери много ти се радвам за розовата новина, а за задници хич няма да говорим...аз трайно заковах на 10 кг. повече от нормалните ми и така си стоя и не мърдам ако ще и от глад да вия.
От вчера и аз съм спряла капки и сиропи и чакам да оздравее вече, че ми писна от сАполи.
Седнал снощи на леглото дребния, взел си едно негово си протмоне и го слушам:
-Пепе няма!
-Какво нямаш маме
-Пепе няма паи, бати даде.
След което нахълта при батко си обра му стотинките от бюрото и докато му ги взема бяха напускани в касичката. Отглеждам си рекетьорче.

# 651
Мий Joy
Ей,опасна работа са тези дребните,работят ни по всякакви начини CrazyМарти ми вика аки,само за да не спи,а да го сложа на гърнето и да си стои и играе или за да му дам солета,което му е стимул да седне,но вече се превърна в разиграване на мама Laughing
Мери,честита розова вест,сложи някоя снимка да те видим,но и аз се съмнявам в думите ти и предполагам че изглеждаш повече от добре Peace
За килцата,аз нещо позациклих с 90 дневната и явно и трети път ще я правя Rolling Eyes
Уф,нещо нямам муза да пиша Tired
Пожелавам бързо оздравяване на всички болнички! Hug

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 19:03 от malvina82

# 652
Охоо, Малвинка, да се обадиш и ти... Прибрахте се, и се настройваш на Ботевградска вълна сега?!  Rolling Eyes
Взех Преслав от градина, ходихме при личната, прегледа го, установи, че си е натъпкал ушна к..л навътре и склони да ми даде направление за УНГ...  Twisted Evil А за Ина въобще не попита как е! Даже веднага отидохме в близката поликлиника и му промиха ушите   hahaha  да видим сега колко ще чува и в прекия, и в преносния смисъл. А за Ина снощи я намазах обилно с крема на Бочко със смрадликата, през деня не виждам да е зачервено, само като настръхнала стои, но вечер като я изкъпя и тогава пламва...  Какво е тУй чудо, незнам?!  Tired
Merijaan , честита розова вест! Много е хубаво след едно мъжле да си имаш момиченце! Чувствам се някак завършена!  Laughing  Heart Eyes

# 653
  • Най-зеленият остров
Привет на всички.
Далче, сигурно вече сте ги изяли мъфините, но аз все пак ще си напиша че спазвах точно рецептата. Дори времето за печене. И станаха много вкусни, дори на следващия ден пак търсихме, но бяха свършили. Много ти се радвам на трепетите, с които си чакаш миото. Моят мъж реши да учи в Ирландия, когато Дени беше на три години и покрай теб си припомних Голямото очакване  Heart Eyes
Мери, честити розови гащи. Не знам колко кг. си наддала но предполагам че 6 мес. след като родиш ще си във форма.
За викането и бягането след децата и аз си мисля че е наша запазена марка  Laughing. В един огромен магазин в Дъблин пълен само с детски играчки Laughing, съответно бол деца не чух никоя майка да извика. Вече си мислех, че нещо не е както трябва и чувам на чист български език "Никол ела тук"  Laughing  Laughing  Joy
И аз уж започнах за втори път 90-дневната, но още съм в самото начало и се надявам да сваля 7, 8 кг. и ще си вляза в моите си килца. Никога не съм била супер слаба.
Много болни дечица  Hug . Бързо да минава този вирус, че направо кошмар.
Хем ми се иска да пусна Ния на ясли, хем изпитвам параноичен страх от болести. Дени беше една седмица на ясла/градина и после един месец вкъщи.
Слънчо, заповядай през лятото на гости. С кеф ще те развеждам из морската градина.

# 654
Хелоу! Аз нещо исках да пиша по обсъжданите теми, но докато изчета всичко.. почти забравих какво беше. newsm78

Ааа... абе коя е тая майката на Дарис? Имам чувството че само аз не я знам!

Друго- днес видях в действие приказката "да отидеш с деца на баня, да ти изядат сапуна", в смисъл, че Митко го тества като се къпахме (че ние засега се къпем заедно, по-лесно ми е). Mr. Green

Мери, честити розови гащурки и никакви оплаквания за килата. Няма да те четкам, че много ще си вдигнеш носа и вече няма да може да се говори с теб! Mr. Green

Рали ми се губи здраво! Добре че поне другите бременелки се обаждат по-честичко, че и аз ги мисля. Гледам иначе някои хора за трето готови имена имат... Mr. Green Аз пасувам засега, че напоследък както знаете едни скандали се вихрят вкъщи... Мъжа ми вика че съм откачила от дългото стоене вкъщи, което си е вярно, но не чак толкова че да ме нарича луда и да го разправя това на ляво и дясно.

А, занесох докИментите на Митко в градината и от понеделник, живи-умрели, сме на линия.

И за дриса и зачервеното дупе - и при нас го имаше тоя проблем. Много странно беше, от едно надрискване и дупето му ставаше червено като маймунски задник и едва даваше да се пипа, с рев го миех и т.н. Минава супер бързо като го намажа с някакъв противогъбичен крем, в случая аз имах наличен низорал. От едно-две мазания се оправи, иначе не се знае докога щеше да си е все така..

Това е засега от мен! Hug

# 655
ДВ, дами!
Минавам да се обадя, че все още сме 2-в-1 + 1 и сме добре.  Laughing Долу-горе ей така протича денят ми: preggo  pregnant1stroller   cook feeding newsm79 wash hang 1dishes newsm71 1swing eat smile3524
В петък ще имаме тати за уикенда.  Heart Eyes  loveuuu family4
Мери, честита ти розова вест!  Hug
Бързо оздравяване на болните!  Hug
И спокойна нощ! newsm46

# 656
Мери, тази неродена мома ще те разхубави бе  Hug Какво по-красиво от бременна, майка и бебче... Явно и аз като Бръм съм изкукала, но като видя малко бебе и ми сЪ рИвЙе  Crazy и бременна жена и влюбени-загубени  Crazy
Мии, браво на детето! От сега знае как да спечели и как да спести hahaha
Бръм, майката на Дарис е някаква дружка на Гала, която бременяла,родила и сега си отглежда детето в предаването... Аз съм баннала ТВ-то по принцип,но днес бе ден за мързел и ги пуснах... Представиха кръщенето като една малка сватба - само свещите на трите й деца имат нужда от един гардероб, за да бъдат прибрани Crazy  Страхотна суетня - кърпи,плени, дрехи с името на детето от пайети  Shocked , па кристали за гостите, па бонбонки в кутийки, па свещ с три метра дантели... точно в християнски дух на скромност и смиреност  ooooh! Дарис беше набутана в една проходилка а кринолините й доста комично се стелеха над нея  hahaha  Понякога ги гледам, за да се успокоя ,че съм нормална и че има хора дето много се мъчат по тази Земя подлагайки отрочетата си на всевъзможни подобни суетни просто, за да си осмислят животеца  Sunglasses
Надявам се, Рали да пише скоро..
Само да Ви светна, че зелените ластици в носа на Мартин преминаха само с почистване на дупките Crazy, колкото да продиша  Crossing Arms Днес му е суха двуцевката  bowuu
Нооо, Радинкааа, пак и е пълно нослето с  един бистър секрет  Cry Докато сме си в къщи всичко е ок, приберем ли се от разходка - започва да тече  Tired Вече нямам никаква надежда да разбера от какаво е и защо е това чудо  Sad
Мен едно гърло ме дере  ooooh! и моята носоглътка прелива...
Оздравяване скорострелно на всички болни!
Лека и спокойна!

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 01:15 от Любезна

# 657
Ника  hahaha
И аз днес бързелувах до обяд, излязохме на разходка, а в къщи - вили на могили. Прибираме се - половинката се прибрал, че не се чувства добре  Mr. Green беше се депресирал от бардака който е заварил  hahaha

# 658
Добро утро!

Сервирам ви една вкусна и здравословна закуска (която аз вече "ометох") и капучино с полъх на морски бриз:

Прекрасен ден!  Hug

# 659
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Здравейте, д/мами  Hug

Юхчоооооо ... къде ми е кафето  newsm78

Много пишете вие ... Вчера излязох след обяд, а вие спирка нямате  Joy

Четох, четох ... коментирах наум ..., а сега нищо не мога да напиша  Embarassed

Само да кажа, че стискам палци болните бързо да се оправят  fingerscrossed

За имената: Прекрасни имена имате за третото чаве Simple Smile (то и аз съм го измислила, ама пусто ... финансово полИжение ...)

Мери, честити розови гащи  stork-girl Да сте здрави ... пък с кг. има преборване Simple Smile Ама аз съм те виждала на живо при Томова и мога да кажа, че ако така бременееш както с Августин ... нямаш право да се оплакваш Simple Smile

Днес вървейки от ДГ към къщи се замислих колко много хора от бременелските теми ми липсват ... На прима виста:
Варненки, знаете ли какво става с Харемчето и прекрасната Габи?
Силвери и хубавата Елена ... как ли са?
Ами Даркан е единствените ни близнаци?
Мисля си и за колоритната Кукла ... какви прекрасни снимки ни показваше на двете си малки дами ... какво ли прави нейния Момчил?
Скоро се сещах и за Вании ... тя рядко пишеше, но роди първа в края на ноември ... как ли е Мария?
А Шоколадчето (леле, колко ми липсва да видя нейната овца на аватара ...)... имаше проблеми ... дано да са добре  Praynig
А Бобо_ко?
Леле ... много станаха ... Дано всичко при всички да е ОК!!!

Ние днес пак влязохме в яслата без драми Simple Smile Абе, ще се очовечи  Joy Сестрата вчера каза, че Ирина се очертава като едно малко "дяволче" - най-дребната в групата и гледа все да се скатае Simple Smile Като ги преобличат за сън ги слагали да седят на една пейка и ги обличат наред ... моята се смъквала, смъквала полекичка и като не я гледат се шмугвала в леглото при някое вече преоблечено и готово за сън дете ... вчера я търсили из цялото спално къде и при кого се е шмугнала  hahaha

Лек ден!!!

П.П. Танюшко, душа ... благодарско за закуската и каЙвето  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 08:58 от la vida loca

Общи условия

Активация на акаунт