Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 795
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да, определено е приятно да ме изненадат така.  Laughing Мъжа ми искаше да си купим нов матрак и все не му идваше момента, като ми ги преведат ще се обзаведем значи.  Grinning
Слънч, аз нямаше да се заяждам /и те го знаят това/, затова очаквах да ме накарат да подпиша, че ми е изплатено всичко.  Wink За Декларацията в НАП знам, единствено остава да си доуточня дали е нужно да я подавам сега, при положение, че 4 месеца ще ми изплащат обезщетение от БТ и доколкото знам за този период се водиш здравно-осигурена /и един вид декларацията в НАП се обезмисля, защото не се самоосигурявам на практика/.  Thinking

Камбанчо, определено е приятен жеста, да!  Peace
Веси, като не могат да се оправят с Дани, са решили те да влизат в час какво му харесва на него!  Joy Само така!  Laughing

# 106
Юхчо, шапка ти свалям за ентусиазма, който според личните ми наблюдения намалява обратнопропорционално на броя деца. hahaha
Монка-бонбонка си има бебешки дневник - попълнен наполовина. Има си и книга - отново наполовина (написана в 1 л. ед. ч. за по-голяма достоверност). Мога да поровя за някоя глава (май стигнах двадесет и някоя) за справка, на който му е интересно.
Сега с Алекс нещо ентусиазма ми хич го няма. Не мога да се организирам дори да отбелязвам с колко сантиметра му расте крака, ей така, за справка при покупка на обувки. Rolling Eyes
Въобще, да обобщя - с второто не е като с първото от всяка гледна точка. Laughing
Веси, честит напредък на Дани! Peace
Никич, честито ти по случай случая! Grinning

# 107
  • Бургас
Минавам да запиша Димана със скромната бройка от 10 зъба  Mr. Green и да ви пожелая приятен дъждовен следобед !  Hug

# 108
  • София
Юхчо, шапка ти свалям за ентусиазма, който според личните ми наблюдения намалява обратнопропорционално на броя деца. hahaha
О, със сигурност!  Crazy

Диди е с 12 зъба. Първият изби на 8,5 месеца, а последните 6 излязоха за има-няма месец.  bowuu

# 109
  • София
Минавам да запиша Димана със скромната бройка от 10 зъба  Mr. Green и да ви пожелая приятен дъждовен следобед !  Hug
Hug АААа, тук слънце пече.  Crazy

П.П. Много уморителна тая градина бе, 4 часа сън дотук.  hahaha Изпускаме слънцето.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 17:10 от Ника

# 110
  • offshore & overseas
Люсил е горд крокодил, притежател на 16 зъба, но някои не са израснали дотолкова, че да се хвалим с тях - водя ги пробили. Най-зорлем изникнаха последните 2 (долните кучешки), в сравнение с тях, другите не ги усетихме.

Днес след яслата реших да я снимам - нещо, което да замести снемка тип „първи учебен ден”, ама не само зарад това, мми щото ѝ изрових кожухчето (наследено от Халята), което ще си носи леко съдрано, щот майка ѝ не е от кърпещите майкини (е, току виж съм прежалила некоя минута, кой ме знае).

Ама точно днес не е бил денят, най-малкото, щот не бях подготвена с фотоапарат, ми щях да щракам с телефона, при това стария телефон, защото „новият” стар се сбрица.

Та така, докато се наглася, Люсил взе, че си слезе по стълбите сама (бях я турила на най-горно стъпало уж да ми стои мирно, понеже уж не смеела да слиза, да бе, да). После докато се донаглася, тя взе, че се телепортира усреди на една локва тип езерото лох нес и взе да си играе като кит в нея, вследствие на което аз се втурнах да спасявам квот беше останало сухо от дрехите и от снимките нищо не излезе. Е, все пак я турих пак на най-горно стъпало и се наканих да снимам за Бог да прости, обаче последния номер беше, че ми се изака точно на втория кадър (имах място за 2). Еми, тогава вече се отказах.

Иначе, яла, ама не всичко, спала, ама си искала ръчичка. Също така не се оставя негушната (протяга ръчички и вика, „иска/м/ гушкаме”), аз ви казвам, че е гушкаво меченцето и тва си е. И естествено вече сме залепени и не мога да мръдна да свърша каквото и да било.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 17:43 от Мяуче

# 111
  • София
Мяуска, прекрасно ти е Меченцето!  Heart Eyes Вие пак се уредихте с ако след градината, ми ний пристигнахме с такова на дупарата сутринта.  Mr. Green Свърши си работата чивяка в колата и първата ни ралта беше да питаме госпожите къде да го сменяме дрисльото, така и ще ни запомнят - суматоха, рев наоколо, а ний се гологъзим.  bowuu После за миг го изпуснахме от поглед и вече беше успял да пусне едната мивка на макс.  Joy

# 112
# 113
  • София
Добро утро Simple Smile

За желаещите и мляко - сори, ама не намерих капучино и есенни листа накуп.  Crazy, а Калина до мен се съблича гола и някак си не моА да се съсредоточа.

Ох, това дребното реши сега да сваля памперс, баш у най-големия студ намери  ooooh! Лятото в жегата - не и не, сега иска в гърне - 90% успеваемост - в сми - казва пиш и си върши работата. Ама ще чака парното, сори.  Crossing Arms

Иначе днес е по-добре, пу пу, сопола е видимо намалял и имаше сън в нашата къща.  Peace
Като бройка на зъбите да споделя - 8 резци, 2 половинки кътници, яко напънали 2 кътника и кучешки. Подсечено д. по тоя повод.  Crazy

Каката зарегистрира поредната неясно къде е тетрадка, ей, 'начи ще откача до края на първия срок. Дотогава тайно се надявам да започне да си следи нешата. А дано, ма надали  Laughing

Всички болнички да оздравяват бързо. Хубав есенен ден   bouquet

# 114
  • До Балкана
Добро утро!
Браво на Кали, Слънчи! Ох, откровено ми повдигат настроението разказите за първокласничките!  Heart Eyes
И в нашата къща тази нощ се спеше, защото и нашето сополче намалява малко, но почна да покашля звучно сигурно заради секретите, които слизат надолу. Взех му един Хустагил и го почнахме вечерта. Не съм го водила при педи, но ако се затвърди кашлицата ще отида да му удари едно ухо! Peace
От мен една закусчица с претенция за здравословна! Hug

# 115
Добро утро и от мен!
Мерси за кафето (за притурка виж по-долу) и закуската! Hug
Браво на оправящите се мъници, на Алекс още му протича носа, ама по моите критерии е здрав. Laughing
Хайде, който иска мляко (като мен) - да се самообслужва: Joy

# 116
  • София
Котеее  hahaha
Развесели ме рано сутрин  Hug   bouquet

# 117
Слънчи мерси за кафенцето!
Коте сипвам си и малко мляко Simple Smile
Ники дано днес сте нямали драми!Евала на шефа ти!Аз дори и да се върна в нашата фирма  ще получа едно голямо нищо Confused
Малвинка прекрасни снимки!
Сияна е със 16 зъба от три четири месеца.
Вчера времето беше отвратително и си стояхме вкъщи.За цял ден не се е напишкала нито веднъж PartyПостоянно си ходи в тоалетната,е трябва аз да я подканям ама все е нещо Grinning

# 118
  • offshore & overseas
Благодарско на котича, ето да се похваля аз, като една образцова доячка:

Тва е от кравата, не е от мен, ей, да не си помислите нещо. Laughing

# 119
  • offshore & overseas
Хайде, издоих за целия отбор:

Общи условия

Активация на акаунт