Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен
Добро утро. Благодаря за закуската и кафето. Със закуската мисля да се повторя... Embarassed...Аз пък скоро се сещах за Кристинчето и Калата...Как ли са? Помните ли какви упражнения му правеше и подробно описваше всичко...А нейното раждане няма да го забравя просто - бъбречна криза й бяха казали, че прави...Мале, мале..
Ла вида, като при Августин бременея, но много пъпки имам по лицето и коремът ми е много разлят. Хората се чудят как е възможно да съм бременна и да имам толкова големи, възпалени и болящи пъпки...Много е гадно, момичета  Sad Да идва април и да се приключва. Аз за трето дете нямам сили и не искам. Достатъчни са ми две.
Благодаря, че харесахте името на фъцлата Simple Smile

# 661
Добро утро!
Танче мерси за кафенцето! Hug
Мий  Grinning Сияна и тя е един малък рекетьор,види ли стотинки трябва да ги вземе,дори и да не са наши и започва да търси от ония колички Crazy
Оф,научи се да спи при нас това дете и това е.Не знам дали в леглото си е спала 5 часа за тази седмица!
Аз си мисля,че ако Господ е решил да имаме второ дете пак ще е момиче и все за женски имена се замислям.Иска ми се да е на майка ми с буквичката Ц.Няма много хубави имена с тази буква-горе-долу за Цвета си мисля,искам пак да е кратко.То дай боже да стане,пък име бързо ще измислим Simple Smile

# 662
ДУ  Hug
Аааа, Пухчеее, едни от най-хубавите имена за мен са Цвета, Цветана... Най- добрите ми приятелки имат дъщери Цвета и Цветина ( на бабите)...
На мен много ми харесват и  Марта, Дона,Лили, защото са интернационални и кратки  newsm78

# 663
  • offshore & overseas
Дюдю,

Ааа... абе коя е тая майката на Дарис? Имам чувството че само аз не я знам!
И аз не знам, обаче добих неква представа ся от Любезната. И разбирам, че Дарис всъщност е момиче! doh

Забравих и аз да кажа, че и при Люс имаше подсичане и пищене при докосване и миене, но минаваше мнол бързо от крема на Нивеа (пазя си една мостричка от АГ-то) или от който и да било друг крем против подсичане (добрия стар Бочко не съм го ползвала от сума ти време).

Ла Вида, дълъг списък, аз пък се сещам за Анджи, с която се посджафкахме в началото, но после станахме първи дружки Wink. Инак, кукла продължава да снима, дяца и не-дяца, и май пише във фотофорума, а дори да не пише, я имам в контактите във Фликр и във ФБ, та там успявам да я следя. Рали е добре, гледах нови снимки във ФБ - прекрасни както винаги!

Иринка е сладур и половина, но отдавна не сме я виждали. Вземи да поправиш таз несправедливост, Павлинке, молим ти се!! photo

Танечка, добре разписала се! Много се радвам, че сте добре. Hug

Хм, тя и Танчето Г. отдавна не е писала, не мислите ли? Надявам се да е поради заетост. Ето, и Котича вчера не се обади и ми стана криво. Абе, един да млъкне, кафето почва да горчи.

Пухич, напоследък нещо не мое се разчита на ясновидската ми дарба, но и аз мисля, че ще имаш още едно моме. Цвета, Цветана, а защо не и Цветелина - прекрасни имена! Има и други дамски с Ц, ма нещо не са ми по вкуса. Stop

# 664
  • Плевен
Царина също ми харесва...

# 665
  • София
Мерси за кафенцето, закуската я пропускам. Днеска няма да ям  и да говоря с такива, които ядът Crossing Arms Само дето Ясен ме черпи със солети през 5 минути и аз си ги изяждам  ooooh!

И аз съм се сетила за Шоколадчето и  се моля всичко да е наред при тях. Имаше някакви притеснения. За Радост и нейния Краси също и вярвам, че са добре.

Пухи, да знаеш, че стискам палци за вашето начинание Hug

Мери, прекрасно име сте избрали. Забелязала съм, че има нещо общото м/у името и характера. Радостна мома ще имате Simple Smile

Аз гледам предаване на Гала главно заради бебоците Blush Припадам си по всякакви бебета, а преди да забременя гледах да седя по-далече от малки деца. Не знаех какво да правя и как да се държа и все ми се лепяха.
Мързи ме не само да оправям, но и да излизаме на разходка. Ясен след малко ще си донесе ботушите и ще трябва пак да се разправям за това какво да обуе за излизане. Tired

Да споделя, че Рали се обажда във ФБ групата от време на време. Даже е качила снимки и изглеждат повече от добре! Мисля, че всичко е перфектно при тях.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 10:22 от el_P

# 666
  • София
Добро утро!

То добър ден станало докато изчета за сурогатното майчинство  ooooh!
Болничките, как сте?
Аз също всеки ден се надявам да прочета нещичко за шоколадчето, липсва ми с нейното ведро ДУ! Simple Smile Рали наистина притеснително се губи, дано всичко е наред със зетко и с нея.
Кристинчето също, майката на Албена, не й помня ника, момиче от Бургас беше също...
Дано прелистят и да споделят с нас как са, аз поне бих се радвала да прочета.

Боже, момичета, тези, които искате трето - възхощавам ви се! Аз нямам сили.  Crazy
Аз пък се оциклих и след 5-месечната пауза, която имах едвам гледам и ми е много зле. Отивам да се хоризонтирам!

Бръм, радвам се, че си малко по-добре емоционално, че и теб те мислех.  Hug
Таньорке, като дойде тати да не му отвориш работа да тича из Варна, а?  Hug Mr. Green

Хубав ден ви желая, като се освестя пак ще пиша.   bouquet

# 667
Ето, и Котича вчера не се обади и ми стана криво.
Hug Heart Eyes Hug
Тук съм!
Чета си чинно, ама нещо муза липсва. Sad
Количката ми се счупи и ми искат за ремонт колкото за нова. Явно ще се обзавеждаме, и модел избрахме. Sunglasses

Мери, честита ти мома! Много радостна да бъде!  bouquet

# 668
  • До Балкана
Добро утроооооо!
От 9 часа пиша и познайте какво написах. Почвам отначало!
Ла Вида, много ме развесели малкото ти дяволче, целувки от мен!
Рали я засякох във фейса и спрях да се тревожа, дано всичко е ок!
Исках да кажа, че освен за Шоколадчето си мисля и за Кристинчето, за Мисмол и Албенка и определено ще се радвам да сигнализират. Ако четете момичета -  Hug за вас.
Слънче, да ти минава неразположението. Peace
Нито знам Дарис, нито майка й. Мислех се, че е момче даже! Embarassed От всичката сбирщина там дори Гала не ми е симпатична вече и тя ми е твърде разлиготена и префърцунена за вкуса.
Имаше още нещо, но какво беше ... newsm78
Бръмби, бях тръгнала и аз да се развеждам като си бях у дома, но слав абогу този период мина! Пожелавам ти хармония и нещата да се развият по нужният за щастието и равновесието ти начин!

# 669
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Мяу, спешЪли фор Ю  Joy Ама е размазана, че я свалих от телефона Simple Smile цък - окачени на ем-найстото колело, което е у дома (божке, за сега са само три по терасите едвам смогвам да простирам, другите две ги разкарахме ... )
Dallcheto  Hug
Коте, ха, бравос за новото обзавеждане с количка Simple Smile
Слънчи, хоризонтирай се, че после идват и твоите дяволчета Simple Smile
Ел, време ти е за бебе май  newsm78
Пухи  Hug не мога да помогна ... Ирина си спи и е спяла винаги в нейното легло, та и акъл не мога да предложа за справяне с положението ...

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 10:45 от la vida loca

# 670
  • York
Майката на Дарис е редактор на предаването на Гала или нещо такова.  Peace
Това е причината детето да израства в ефира и да бъде подлагано на какво ли не.  ooooh!

Heart Eyes

# 671
  • София
ДУ!  Grinning
Юхи, щях да ти пиша, че и пулмекс бебе за мазане на гърдички и гръб му изписаха на моя човек.  Peace Та по тоя повод щях да питам и Мяу - по колко дни го мажеш туй чудо /помня, че ти го ползваше/?

По въпроса за Дарис - и аз с изненада научих преди време, че туй е девойче.  Laughing Доколкото схванах, майката е редакторка или нещо такова при Гала и това и е трето чаве.
И като говорим за странни имена - фотографката Каймаканова си кръсти дъщерята - Вилерже, ай ся да ви видя.  Joy

Мии, Пухи, браво на дечицата, обичам оправните деца!  Laughing Hug
ЛаВида, много е сладка Ирка, но сякаш грам не прилича на теб и каката.  Thinking

Май-май разстройството му поспря на моя човек, откашля храчки вече, върви на оправяне. В момента обаче го е налегнала скуката и върши беля след беля и в почивките по някоя щуротия.  Mr. Green

# 672
  • София
Котич, гаранцията и на твоята каляска би трябвало да е две години, да не би да изтече?  Hug

# 673
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...
ЛаВида, много е сладка Ирка, но сякаш грам не прилича на теб и каката.  Thinking
...

Ника, права си Simple Smile Тя е дребна, бяла и руса ... Аз съм висока, мургава и чернокоса ... Като я нося, особено, ако пищи и се тръшка, хората сигуР си мислят, че съм я откраднала от някоя площадка  Joy

# 674
  • До Балкана
Колко помпозности за едно обикновено, нежно и сладко Вили/е! Това -рже като за френско звучащо ли го е цанила! Офффф   hahaha  А малкото е сладурче, тъкмо го гледам в едно списание и е направо за хрускане!
Не знам Ел, но аз съм обсебена за една розова топка, да знаете! Ще се пръсна, но се сдържам, защото ще ни е много, много зле с финансите (мъжовата скромна заплата отива по разпределение в банките). Но и това ще мине и ще видите вие тогава какви лели ще ви направя! Crazy Joy
Пък Бо ме ревнува от баща си! Паднах от смях ви казвам, не дава да ме пипа, да се доближава до мен и т.н. Симулира разни болки, падания само и само да го гушна. Ако е далеч от мен му се радва страшно. Като се е прибрал мъжа ми и Бо е откачил от радост!
И друго, за да се посмеете - прибирам се и се награбихме ние да се целЮваме. След малко Бо изтика баща си от стаята, приближава се гушва ме и ме целува по устата и си върти главата наляво, надясно! Голям любовчия си имам, ей! Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт